Tüm Versiyonu Göster : organizatörlerimizin dikkatine :)
iskorpit
30-05-2008, 08:17
abiler bu aralar herkez bilenmiş durumda artık bir organizasyon yapında bi tekne turu yapalım cok özledik öle iç içe mabet sohbet eğlenceye ihtiyacımız var ADNAN ABİME bi gönderme yapıyım dedim.haydi adnan abim işte fırsat adı altında yap yeni bi organizasyon daha sitemize.SAYGILAR :helal::helal::helal:
şeref-başkan
30-05-2008, 22:19
abiler bu aralar herkez bilenmiş durumda artık bir organizasyon yapında bi tekne turu yapalım cok özledik öle iç içe mabet sohbet eğlenceye ihtiyacımız var ADNAN ABİME bi gönderme yapıyım dedim.haydi adnan abim işte fırsat adı altında yap yeni bi organizasyon daha sitemize.SAYGILAR :helal::helal::helal:
Ertan kur ekibini haber ver tekne kolay
iskorpit
02-06-2008, 08:37
abi organizatörlerimiz varken bana düşermi hiç :):):)
Caner BALIKÇI
03-06-2008, 20:55
Ertan abi balığa gidelim diyosun ne zamandır ortalıkta yoksun:soru: :hıııı::hıııı: ne arıyon ne soruyon valla heeee::'(
saygılar
şeref-başkan
03-06-2008, 21:37
abi organizatörlerimiz varken bana düşermi hiç :):):)
AÇILIŞI YAPIYORUM
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
Gelmek isteyenler ismini yazsın
Tekne avı yer Mersinkoyu tarih hep berabar karar vereceğiz
Bende gelmekten mutluluk duyarım,sevgilerimle
iskorpit
04-06-2008, 07:45
Ertan abi balığa gidelim diyosun ne zamandır ortalıkta yoksun:soru: :hıııı::hıııı: ne arıyon ne soruyon valla heeee::'(
saygılar
olurmu hiç öle şey hüseyincim aşkolsun seninle denk gelemiyoruz ama babanla fırsat oldukça konusuyoruz kardeşim selamımı sölemiyormu yoksa :'(
iskorpit
04-06-2008, 07:51
AÇILIŞI YAPIYORUM
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
Gelmek isteyenler ismini yazsın
Tekne avı yer Mersinkoyu tarih hep berabar karar vereceğiz
evet abiler şeref abimizinde dediği gibi konunun altına gelmek isteyen arkadaslarımız isimlerini yazdırsınlarda pasımızı atsak artık üzerimizden:deli:gururumuz sitemizin vedaarı iftiharı erol abimiz şimdiden hazır çok sevindim:helal::helal:ne kadar kalabalık olursak okadar keyifli geçeceği kanaatindeyim,şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum..SAYGILAR SEVGİLER
HAYDİ RASTGELSİN ORG :helal::helal::helal:
şeref-başkan
04-06-2008, 10:59
Mersinkoyu tekne avına katılacak olan liste gelmek isteyenler isimlerini yazdırsınlar teknede sırtıyıda çekme olanağımız var
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
Beni de eklerseniz sevinirim. İyice pas tuttum, çakralarım tıkandı artık :)
Mersinkoyu tekne avına katılacak olan liste gelmek isteyenler isimlerini yazdırsınlar teknede sırtıyıda çekme olanağımız var
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
Nee sırtı mıı?? :deli: :deli: :deli:
Süper olur! :)
şeref-başkan
04-06-2008, 11:31
Mersinkoyunda böyle bir AKYA yakalama imkanımız olabilir
[Only Registered Users Can See Links]
Yada böyle bir PALAMUT yakalama imkanımız olabilir
[Only Registered Users Can See Links]
Bunların her ikiside sırtı çekilerek yakalandı
Caner BALIKÇI
04-06-2008, 11:32
