Tüm Versiyonu Göster : Teaser kardeşime sevgiler
Arkadaşlar Nedim kardeşimle tanışma fırsatı buldum.Sizlere anlatma ihtiyacı duyduğum için bu satırları karalıyorum.Yazdığım gibi geçen pazar Çanakkaleye şehitleri ziyarete gitmiştim.Nedim bana özelden görüşmemiz için mesaj atmıştı.Tabi tura uymak zorunda olduğum için biraz zor olacaktı.Ama şansımıza dönüşte feribota bizim otobüs girdiği zaman birkaç genç kalmış.Bizde onları karşıda beklemek zorundaydık bu vesile ile Nedim ile tanışma fırsatı buldum.Nedim kardeşim okadar sevecen cana yakın ve saygılıki anlatamam.Oturup çay içtik ve o kısa zaman zarfında onu tanıdığım için çok mutlu oldum.:)Teşekkürler Teaser kardeşim.....Sevgiler:helal:
Yazdığın kelimeler bizzat senin güzelliklerin.Ben de o kadar sevindim anlatamam.Bir de çok heyecanlandım zaten.Ben de ilk defa forumdan bir Abimle karşılaşma fırsatı bulabildim.Gerçi zamanımız bol olsa çok hoş olacaktı ama buna da şükür.Sana ve ailene ve de senin şahsında tüm forumumuzdaki güzel insanlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum...
Ne güzel bir olay,işte bu yerlerin en büyük güzelliklerinden biri sanaldan gerçeğe dönüşen güzel dostluklar.Her daim bu güzellikler yaşansın inşallah .
Harikasınız.....başka diyecek birşey yok..:helal::helal::helal::)
ibrahimz35
02-04-2008, 08:57
Turgay abi bizim sitenin bir güzel yanıda bu olsa gerek, tek İzmir degil Ülkemizin bir çok yerinde oturan kişilerle tanışma fırsatı bulabiliyoruz.
balıkcı omer
02-04-2008, 09:15
selamın aleyküm turgay abi hislerini ve yaşadığın bu güzel olayı bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim dileğim sitemizdeki diger değerli arkadaşlarla herkezin birbiriyle tanışması ve dostluk kurması turgay abi yazını okurken o anı yaşadım gözlerim doldu çünki yaşadığın hisleri bende yaşadım yakın zamanda sitemizden ufuk tokur arkadaşımla tanışmıştım çok güzel bir olay abi saygılar sevgiler kalıcı dostluklar dileğiyle sağlıcakla kal.:helal::helal::helal::helal::helal:
balıkcı omer
02-04-2008, 09:22
selamın aleyküm nedim kardeşim turgay abiyle tanışmanız inanki beni çok duygulandırdı sizin kadar bende sevindim yaşamış olduğunuz anı bende yaşadım sitemizden ufuk tokur kardeşimle duygularınızı çok iyi anlıyorum.
bu anı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim kalıcı dostluklar dileğiyle sağlıcaklakal.
polmurat
02-04-2008, 21:47
Ne güzel bir olay.Dağdağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş.Daha nice sanaldan gerçeğe dönüşen dostluklara İnşallah.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.