PDA

Tüm Versiyonu Göster : Merhaba arkadaslar.

bircupratutamadım
05-04-2008, 00:08
Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. Amatör olarak izmirde kıyıdan avlanıyorum. Bu forumu uzun süre üye olmadan izledim. Sonunda sizlerin bilgilerinden yaralanmak ve bende elimden geldigince katkıda bulunmak icin üye oldum. Kabul ederseniz...

Lethe
05-04-2008, 06:07
Sn. bircupratutamadım,
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Hitapta bir sorun yaşamamamız için imza ayarlarınızı yapmanızı rica ederiz. (isim-yaş vb.)
Umarım nice çipuralar tutarsınız ve bizimle paylaşırsınız..
Rastgele.. :)

polmurat
05-04-2008, 18:03
Hoşgeldin kardeş.İmza ayarlarını bekliyoruz..O kadar içinde yara olmuş ki kendine nick yapmışsın ne diyelim Allah sana çupra nasip etsin.

iesencan
05-04-2008, 18:13
Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. Amatör olarak izmirde kıyıdan avlanıyorum. Bu forumu uzun süre üye olmadan izledim. Sonunda sizlerin bilgilerinden yaralanmak ve bende elimden geldigince katkıda bulunmak icin üye oldum. Kabul ederseniz...

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim.
Avlarınızda şansınız bol, iğneleriniz keskin olsun.:)

ibrahimz35
05-04-2008, 19:19
Kardeşim aramıza hoş geldin, İnşallah katılımcı olursun. Seninde çupralı bir resmini bekliyoruz.

bircupratutamadım
05-04-2008, 23:05
Teşekkür ederim hepinize. İmza ayarlarımı hemen yapıyorum. Çupra konusu ise gercekten bir mesele oldu ben hırs yaptıkça kaçıyorlar. Neyse umarım şansım bu siteyle döner. İlk çupramı buradan ilan edeceğim. Sevgiler, saygılar.

polmurat
06-04-2008, 09:54
Eren kardeş tekrar aramıza hoşgeldin.