olurmu hiç öle şey hüseyincim aşkolsun seninle denk gelemiyoruz ama babanla fırsat oldukça konusuyoruz kardeşim selamımı sölemiyormu yoksa :'(
Sölemiyo valla Ertan abi :hıııı:.Ama gidelim en yakın zamanda balığa ;):Bu arada canımız ciğerimiz herşeyimiz Adnan abimiz nerelerde :soru:
saygılar;sevgiler
şeref-başkan
04-06-2008, 11:37
Mersinkoyuna tekne avına katılacak kişilerin listesi gelmek isteyenler isimlerini yazdırsın
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
şeref-başkan
04-06-2008, 11:39
Sölemiyo valla Ertan abi :hıııı:.Ama gidelim en yakın zamanda balığa ;):Bu arada canımız ciğerimiz herşeyimiz Adnan abimiz nerelerde :soru:
saygılar;sevgiler
Hüseyin bey sizde bir ses yok biz gideceğimiz gün sizde sitece gözlemci olarakmı kalacaksınız
şeref-başkan
04-06-2008, 11:44
Gelecek olan kişiler belirlendikten (netleştikten) sonra tekne konusunda bir açıklama yapacağım kişi sayısı belirlenemediği için tekne konusunda birşey diyemiyorum ama avımız tekneden olacak bu belli sadece büyük teknemi küçük teknemi olur kişi sayısını görmek lazım
şeref-başkan
04-06-2008, 11:47
Nee sırtı mıı?? :deli: :deli: :deli:
Süper olur! :)
Ulaş bey evet sırtıyı çekeceğiz tozlanmış olan RAPALA ve SİLİKON balıklarınızı bir kez daha elden geçirin
Caner BALIKÇI
04-06-2008, 12:18
Hüseyin bey sizde bir ses yok biz gideceğimiz gün sizde sitece gözlemci olarakmı kalacaksınız
Şeref abi ben gelmessem olur mu hiç.Babamla birlikte beni de yaz abi ;)
Taygun KOCABIYIK
04-06-2008, 12:22
Bende memnuniyetle hatta büyük bir istek ve arzuyla katılırım :)
şeref-başkan
04-06-2008, 13:10
Mersinkoyu tekne avına katılacak olan liste
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
6-Hüseyin CANER (Balıkçı89)
şeref-başkan
04-06-2008, 13:12
Mersinkoyuda tekneden olta ve SIRTI avına takılacak olan liste
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Taygun (İmBat)
şeref-başkan
04-06-2008, 13:21
Körelmiş iğneleri bilemeye başlayın iğneler konusunda daha detaylı geniş bilgi verilecek
iskorpit
04-06-2008, 13:29
şeref abi düzeltmek gibi olmasında hüseyinin babası bizim hasan64 abimiz:):)
iskorpit
04-06-2008, 13:31
adminizde teşrif buyurduklarına göre organizasyon iyice büyüyceğe benziyor helal taygunum:):) HASAN ABİMLE,ADNAN ABİMİN neden sesleri cıkmaz hala anlamadım?? işlerimi cok yoğun??yoksa davete bile gerek yokmu diyolar kesin öledir kambersiz düğünmü olurmuş hiç allah aşkına.şeref abi tamgaz devam konuyu bırakmayalım HASAN ABİMİ en başa yazmışsın zaten ona davet bile gerekmez,bu kadroya ADNAN DİNSEL'i de ilave ediver abi ...(KIVANÇ ABİ,SERKANIM,HALDUNUM,ONUR ABİ,ERHAN ABİ,ANIL,DENİZ ABİ,OKAN ABİ) daha daha tanışma fırsatı bulamadığımız diğer üye abilerim,kardeşlerim; bu organizasyona tüm rastgelsin ailesi olarak katılalım derim zeytinler inlesin.herkese şimdiden cok teşekkür ediyorum.SEVGİLER SAYGILAR
Anıl ÜNALAN
04-06-2008, 13:53
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Hüseyin CANER'in (Babası)
8-Taygun (İmBat)
9-AnıL (DzzY) (beLirLenen tarihte işim oLMazsa)
Anıl ÜNALAN
04-06-2008, 13:54
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Taygun (İmBat)
