Tüm Versiyonu Göster : 1 nisan 2008 kofana ve saz arkadaşları
akşam 6:15 suları şimdiye kadar tuttuğum en büyük balık(3 kilo 464 gram 71 cm) küçük kardeşleri
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Ali kardeşim tebrikler.Maşallah Allah nazardan korusun.Daha irilerini tutman dileklerimle.Afiyet olsun.
ibrahimz35
01-04-2008, 20:44
Ali'cim tebrik ederim çok güzel bir av olmuş. Biraz daha büyüse senin boyun kadar olacakmış.
ben demedimmi ali lüferleri besliyor diye işte kanıtı (şaka) alicim maşallah artık kuzuya ,kılıca geçsen kofananın en büyüğünü tutmuşsun .. afiyet olsun...
Barakuda'nın intikamını çok güzel almışsın.Sırtıkara ile artık noktayı koy bence de.Artık bir tekne bulup (veya alıp) açık denizde kuzuları , trofeleri kovalaman gerekiyor;).Akdeniz'de yakalanacak canavar çeşitleri çok.Tekrar tebrik ederim.Afiyet olsun.Her avın bir öncekinden zevkli olsun...
bence baraküdanın yarısı işte bu canavarın midesinde..tebrikler
Ali kardeşim napmışsın ya?imrenmemek elde değil tebrik ederim,harika bir balık,sırtı kara küçük kalıcak yanında nerdeyse.. :) nasıl bir misina,makina,teknik kullandım merak ediyorum doğrusu..
:helal::helal::helal:
hiç değiştirmem
misina 0,35 asso double strength, kamış 4,20 lik linafee baia grande,makina okuma power liner
Ali kardeşimin de müsadesiyle belirtmek isterim.Lüfer ailesi çekildiği yöne gider.En önemli kıstas boşluk vermeden çekmek.Çünkü kendisi de size doğru hafif hız yapar ve kafa sallayarak misinanızı , daha doğrusu ağzındakini kesmeye çalışır.Bir de yemli avlanıyorsanız yakandığını anlayınca su yüzeyine çıkmaya çalışır ve çıkarda.Bu yüzden 50'lik den aşağı ve düşük devirli makinalar pek kullanışlı değildir bu avda.Gerçi Ali'nin yakaladığı kadar bir Lüfer ailesi ferdini hiç yakalamadım.Onun da gelişini bizzat Ali anlatırsa ben de çok mutlu olurum.Sevgilerimle...
Ali tebrik ederim ,harika avlarının en güzelini yapmışsın.Bundan sonraki avın inşallah daha da güzel olur ,Da bak kardeşim mideni bozacaksın bu kadar balık yiyerek,sen kendine bi iyilik yapta bunların bir kısmını bize gönder:D
Niyazi gül edasıyla
Bu lüfer hayvanı her zaman suyun yüzeyine çıkıp kafa atarak gelir. Genelde o kafa atarken azından sahteyi veya kaşığı ulan al bunu kafana çal dercesine fırlatır atar. Yalnız benim dün tanıştığım kofana hayvanı böyle bir yunus edasıyla tüm vücudunu sudan dışarı çıkardı Tüm kabadayılığıyla misinayı kopartmak için abandı.Ve gerçekten çok ciddi mücadele etti ve kıyıya yanaştığı halde benim yön vermeme izin vermedi.Kamış sert aksiyon olmasına rağmen neredeyse u şekline geldi. Benim tavsiyem balığın kendini bırakmasını beklerseniz boşa beklersiniz o canavar bir boşluk bulur ve büyük ihtimalle kurtulur. Hiç boş bırakmayacaksınız arkadaşlarım. Tabi kamış sağlam olacak çünkü sadece makinaya yükü bırakmamak lazım zannımca.Kamışı gerdirerek attığı kafanın gücünü azalmak hatta mümkün olduğunca hiç kafa attırmamak lazım gelir. Dilim döndüğünce anlattım. Herkese rastgele............
Big Fish
02-04-2008, 18:55
Aliciğim tebrikler..
On numara balık yakalamışsın. Büyük balıkçı olduğun kesin.
Şansın daimi olsun. Darısı başımıza :)
İyi şanslar..
polmurat
02-04-2008, 20:44
Tebrik ederim aLİ nAzar değmesin çok iyi gidiyorsun.Devamını bekleriz İnşallah.
mehmeterhan
02-04-2008, 20:53
heraldde balıkta son nokta bu olsa gerek tebrıkler devamını dılerım
balıkcı omer
03-04-2008, 17:59
aliciğim nedir bizim senden çektiğimiz yahu bırak balıklarıda bizde tutalım burada bu işin şakası tabi ali tebrikler maşşallahın var ben zamanında çok kofona tuttum ama böylesini tutmadım bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim inşallah daha iri ve bol balıklar tutmanı dilerim selamlar saygılar
hiç değiştirmem
misina 0,35 asso double strength, kamış 4,20 lik linafee baia grande,makina okuma power liner
LINEAEFFE BAIA GRANDE KAMIŞ 4.20 atarı 100-250 gream görünüyor.. 50 gramlık pelikan kaşık ile bu kamıştan verim alabiliyormusun?
iesencan
03-04-2008, 20:31
Paylaşım için teşekkürler.Elinize emeğinize sağlık.:)
55 gramlık pelikan prizma o kamışla öyle güzel gidiyorki...
Genelde buradaki sorfculer 37 gr lık normal alba kaşık kullanıyor ki o bile iş yapıyor ...Ve pelikan prizma normal kaşıktan hem rahat atılıyor hem rahat çekiliyor. yalnız bu aralar balık yok. Hiç birşey iş yapamıyor.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.