Tüm Versiyonu Göster : Teşekkürler FENERBAHÇE
Bizlere bu güzellikleri yaşattığı için Fenerbahçeme teşekkür ediyorum.Başta Nedim kardeşimi ve tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ederim.Bu arada diğer takımlardan olan arkadaşlarımında bizi testekleyip Avrupaya karşı tek yürek olduklarına inanıyorum.İnşallah devamı gelecek.Kupaya doğru uygun adım marş marş.Herkese sevgiler.:helal::helal::helal:;)
Avrupa maçlarında hepimiz Tekyürek olmalıyız.Sonuçta "Ülke puanı"mızı etkiliyor bu maçlar.Tüm milletimize hayırlı olsun...
fenerbahçe cumhuriyetini canı gönülden kutlarım...
ibrahimz35
03-04-2008, 08:23
Avrupa maçlarında takım ayırmadan Fenerbahçeyi destekliyen tüm taraftarlara teşekkürler.
polmurat
03-04-2008, 10:04
Bizlere bu güzellikleri yaşattığı için Fenerbahçeme teşekkür ediyorum.Başta Nedim kardeşimi ve tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ederim.Bu arada diğer takımlardan olan arkadaşlarımında bizi testekleyip Avrupaya karşı tek yürek olduklarına inanıyorum.İnşallah devamı gelecek.Kupaya doğru uygun adım marş marş.Herkese sevgiler.:helal::helal::helal:;)
Türkiye yine ayağa kalktı.İkinci maçtada İnşallah yine Sevilladaki gibi zoru başarırız
İnşallah diger takımlarımızda aynı şekilde ipleri zorlar...
balıkcı omer
03-04-2008, 17:47
birlik ve bütünlüğümüzü korursak hiç kimse duramaz önümüzde bize bu güzel duyguları yaşatan ve taşatacak olan bütün takımlarımızı canı gönülden kutlar ve teşekkür ederim bu galibiyet tüm türkiyeye armağan olsun ayrıca tüm takım taraftarlarımızı desteğine teşekkürler helal olsun!!! hepinize saygılar.:helal::helal::helal::helal::helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.