8-AnıL (DzzY) (beLirLenen tarihte işim oLMazsa)
Hüseyin canerin babasıyLa Hasan baLıkçının aynı kişi oLmasından doLayı hüseyin canerin babasını çıkartıyorum Listeden bize sadece bi tane hasan baLıkçı yeter :D
Ulaş bey evet sırtıyı çekeceğiz tozlanmış olan RAPALA ve SİLİKON balıklarınızı bir kez daha elden geçirin
Şeref Abi merak etme, ayda yılda bi sırtı fırsatı bulsam bile, takım techizat herşey hazır sayılır.Tabi ki son bi gözden geçirme kaçınılmaz. Olası bi trofeyi kaçırmak gibi bi lüksümüz olamaz değil mi? :)
iskorpit
04-06-2008, 14:07
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Taygun (İmBat)
Hüseyin canerin babasıyLa Hasan baLıkçının aynı kişi oLmasından doLayı hüseyin canerin babasını çıkartıyorum Listeden bize sadece bi tane hasan baLıkçı yeter :D
:deli::deli::deli::deli::deli:
şeref-başkan
04-06-2008, 16:05
Arkadaşlar şu andaki listeye göre 2 tekne (550 cm boyunda) konusunda anlaşmak üzereyim listede bir değişiklik olmazsa bir tanesini cumartesinden alacağız pazar akşamına kadar öteki tekne tarih belli olsun diyor her ikiside sırtı için anlaşılıyor
şeref-başkan
04-06-2008, 16:14
şeref abi düzeltmek gibi olmasında hüseyinin babası bizim hasan64 abimiz:):)
Ertan bey bu arkadaşlarımızın soy isimleri farklımı
şeref-başkan
04-06-2008, 16:18
adminizde teşrif buyurduklarına göre organizasyon iyice büyüyceğe benziyor helal taygunum:):) HASAN ABİMLE,ADNAN ABİMİN neden sesleri cıkmaz hala anlamadım?? işlerimi cok yoğun??yoksa davete bile gerek yokmu diyolar kesin öledir kambersiz düğünmü olurmuş hiç allah aşkına.şeref abi tamgaz devam konuyu bırakmayalım HASAN ABİMİ en başa yazmışsın zaten ona davet bile gerekmez,bu kadroya ADNAN DİNSEL'i de ilave ediver abi ...(KIVANÇ ABİ,SERKANIM,HALDUNUM,ONUR ABİ,ERHAN ABİ,ANIL,DENİZ ABİ,OKAN ABİ) daha daha tanışma fırsatı bulamadığımız diğer üye abilerim,kardeşlerim; bu organizasyona tüm rastgelsin ailesi olarak katılalım derim zeytinler inlesin.herkese şimdiden cok teşekkür ediyorum.SEVGİLER SAYGILAR
Ertan bey günümüz daha var zamanla ancak görürler gidişat büyük organizazyona dönecek gibi görünüyor
şeref-başkan
04-06-2008, 16:23
1-Hasan BALIKÇI
2-Şeref KÜÇÜK
3-Ertan (ıskorpit)
4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
5-Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
7-Taygun (İmBat)
Anıl bey işinizi tarihe göre ayarlayın 2 gün üzerinden bir organizazyon düşünülüyor 2 gün aramızda olamazsan 1 gün mutlaka olamalısınız aramızda
şeref-başkan
04-06-2008, 17:38
İyi balık yakalayana acaba birde ödülmü versek mesala dönüşte çayları ona söyletsek
İyi balık yakalayana acaba birde ödülmü versek mesala dönüşte çayları ona söyletsek
Güzel fikir :) :deli:
şeref-başkan
04-06-2008, 19:42
Gelcek olan arkadaşar tarih üzerinde herkes fikrini belirtsin
Müsadenizle ilk fikir benden olsun ozaman:
Genelde c.tesileri çalışmama rağmen, o gün için gitmeyebilirim.Böylelikle pazar gününü başka bir şekilde değerlendirebilim.Tarih olarak da, rüzgar durumunu da dikkate alarak, 14.06.08 cumartesi olabilir diye düşünmekle beraber, genele uyacağımı da belirtmek isterim.
