PDA

Tüm Versiyonu Göster : Zeytineli Mersinkoyu'ndan Nostalji Görüntüler

şeref-başkan
23-05-2008, 20:41
[Only Registered Users Can See Links]

Hasan BALIKÇI
23-05-2008, 21:02
tebrikler allah daha güzel avlar nasip etsin şeref bey nostalji olmasın herzaman olsun :helal::helal::helal::helal::helal:

şeref-başkan
23-05-2008, 21:05
tebrikler allah daha güzel avlar nasip etsin şeref bey nostalji olmasın herzaman olsun :helal::helal::helal::helal::helal:

Hasan bey nasipse cumartesi gecesi mersinkoyundayım ta pazar öğleden sonraya kadar daha taze haberlerle siteye giriş yaparım o fotorafların bir anısı olur anılarda kaleme dökülür

hakan25
23-05-2008, 21:23
tebrikler şeref usta Allah daha nice avlar nasip etsin. işallah önümüzdeki avlarınız da iyi geçer saygılar rastgelsin..

paşalı
23-05-2008, 22:04
Şerefcim tebrikler çok yakışıklı balıklar yakalamışsın afiyet olsun.Bizde nasip olursa pazara zeytineline geleceğiz.(Tabi yeri bulabilirsem)

şeref-başkan
23-05-2008, 23:45
tebrikler şeref usta Allah daha nice avlar nasip etsin. işallah önümüzdeki avlarınız da iyi geçer saygılar rastgelsin..

Teşekür ederim Hakan bey

şeref-başkan
23-05-2008, 23:48
Şerefcim tebrikler çok yakışıklı balıklar yakalamışsın afiyet olsun.Bizde nasip olursa pazara zeytineline geleceğiz.(Tabi yeri bulabilirsem)

Turgay bey zeytinelini bulmakta zorluk çekerseniz imza ayarlarımdan telefon numaramı al telefonda yardımcı olurum pazar günü

paşalı
24-05-2008, 01:04
Turgay bey zeytinelini bulmakta zorluk çekerseniz imza ayarlarımdan telefon numaramı al telefonda yardımcı olurum pazar günü

Teşekkür ederim aldım.

şeref-başkan
24-05-2008, 11:24
给定网页p和主题t网站优化公司 ([Only Registered Users Can See Links]),RM可以如上计算,但是多数的情况的只给定网页p,北京网站优化公司 ([Only Registered Users Can See Links])需要提取主题后计算。算法的目标是找到一组t,北京网站优化 ([Only Registered Users Can See Links])使得RM(p,t)有较大的值。TOPIC系统中是抽取指向p的网页中的锚文本的单 词作为主题(上面已经讨论过锚文本能很好描述目标网页,精度很高),google优化 ([Only Registered Users Can See Links])避免了下载所有指向p的网页,而且RM(p,t)的计算很简单,算法的效率较高。北 京网站优化 ([Only Registered Users Can See Links])主题抽取时,还忽略了用于导航、重复的链接的文本,同时也过滤了停止字(stop word),如“a”,“the”,“for”,“in”等

Sitenin tercumanından rica etsem üsteki mesajı çeviri yapsada türkçeye arkadaşa yardımcı olsam

kturkol
24-05-2008, 13:17
Tercüme:

japon kardeşimiz derki; Şeref abicim ellerine sağlık, muhteşem balıklar yakalamışsınız. Bizim buralarda da namını saldı, eğer şeref buyurursanız bizim burada da bir gün ava çıkabiliriz. sizinle olmak bize mutluluk verir. Allah daha nice böyle avlar nasip etsin. kardeşin ching-choo

walras
24-05-2008, 13:27
Sitenin tercumanından rica etsem üsteki mesajı çeviri yapsada türkçeye arkadaşa yardımcı olsam

bu arkadaşa çeviriyi haydarca yapmak isterdim :cool:. tam dayaklık yani.. linklere tıklamamanız tavsiye olunur

şeref-başkan
24-05-2008, 16:16
bu arkadaşa çeviriyi haydarca yapmak isterdim :cool:. tam dayaklık yani.. linklere tıklamamanız tavsiye olunur

Alper bey bu kelimeleri benim içinmi sarfettin linkleride tıklasam bişe anlaşılmıyor

walras
24-05-2008, 22:17
Alper bey bu kelimeleri benim içinmi sarfettin linkleride tıklasam bişe anlaşılmıyor
aşkolsun şeref abi...
anlatımda hata yapmış olabilirim.. özür dilerim. sana sarfetmek için ne bir sebep nede benim bunları forumdan birine sarfedecek seviyesizliğim sözkonusu..elbetteki sana sarfetmedim şeref abi....:confused:
linklere tıklamamanız tavsiye olunur dedim çünkü adamlar bu tarz reklamlarla ilgi çekip virüs gönderebiliyorlar.. o açıdan:(

Hasan BALIKÇI
25-05-2008, 12:27
:deli::deli:bu caponun kıymetini bilelim bu sanırım geyşa çocuğu biz silmekten bıktık banlamaktan bıktık ama o sitemizi o kadar çok sevmişki yeniden üye oluyo yakalarsak hep beraber haydar mevzusuna gireriz

sevgiler saygılar

şeref-başkan
25-05-2008, 12:43
aşkolsun şeref abi...
anlatımda hata yapmış olabilirim.. özür dilerim. sana sarfetmek için ne bir sebep nede benim bunları forumdan birine sarfedecek seviyesizliğim sözkonusu..elbetteki sana sarfetmedim şeref abi....:confused:
linklere tıklamamanız tavsiye olunur dedim çünkü adamlar bu tarz reklamlarla ilgi çekip virüs gönderebiliyorlar.. o açıdan:(

Alper bey göstermiş olduğun ilgiye teşekür ederim aramızda problem yok ben sadece öylesine sormuştum