Tüm Versiyonu Göster : ümraniye elmalı barajı sazan
bekir arslan
28-05-2008, 14:37
arkadaşlar ümraniye elmalı barajına sazan avına gideniniz varmı.ben gittim çok güzel 5 kiloluk sazanlar çıkıyor.tavsiye ederim
teşekkür bekircim resim varsa eklermisin nasıl tuttun neyle biraz bilgi verirsen bizim için çok iyi olur birde imza ayarlarını yaparmısın (form gereği) teşekkürler..
ümraniye sazan avı 30 haziran akşamına kadar yasak,Lütfen geleceğimiz için yasaklara uyalım,uymayanları uyaralım.
bekir arslan
12-06-2008, 10:14
merhaba hakan bey sazanlar küspeli takıma mısır yada solucana geliyor.daha önce barajda
sadece kambur sazan denilen balık vardı bunlarda 5 kg gibi oluyordu bu sene ilk defa orda bizim sarı sazan dediğimiz balıktan yakaladım.fakat 10 günde sadece 3 adet sarısazan aldım bunlarında kıloları 3.6.4 kiloydu.ve çok güzel balıklar.mayıs ayının başında sazanlar
yumurta bırakmak ıcın kıyıya gelıyorlar.bilinçsiz avcılar tırvırılarla onlarca sazanı yumurtalarını bırakamadan alıp gidiyorlar.
bekir arslan
12-06-2008, 10:24
mehmet koray bey aldıgım duyumlara göre ümraniye elmalı barajını iski bosaltacakmıs oraya arıtma tesisi yapacaklarmıs oyuzden insanlar baraja ag atmaya bile basladı bolgeye jandarma bakıyor fakat denetim sıfır.
teşekkür ederim bekir abi :helal::helal:
bekir arslan
12-06-2008, 16:45
emrecim sende sagol .bizim yaşımıza geldiğinde usta bir balıkcı olacaksın hatta bizleri bile gecersin.şansın daima bol olsun
çakaldağlı
06-09-2010, 21:43
bekir kardeşim seni kendime örnek alıyorum bende senin kadar iyi bir balıkçı olmak için ne yapmalıyım bana ne tavsiye edersin sazan avı hakkında ?
bilgi için sağol aklımızda bulunsun..;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.