PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mersinkoyu Gene Günündeydi

şeref-başkan
25-05-2008, 15:18
Tarih: 24/05/2008 ile 25/05/2008
Yer:ZEYTİNELİ Mersinkoyu
Yemler:Sülünes ve Mamun
Cumartesi günü saat 21:30 arkadaşlar beni gelip dernekten aldılar doğru yemciye gidip yemlerimizi aldıktan sonra avlanma sahamız olan mersinkoyuna vardık saat 23:00 sıralarıydı teknemizi suya indirdik vakit kaybetmeden ilk avlanma noktamıza gidip çapamızı attık avlanmaya başladık ama ters giden birşeyler vardı oltamıza balık vurmuyordu bir kaç yer değiştirmemize rahmen balığı bulamadık gece balık olmayıncada ben teknede telefonumdan müzik dinliyordum en sonunda telefonunun şarjınıda bitirdik balık gene yoktu teknede uyuduk sabah uyanınca sabah suyunun verimli olduğu avlanma yerine gittik tek tuk gelmeye başladı balık dakikalar ilerledikçe artık at çek yapıyorduk ve yeterli balığımızı almıştık arkadaşında işi olduğundan dolayı saat 10:30 denizden çıktık
[Only Registered Users Can See Links]

Anıl ÜNALAN
25-05-2008, 15:25
GüzeL av oLmuş tebrik ederim ama göremediğim bişey var paşa yok bu fotoğrafLarda :(
Devamını diLerim şeref abi.

levrek
25-05-2008, 16:24
Tebrikler Şeref Bey,üç ada arasında sırtı çekebilseydiniz bu zamanlarda oldukça iri Turnalar çıkmakta,sevgilerimle

şeref-başkan
25-05-2008, 16:48
GüzeL av oLmuş tebrik ederim ama göremediğim bişey var paşa yok bu fotoğrafLarda :(
Devamını diLerim şeref abi.

Anıl bey bu balıklar paşalardan daha lezzetli

şeref-başkan
25-05-2008, 16:52
Tebrikler Şeref Bey,üç ada arasında sırtı çekebilseydiniz bu zamanlarda oldukça iri Turnalar çıkmakta,sevgilerimle

Erol bey turnalar üç ada arasında değilde açıktaki adanın etrafında olur daha fazla siz sırtı malzemelerini hazırlayın ikimize nasip olsun turnaları yakalamayı

hakan25
25-05-2008, 19:04
güzel av olmuş şeref usta afiyet olsun saygılar..

Hasan BALIKÇI
25-05-2008, 19:18
şeref bey seni tebrik ediyorum.sana yakışanı kısa zamandada olsa yapmışsın:helal::helal:

bakalım haftaya nasıl olcak. acaba beraberde bu kadar verimli olcakmı mersin körfezimiz.olur demi?;)
şu büyük organizasyonu bi halledelim yarım kaldıya :)nede olsa artık sende varsın
saygılar sevgiler

şeref-başkan
25-05-2008, 19:44
güzel av olmuş şeref usta afiyet olsun saygılar..

Hakan bey teşekür ederim

kturkol
25-05-2008, 20:37
şeref bey tebrik ederim. ellerinize sağlık.

ibrahimz35
25-05-2008, 21:12
Şeref abi tebrik ederim güzel av olmuş.

gerence
25-05-2008, 21:17
Elinize sağlık, bereketli av yapmışınız...

şeref-başkan
25-05-2008, 21:52
şeref bey seni tebrik ediyorum.sana yakışanı kısa zamandada olsa yapmışsın:helal::helal:

bakalım haftaya nasıl olcak. acaba beraberde bu kadar verimli olcakmı mersin körfezimiz.olur demi?;)
şu büyük organizasyonu bi halledelim yarım kaldıya :)nede olsa artık sende varsın
saygılar sevgiler

Hasan bey teşekür ederim tebriklerinden dolayı
Büyük Organizazyon artık şekillendirilsin tarihi belirlensin kıyıdanmı teknedenmi maliyeti hakkıda bilgi açıklaması yapılsın

şeref-başkan
25-05-2008, 21:54
Şeref abi tebrik ederim güzel av olmuş.

Teşekür ederim ibrahim

şeref-başkan
25-05-2008, 21:55
Elinize sağlık, bereketli av yapmışınız...

Teşekür ederim Yusuf bey

Anıl ÜNALAN
25-05-2008, 22:01
Anıl bey bu balıklar paşalardan daha lezzetli

Lezzet ve güzeLLik göreceLi kavramLardır şeref abi ;) ben baLık yemeyen biri oLarak sadece paşa ve hamsinin Lezzetini beğenirim başka baLıkta koLay koLay yemem ;)

paşalı
25-05-2008, 22:18
Şerefcim ellerine sağlık iyi av yapmışsınız ben pazar günü oradaydım.Ama hiç bir şey alamadım.Hasan kardeşim senin resimlerinden yola çıkarak yanılmamışisem senin olta attığın yerde şansımı denedim.Şu tahtaların üzerine kamışları sıraladığın yer varya orası işte.Yanımda gelen arkadaşlarda bana sitem etti senin meth ettiğin yer burasımı diye ama ne yapalım sğlık olsun .

şeref-başkan
25-05-2008, 22:19
Lezzet ve güzeLLik göreceLi kavramLardır şeref abi ;) ben baLık yemeyen biri oLarak sadece paşa ve hamsinin Lezzetini beğenirim başka baLıkta koLay koLay yemem ;)

Anıl bey güzel bir espiriyle giriş yaptınız (Lezzet ve güzeLLik göreceLi kavramLardır )
Bende size diyorumki yimediğin balığı neden yakalıyorsun amaörlükle pek bağdaşmıyor
Mesajımı espiri olarak algılayınız

levrek
25-05-2008, 23:26
Erol bey turnalar üç ada arasında değilde açıktaki adanın etrafında olur daha fazla siz sırtı malzemelerini hazırlayın ikimize nasip olsun turnaları yakalamayı

Şeref Bey,memnun olurum takımlar her zaman hazır,inşallah en yakın fırsatta,hatta ilk toplu organizasyonda adaya doğru sortiler yaparız,sevgilerimle

şeref-başkan
26-05-2008, 07:08
Şerefcim ellerine sağlık iyi av yapmışsınız ben pazar günü oradaydım.Ama hiç bir şey alamadım.Hasan kardeşim senin resimlerinden yola çıkarak yanılmamışisem senin olta attığın yerde şansımı denedim.Şu tahtaların üzerine kamışları sıraladığın yer varya orası işte.Yanımda gelen arkadaşlarda bana sitem etti senin meth ettiğin yer burasımı diye ama ne yapalım sğlık olsun .

Turgay bey ben tekneden avlanıyorum ben orda kıyıdan avlanırsan tekne sahibleri dernek üyeleri bana sitem eder tekne olduktan sonra balık bir şekilde bulunuyor mersinkoyunda

Salih Reis
26-05-2008, 08:09
başkan tebrikler, :)

iskorpit
26-05-2008, 09:21
şeref abi tebrikler mükemmel bir av olmuş daha nicelerine insallah.RASTGELSİN

SEVGİ VE SAYGILARIMLA

şeref-başkan
26-05-2008, 11:04
başkan tebrikler, :)
Teşekürler Salih bey

şeref-başkan