Katılım yüksek olacaksa -ki öyle görünmekte- c.tesi ve pazar iki gün üst üste olursa, birini kaçıran arkadaşlar, diğer organizasyona katılabilir.
Saygılar..
ertan önümüzdeki üç hafta üstüste işlerim olduğu için katılmam mümkün değil. ama inanın gönlüm sizinle. umarım kalabalık bir organizasyon olur ve hepiniz bolca avlanırsınız. :cool::cool:
şeref-başkan
04-06-2008, 20:19
ertan önümüzdeki üç hafta üstüste işlerim olduğu için katılmam mümkün değil. ama inanın gönlüm sizinle. umarım kalabalık bir organizasyon olur ve hepiniz bolca avlanırsınız. :cool::cool:
Kıvanç bey tarihini daha tam belirlemedik gelecek olursan hangi tarih uyarsa o tarihi yaz değerlendirmeler arasına alınır
Bi anket mi açsak?Tarihin belirlenmesinde faydası olabilir...
Taygun KOCABIYIK
04-06-2008, 20:35
Şeref abi Anılın işim olmazsa gelirim dediğine bakma öss hariç işi yok. Başka işi olsada zorla getiririm ben onu :)
Sırtı işinde bizim üstadımız Erol abidir ondak taktik ve teknik istiyoruz :)
Hasan BALIKÇI
04-06-2008, 20:40
şeref biladerim beni yazmasanızda olur ben herzaman varım ama unutmayalım ben kıyıda kalırım malum ormancı arkadaşım :D:D
sen hiç beni düşünme hastalık olmadıkça yanınızda olurum
sevgiler saygılar
Hasan BALIKÇI
04-06-2008, 20:44
organizatörler deniz ve adnan beyler buyrun bakalım görevinizin başına.şeref beyde sizlerle birlikte herzaman yanınızda.bana gelmeyin desenizde ben gelirim davet etmeseniz bile.nerdesiniz bütün üyeler sizi bekliyo ;)
hadi bakalım
şeref-başkan
04-06-2008, 21:08
Bi anket mi açsak?Tarihin belirlenmesinde faydası olabilir...
Ulaş bey anket en güzeli olacak
şeref-başkan
04-06-2008, 21:37
şeref biladerim beni yazmasanızda olur ben herzaman varım ama unutmayalım ben kıyıda kalırım malum ormancı arkadaşım :D:D
sen hiç beni düşünme hastalık olmadıkça yanınızda olurum
sevgiler saygılar
Hasan abi seni tekne tutuyordu demi ben unuttum seni listeye yazdım
Anıl ÜNALAN
04-06-2008, 21:38
14.06.2008 tarihinden daha sonra bir güne yapmak gerekmekte sanırım organizasyonu 15.06.2008 öss tarihi :( Şimdi ehLiyet söz konusu onun sınavLarıyLa çakışmadığı sürece taygun kardeşim benim yerime karar vermiş zorLa geLicekmişim :D
Hasan BALIKÇI
04-06-2008, 21:44
Hasan abi seni tekne tutuyordu demi ben unuttum seni listeye yazdım
yok beni tekne tutmuyoda benim ormancı arkadfaşım bırakmıyo :Danladın sen onu
şeref-başkan
04-06-2008, 21:47
14.06.2008 tarihinden daha sonra bir güne yapmak gerekmekte sanırım organizasyonu 15.06.2008 öss tarihi :( Şimdi ehLiyet söz konusu onun sınavLarıyLa çakışmadığı sürece taygun kardeşim benim yerime karar vermiş zorLa geLicekmişim :D
Anıl bey 14/06/2008 tarihini atladıkmı önümüzdeki ayın ilk haftasına sarkar organizazyon ve büyük organizazyona çeviririz işi
Anıl ÜNALAN
04-06-2008, 21:47
