PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aman Allahım pazar neydi öyle

paşalı
08-04-2008, 18:31
Arkadaşlar bu pazar Ç.altına gittim ama gittiğime gitceğime pişman oldum.Sabah 6.30 gibi açıldık pita taşı cıvarındaydık.Bizden başkada kimse yoktu.Aman yarabbim hava bir patladı.Yağmur fırtına acaip ıslandık birde yusuf yusuf ben böyle birşey yaşamamıştım.Limana çok zor koşullarda ulaştık ama biirde bana sorun.Saat 8.30 da döndük.Ama yinede güzeldi.:'(:'(:'(

ibrahimz35
08-04-2008, 19:05
Turgay abi cumartesi sana attıgım mesajda havanın hem yagmur hemde rüzgar oldugunu yazmıştım. Ama bizde senin gibi pazar günü çeşmealtındaydık. Saat 9:00 gibi cayımızı içtik tekneyi dolaştık, yagmurun vede rüzgarın dinecegi yoktu,bizde üzgün bir şekilde geriye döndük.

Hasan BALIKÇI
08-04-2008, 19:31
Arkadaşlar bu pazar Ç.altına gittim ama gittiğime gitceğime pişman oldum.Sabah 6.30 gibi açıldık pita taşı cıvarındaydık.Bizden başkada kimse yoktu.Aman yarabbim hava bir patladı.Yağmur fırtına acaip ıslandık birde yusuf yusuf ben böyle birşey yaşamamıştım.Limana çok zor koşullarda ulaştık ama biirde bana sorun.Saat 8.30 da döndük.Ama yinede güzeldi.:'(:'(:'(

turgay abi sağlık olsun birdahaki sefere inşallah dilediğiniz gibi güzel bir av olur.

gerçekten hava çok kötüydü benimde niyetim vardı ama son anda vaz geçtim

saygılar sevgiler :)

Teaser
08-04-2008, 21:52
Öncelikle geçmiş olsun.Allah'ın izniyle sağ-salim dönmüşsünüz ya gerisi önemli değil:).Sağlıcakla kal.Saygılarımla...

paşalı
09-04-2008, 19:22
Turgay abi cumartesi sana attıgım mesajda havanın hem yagmur hemde rüzgar oldugunu yazmıştım. Ama bizde senin gibi pazar günü çeşmealtındaydık. Saat 9:00 gibi cayımızı içtik tekneyi dolaştık, yagmurun vede rüzgarın dinecegi yoktu,bizde üzgün bir şekilde geriye döndük.

Sorma İbrahimcim genç arkadaşlara uyduk.Aslında ben tedirgin olurum böyle havalarda ama birdaha asla.

paşalı
09-04-2008, 19:24
turgay abi sağlık olsun birdahaki sefere inşallah dilediğiniz gibi güzel bir av olur.

gerçekten hava çok kötüydü benimde niyetim vardı ama son anda vaz geçtim

saygılar sevgiler :)

İnşallah bir dahaki sefere daha iyi olacak Hasancım.Ama yinede birtane mercanla iki kilo kadar izmarit aldım.

paşalı
09-04-2008, 19:29
Öncelikle geçmiş olsun.Allah'ın izniyle sağ-salim dönmüşsünüz ya gerisi önemli değil:).Sağlıcakla kal.Saygılarımla...

Teşekkür ederim Nedim kardeşim.Gercekten çok korktum diyebilirim.Yanımdakilere belli etmedim ama.........!Bizim enişte bir tarihte iki gün denizde mahsur kalmışlardı.Motor arza yaptı hava patlamış halikopterler kurtarmıştı.O gün bende gidicektim ama vazgeçmiştim.O olayın etkisiyle baya pazar günü heyecanlandım.