Tüm Versiyonu Göster : Tanışma-Kaynaşma
Herkese Selam. Bir tanıdığın vasıtası ile üye olduğum sitenizi çok beğendim. Paylaşımlar ve yardımlaşmalarınız güzel. Ben de çok uzun süreli (Yıllar önce bir kaç deneyimi saymazsak) balıkçı sayılmam. Şu ana kadar resmedilecek düzgün bir avım yok ama ileride inşallah olursa burada paylaşır yorumlarınızı beklerim. Aranızda olmaktan memnunum.[Only Registered Users Can See Links]
:)
HALDUN YALIMLI
09-05-2008, 06:57
Okan abi aramıza hoşgeldiniz. Umarım düşüncelerinizi hayata geçirme imkanınız olur. Birlikte güzel günlere. RASTGELSİN
okan abi hoşgeldin bol online günler dilerim..............
Anıl ÜNALAN
09-05-2008, 09:10
Aramıza hoşgeLdin okan abi aramızda daimi oLmanı diLiyoruz.
Güzel av paylaşımları dileğiyle hoşgeldiniz.
Okan kardeşim aramıza hoş geldin.Katılımcılığının devamını dilerim.
hoş geldin okan paylaşım ve katılımların devamına
Bende eski bir İstanbullu olarak Hakan abi, yeni İzmirli olarak Turgay abi ve sevgili kardeşlerim Haldun, Emre, Anıl ve Emrah hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hoşbulduk.
Hoşgeldin, eğer sitenin müdavimi olursan mutlaka iyi işler yaparsın ileride ...
Hasan BALIKÇI
11-05-2008, 15:49
Herkese Selam. Bir tanıdığın vasıtası ile üye olduğum sitenizi çok beğendim. Paylaşımlar ve yardımlaşmalarınız güzel. Ben de çok uzun süreli (Yıllar önce bir kaç deneyimi saymazsak) balıkçı sayılmam. Şu ana kadar resmedilecek düzgün bir avım yok ama ileride inşallah olursa burada paylaşır yorumlarınızı beklerim. Aranızda olmaktan memnunum.[Only Registered Users Can See Links]
:)
okan kardeşim aramıza hoşgeldin yusuf abimize katılıyorum mutlu ve güzel paylaşımlar :)
sevgiler saygılar
Yusuf ve Hasan ağbi ilginiz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi mutlaka ileride bu sayfalarda güzel resimlerle yer alacağıma eminim. Çünkü buradan öğrenecek çok şey var.
balıkcı_
12-05-2008, 08:58
hoşgeldiniz. güzel paylaşımlar dilerim
Hasan BALIKÇI
14-05-2008, 20:26
Yusuf ve Hasan ağbi ilginiz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi mutlaka ileride bu sayfalarda güzel resimlerle yer alacağıma eminim. Çünkü buradan öğrenecek çok şey var.
umarım herşey gönlümüzce olur sevgili kardeşim :helal::helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.