Hasom nerde ben orda :) YıLLardır teknede av yapmama rahmen beni karaya tekrardan aşık eden adamı bırakmam :) bende karadayım :D
şeref-başkan
04-06-2008, 21:49
Hasan abi birileri arabaların başında nöbetçi kalması gerekiyordu sen ondan kıyıda duracan bu anlayışına hayran kaldım
şeref-başkan
04-06-2008, 21:51
Hasom nerde ben orda :) YıLLardır teknede av yapmama rahmen beni karaya tekrardan aşık eden adamı bırakmam :) bende karadayım :D
karayı isteyenler tekneye binemezler son pişmanlık payda etmez
Anıl ÜNALAN
04-06-2008, 21:55
karayı isteyenler tekneye binemezler son pişmanlık payda etmez
Başkanım tekneye kadar yüzsek yine aLmaz mısın tekneye :D
şeref-başkan
04-06-2008, 21:58
Başkanım tekneye kadar yüzsek yine aLmaz mısın tekneye :D
can simidini atarım denize onla idare edersiniz denizde
Anıl ÜNALAN
04-06-2008, 21:59
can simidini atarım denize onla idare edersiniz denizde
:( peki öyLe oLsun bizde topumuzu tüfeğimizi kuşanır sizi karaya çıkartmayız hasomLa :hıııı:
şeref-başkan
04-06-2008, 22:01
:( peki öyLe oLsun bizde topumuzu tüfeğimizi kuşanır sizi karaya çıkartmayız hasomLa :hıııı:
Ben işimi sağlama aldım gideceğimiz köyün eniştesiyim ben yabancı olan siz ikiniz olacaksınız
Şeref abi Anılın işim olmazsa gelirim dediğine bakma öss hariç işi yok. Başka işi olsada zorla getiririm ben onu :)
Sırtı işinde bizim üstadımız Erol abidir ondak taktik ve teknik istiyoruz :)
Estağfurullah Taygun cum,tabiki her zaman her türlü bilgiyi ve yardımı paylaşırım,lakin nacizane fikrimi soracak olursanız,şayet sırtı çekilecek ise bir teknede maksimum 3 kişi olması gerekir diye düşünüyorum.( kaptan + 2 sırtıcı )
şeref-başkan
05-06-2008, 07:17
Estağfurullah Taygun cum,tabiki her zaman her türlü bilgiyi ve yardımı paylaşırım,lakin nacizane fikrimi soracak olursanız,şayet sırtı çekilecek ise bir teknede maksimum 3 kişi olması gerekir diye düşünüyorum.( kaptan + 2 sırtıcı )
Erol bey size katılıyorum 2 + kaptan 3 kişi olacak 4 kişi sadece muhapete katılır sırtıda gelcek olan liste bir kesinleşsin duruma göre birşeyler yapılacak mesela hasan abi ben kıyıdan avlanırım diyor onun gibi bir iki kişi daha çıkar kıyıdan takılır bir tekne olta balığına takılır bir teknede sırtıya çıkar herkes nasıl avlanmak istiyorsa o şekilde avlanacaki herkes memnun kalsın
Taygun KOCABIYIK
05-06-2008, 07:32
Erol abicim senin bu mütevaziliğin beni öldürecek inan ki :). Seviyorum abicim seni en kısa sürede karşılıklı palamutları, sinaritleri ve bilimum sırtı balıklarını çekeriz inşallah. :)
iskorpit
05-06-2008, 08:27
abiler dediğimiz gibi herkesin gelebilmesi için ayın ilk haftasında olsun derim ben hem katılım dahada fazlalaşır diye düşünüyorum baksanıza kıvanç abimizinde işleri varmış haklı olarak,anıl kardeşimizinde okul mevzusu ki çok önemli obakımdan ayın ilk haftası olursa herkes kendini ona göre ayarlar.organizatörlerimiz (ADNAN ve DENİZ abiler) nerede herşeyi biz ayarlıyoruz bi ses versinler artık iş başa düştü :):)
