Tüm Versiyonu Göster : Aşkale (karasu çayi)
Karasu Çayı'nda su baskınlarının geri çekilmesiyle oluşmuş gölet gibi sazlık, durgun su.
Suların yükselmesiyle, su kendine gidecek bir yer bulmuş ve bir kol olmuş. Bu kollar çaydan çok az beslendiği için de böyle bir gölet oluşmuş.
Tabii ki buna bağlı olarak da yılın çoğu aylarında buraya hapis olan balıklar, yağışlar veya kar sularının erimesini bekliyorlar buradan çıkabilmek için.
[Only Registered Users Can See Links]
Anıl ÜNALAN
18-05-2008, 14:24
Peki bu böLgede baLık varsa av veriyor mu ? Av veriyorsa da fotoğrafLar nerede :) Ustam güzeL yer ama baLık fotoğrafLarını da istiyoruz senden:)
lineerman
19-05-2008, 22:40
çocukken babamla giderdik oralara.kandillide oturuyorduk.karasudan bizde nasiplenirdik.ama öyle böyle değil çuvalla balık yakalardık:) güzel günlerdi..
lineerman, "çocukken" dediğine göre epey yıllar önceden bahsediyorsun sanırım.
ben 10 yıldır buradayım. suyun seviyesinin her geçen yıl, bir önceki yıldan daha da düşük olduğu gözlenebiliyor. hatta buranın yerli halkı daha önceleri çok daha çılgın aktığını söylüyor; sen de bilirsin o zaman.
yine de ihtiyaçlarımıza yanıt veriyor burası.
ayrıca foto isteyenlere işte foto...
Anıl ÜNALAN
22-05-2008, 12:20
lineerman, "çocukken" dediğine göre epey yıllar önceden bahsediyorsun sanırım.
ben 10 yıldır buradayım. suyun seviyesinin her geçen yıl, bir önceki yıldan daha da düşük olduğu gözlenebiliyor. hatta buranın yerli halkı daha önceleri çok daha çılgın aktığını söylüyor; sen de bilirsin o zaman.
yine de ihtiyaçlarımıza yanıt veriyor burası.
ayrıca foto isteyenlere işte foto...
İsminizLe hitap etmek isterdim ama imzanızda isminizi göremedim. TebrikLer güzeL av yapmışsınız SpoLi bey her zaman böyLe avLarLa oLmanızı diLerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.