PDA

Tüm Versiyonu Göster : 29 mart talihsiz baraküda

1940g
30-03-2008, 21:10
29 mart cumartesi sabahı
pelikan prizmayla 2 tane baraküda tuttum.Ama ikinci baraküdayı tam çekerken agırlaştı ve makinayı zorlamaya başladı. Kıyıya çıkardım ama iş işten geçmişti.Tahminim ben çekerken yolda başına bir talihsizlik gelmiş ve lüferle tanışmıştı. denizden çıkardığımda resimde görüldüğü gibi bir kısmı ısırılmıştı.Bir kısmı lüfere bir kısmı bize nasip oldu. Ne denir herkes rızkını yermiş.

[Only Registered Users Can See Links]

walras
30-03-2008, 21:21
inanılmaz ... lüfer avı bu hikaye ile daha çekici oldu.. ellerine sağlık... 1,5 balık av olmuş.. tam parça balık avlaman dileği ile..

Teaser
30-03-2008, 21:34
Güzel av olmuş.Lakin bir dahaki sefere en azından yanında bir-iki lüfer takımı bulundurursan kestiği balıktan fleto parça ile o lüferin kendisini de alabilirsin.Afiyet olsun.

hakan25
30-03-2008, 23:03
iyi bir av olmuş lüferide yakalasaymışın,tadından yenmezmiş.. afiyet olsun..barakudayıda nerdeyse bitirecekmiş ...

Teaser
30-03-2008, 23:59
Gerçi sen de çok iyi biliyorsun ama bir konuya dikkat çekmek isterim.Lüferin saldırdığı bölgeyi görmemiz bize "kuyrukaltı yöntemi"nin doğruluğunu bir kez daha gösteriyor.Zaten bu lüfer mahlukatı asla kafaya saldırmıyor.Balığın kafa ile kuyruk arasına bir vuruyor , ondan sonrada gelip bir ısırık alıyor.Isırdığı hayvana bir daha dönüp bakmıyor."Talancı" zihniyetli bir hayvan yani:D.Belki de diğer lüferler saldıracağı için bu hareketi yapıyordur.Yemli ile olsun ,sahte ile olsun her türlü avda lüferin saldırı şekli bu oluyor.Saygılar...

hakan25
31-03-2008, 04:44
yazıyı her halde bana yazdın bu şekil bana bir kaç defa oldu istavritlerin kafasından bir santim gerisinden tam bir v şeklinde koparıyor jilet gibi en az bir kaç tane birden saldırıyor genelde üç dört istavriti alıyorlar eğer balık yarım kalmıssa başkası bir daha alıyor koparamazsa yukardaki ısırık izi gibi iz bırakıyor..diş izi...:deli: balık oltada iğnede kaçacak yer yok afiyet olsun..lüfercim ... yeki aşağıda nedim abin,alper abin,ali abin..seni büyük olarak kofana olarak tutsun..

ATA ERDOĞAN
31-03-2008, 08:22
Arkada Lüferle Beraber Gelseydi Süper Olurdu.ama Nasip 1,5 Balikmiş.

walras
31-03-2008, 08:35
yazıyı her halde bana yazdın bu şekil bana bir kaç defa oldu istavritlerin kafasından bir santim gerisinden tam bir v şeklinde koparıyor jilet gibi en az bir kaç tane birden saldırıyor genelde üç dört istavriti alıyorlar eğer balık yarım kalmıssa başkası bir daha alıyor koparamazsa yukardaki ısırık izi gibi iz bırakıyor..diş izi...:deli: balık oltada iğnede kaçacak yer yok afiyet olsun..lüfercim ... yeki aşağıda nedim abin,alper abin,ali abin..seni büyük olarak kofana olarak tutsun..

amiiin hakan abi:)fakat ali yarımlara razı olacakmı o var:P

polmurat
31-03-2008, 14:30
Tebrikler ali .Yarım olan diğerinden daha büyükmüş.lüferde ikisi bir olsun derken biraz fazla kaçırmış ısırığı.

hakan25
31-03-2008, 22:30
amiiin hakan abi:)fakat ali yarımlara razı olacakmı o var:P

lüferler şişmanladı diye meğerse bizim ali ilk önce besleyip öyle tutuyormuş...:D

Teaser
31-03-2008, 22:56
Ben de şaşırdım besili lüferlere:D.Meğer durum resimdeki gibiymiş;).

mufi
01-04-2008, 06:49
arkadaşlar aynı olayı istavrit çaparisinde çok kez yaşamıştım..Deli balık..

Teaser
01-04-2008, 08:04
Zaten sadece espiri yapıyorduk.Normalde lüfer zamanı başka balık yakalamaya korkuyor insan.Çünkü çekilen balıkların yarım gelme ihtimali yüksek.Ali'nin avındaki barakuda büyük olduğu için yiyecek bişeyler kalmış yine.Bizim balıklar iri olmadığı için öyle bir şansımız da yok:).Saygılar...