Tüm Versiyonu Göster : merhaba
Ben SEMA DURAN sitenizi çok beyendim amatör balık enbüyük sevdam tüm arkadaşlara bol balıklı günler diliyorum:D
polmurat
09-04-2008, 12:39
Aramıza hoş geldiniz Sema hanım.İmza ayarlarınızı bekliyoruz(forum kuralı gereği).Güzel ve keyifli paylaşımlar dileğiyle.
Aramıza hoş geldiniz Sema hanım.İmza ayarlarınızı bekliyoruz(forum kuralı gereği).Güzel ve keyifli paylaşımlar dileğiyle.
nerden yapıcam onları:confused::(
Sema hanım aramıza hoş geldin.Paylaşımlarının devamı dileklerimle.
Teşekkür ederim :D herkeze
Hem de çok hızlı geldiniz.Gerçi başlık farklı ama av için de tebrik ederim.Amatör bir balıkçıya benzemiyorsunuz sanırım mütevazılığınızdan öyle yazmışsınız.Her avınızın bir öncekinden iyi geçmesi dileklerimle...Keyifli paylaşımlar....
Hem de çok hızlı geldiniz.Gerçi başlık farklı ama av için de tebrik ederim.Amatör bir balıkçıya benzemiyorsunuz sanırım mütevazılığınızdan öyle yazmışsınız.Her avınızın bir öncekinden iyi geçmesi dileklerimle...Keyifli paylaşımlar....
merhaba,inanın acemiyim henüz 2,5 aydır tekneyle balık avlıyorum kısmetliyim diyelim. 1 Şubattan beri avlanıyorum:D ilk avım 2 tane mıngriydi birazda balık aldım bitanede fangri çekmiştim dedimya kısmetliyim:D
ibrahimz35
10-04-2008, 12:28
Sema hanım aramıza hoş geldiniz. Mordogan avlarınız çok güzel nice güzel avlar diliyorum.Mordaganda çok güzel mercan yerleri var.[aklınızda olsun]
Hasan BALIKÇI
10-04-2008, 13:23
Sema hanım ailemize hoşgeldin diyorum.rastgelsin üyesi olduğunuz için teşekkür ediyorum.paylaşımların için çok çok sağol.avın içinse tebrikler:helal:.
herzaman daha iyi avlar sizlerle olsun saygılar:helal:
arkadaşlar,bende aranıza katılmaya çalışıyorum fakat beceremedim herhalde .imza ayarlarının nasıl yapılacağını izah ederseniz sorunsuz katılmak istitorum şimdiden teşekkürler gönlünüze göre avlar.
ibrahimz35
10-04-2008, 18:07
arkadaşlar,bende aranıza katılmaya çalışıyorum fakat beceremedim herhalde .imza ayarlarının nasıl yapılacağını izah ederseniz sorunsuz katılmak istitorum şimdiden teşekkürler gönlünüze göre avlar.
Aramıza hoş geldin. Kontrol panelinden imza ayarlarını yapa bilirsin.
Anıl ÜNALAN
11-04-2008, 11:18
Aramıza hoşgeLdiniz sema hanım sürekLi bizimLe oLmanızı diLiyorum rastgeLsin..
özgür usta
21-04-2008, 15:16
Sema hanım hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz bereketli avlar.Özgür zorlu /MERSİN
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.