şeref-başkan
05-06-2008, 11:00
abiler dediğimiz gibi herkesin gelebilmesi için ayın ilk haftasında olsun derim ben hem katılım dahada fazlalaşır diye düşünüyorum baksanıza kıvanç abimizinde işleri varmış haklı olarak,anıl kardeşimizinde okul mevzusu ki çok önemli obakımdan ayın ilk haftası olursa herkes kendini ona göre ayarlar.organizatörlerimiz (ADNAN ve DENİZ abiler) nerede herşeyi biz ayarlıyoruz bi ses versinler artık iş başa düştü :):)
Ertan bey mantıklı olarak ayın ilk haftasına gelmesi daha iyi olur herkes maaşını almış olur ekonomi sıkıntı olmayabilir
şeref-başkan
05-06-2008, 11:10
Ertan bey Adnan beyle Deniz bey herhalde sadece iştirakçi olarak katılcekler organizazyona hiç endişeye kapılma İzmir pınarbaşında 4 senedir yapılmakta olan deve güreşinin organizatörlüğünü ( beyin takımı) yapıyorum bu güreşi üstlenen 3 kişiden biri benim sitedeki organizazyonumuz hem iyi şekilde geçecek hemde en hesaplı şekilde geçecek
iskorpit
05-06-2008, 11:14
Ertan bey mantıklı olarak ayın ilk haftasına gelmesi daha iyi olur herkes maaşını almış olur ekonomi sıkıntı olmayabilir
Aynen şeref abi ayın ilk haftası hem katılımın çoğalması açısından hemde süre olarak 2-3 hafta olmasından ötürü arkadaslarımızda işlerini ona göre ayarlarlaması açısında tabi ekonomik durumuda unutmamak lazım en hayırlısı böle olucak sanırım gerçi bu benim naçizane fikrimdir siz ve diğer büyüklerim ne derse onada uyarız.SAYGILARIMLA
şeref-başkan
05-06-2008, 11:25
Aynen şeref abi ayın ilk haftası hem katılımın çoğalması açısından hemde süre olarak 2-3 hafta olmasından ötürü arkadaslarımızda işlerini ona göre ayarlarlaması açısında tabi ekonomik durumuda unutmamak lazım en hayırlısı böle olucak sanırım gerçi bu benim naçizane fikrimdir siz ve diğer büyüklerim ne derse onada uyarız.SAYGILARIMLA
Ertan herkesin fikri değerlendirmeye alınacak kimse mağdur edilmiyecek
şeref-başkan
08-06-2008, 21:01
hadi bakalım !!
--------------------------------------------------------------------------------
Herkeze hayırlı avlar, bol nasipler diliyorum, önümüzdeki günlerde hasan 64 ün en iyi bildiği 10 yılın üzerinde aynı yerde av yaptığıı yeri biliyoruz, buraya mayıs ayında organızasyon yapmak istedik ama mümkün olmadı, pazar pazar evde oturuyorum ve en uygun zamanda hep beraberce karar vereceğimiz bir tarih te toplanarak cumartesi akşamından gidelim diye bir organıze yapalım mı ? 2 - yada foça ya geçen kış gitmiiştik dilersenız ailecek yapacağımız bir gezi de olabilir foça gezisine gelenler bilirler teknede yemek menüsü de bulunuyor böyle bir organızasyonda olabilir yorumlarınızı bekliyorum tabiki her iki yorumda istenebilir 3 - ayrıca önce biz baylar sonra da ailecek tekne turuda yapılabilir diye de düşünebiliriz .... sevgi ve saygılarımla..
