Tüm Versiyonu Göster : Antalya Büyük Limandan çikanlar!!!
Palamutçulara duyrulur!!!! limandan biraz çıkınca konyaaltı tarafıyla ada tarafı çok güzel palamut yapıyor, ben bugün 11 tane aldım dün ve önceki gün giden arkadaşlarım 2-3 saat içinde 25-30 tane palamut almışlar sabah 6 ila 9 arası çok güzel balık yapıyor yem olarakda rapala, kaşık, pipet, kalem içi ne görürse atlıyor, balık körfezden çıkmadan nasibinizi alın derim. ama ne izmarit ne de mercandan eser yok...
Vavvvv Cemşit kardeşim onbir Palamut ha bu ne güzellik.Herhalde çok zevklidir çekmesi afiyet olsun.
iskorpit
21-04-2008, 10:54
Palamutçulara duyrulur!!!! limandan biraz çıkınca konyaaltı tarafıyla ada tarafı çok güzel palamut yapıyor, ben bugün 11 tane aldım dün ve önceki gün giden arkadaşlarım 2-3 saat içinde 25-30 tane palamut almışlar sabah 6 ila 9 arası çok güzel balık yapıyor yem olarakda rapala, kaşık, pipet, kalem içi ne görürse atlıyor, balık körfezden çıkmadan nasibinizi alın derim. ama ne izmarit ne de mercandan eser yok...
bereketli olsun cemşit kardeşim daha nicelerine insallah,ama biz izmirde olduğumuz için bize ölesi nasip değil keşke olsa:'(ama genede bizlerle bu değerli bilgiyi paylaştığın için sana çok teşekkür ederiz.görüşmek dileğiyle nasibin daim olsun kardeşim :helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.