Organizatör ADNAN beyin başlatmış olduğu HADİ BAKALIM organizazyonun desteklenmesi amacıyla ZEYTİNELİ MERSİNKOYU ORGANİZASYONU İPTAL edilmiştir
İptal gerekçesi :Aynı günlerde belkide aynı tarihlerde iki organizasyon peşpeşe OLMAZ
iskorpit
09-06-2008, 07:07
organizatörümüz adnan abimize teşekkür ederiz.zira kaç gündür kendisini bekliyorduk sesimize karşılık verdi saolsun..sevgili adnan abim organizasyonu zeytinlerde yapıcak olursak şeref abimizde tekne sorun olmaz diye düşünüyorum,yani zeytinlere gidilirse tekne işi kolay şeref abi elinden geleni yapıcaktır.SAYGILARIMLA
Anıl ÜNALAN
16-06-2008, 19:44
Hadi bakaLım konumuz tekrardan aktifLeştiriLmiştir. Şeref başkanımızın ve hasan abimizin önderLiğinde bu organizasyonu gerçekLeştirme hedefimize kaLdığımız yerden devam edeLim.
şeref-başkan
17-06-2008, 06:31
Hadi bakaLım konumuz tekrardan aktifLeştiriLmiştir. Şeref başkanımızın ve hasan abimizin önderLiğinde bu organizasyonu gerçekLeştirme hedefimize kaLdığımız yerden devam edeLim.
Anıl bey önce teşekür ederim organizasyonda ön plana çıkardığınız için beni ama bir organizasyon başlamışken ikinci bir organizasyonun ayrı bir konuda açılması ilk organizasyonu engellenmesine sebep olmuştur buda üyeler arasında andikap yaratmıştır bence Adnan beyden başlatmış olduğu HADİ BAKALIM organizasyonuyla neden ilgilenmemiştir bir açıklama bekleyelim
Taygun KOCABIYIK
17-06-2008, 07:11
Anıl bey önce teşekür ederim organizasyonda ön plana çıkardığınız için beni ama bir organizasyon başlamışken ikinci bir organizasyonun ayrı bir konuda açılması ilk organizasyonu engellenmesine sebep olmuştur buda üyeler arasında andikap yaratmıştır bence Adnan beyden başlatmış olduğu HADİ BAKALIM organizasyonuyla neden ilgilenmemiştir bir açıklama bekleyelim
Şeref başkanım bence Adnan abi bu konuyu görmediği için o başlığı açmıştır yoksa kendiside bizlere katılacaktır eminim ki. Burdan devam edelim problem olacağını sanmıyorum.
Anıl ÜNALAN
17-06-2008, 09:12
Hadi bakaLım uzun zamandır süren uykunuz bitsin öss yi de atLattım artık kimse tutamaz beni :) Hasooo bana çupra tuttur :D Şeref başkanım da güzeL baLıkLar tutturtçakmış hadi bakaLım canLanın Listeye başLıyaLım ;)
Emri vakiLerLe Listeye başLadım
1-) Hasan baLıkçı
2-) ŞEREF BAŞKAN
3-) Ertan Abi (ıskorpit)
4-) EroL abi (Levrek)
5-) Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
6-) Taygun (İmBat)
7-) Hüseyin Caner BaLıkçı
8-) ANIL (Ben)
9-) Serkan Karınca (discus)
10-) Kıvanç abi.
11-) ADNAN DİNSEL (yüce organizatör)
Hadi bakaLım devamı sizden geLsin. Listeye yazdığım kişiLerden yan çizen oLursa yakarım bu gezegeni :D
Taygun KOCABIYIK
17-06-2008, 09:15
Böhöhöhöyt (recep ivedik gülüşü) ellerimiz pas tutttu hadi balığa gidelim artık :)
Anıl abiiiiiii bize bi yolluk yap :D
Böhöhöhöyt (recep ivedik gülüşü) ellerimiz pas tutttu hadi balığa gidelim artık :)
Anıl abiiiiiii bize bi yolluk yap :D
:D :deli: Allah da seni güldürsün Tagoo :D
Hadi bakaLım uzun zamandır süren uykunuz bitsin öss yi de atLattım artık kimse tutamaz beni :) Hasooo bana çupra tuttur :D Şeref başkanım da güzeL baLıkLar tutturtçakmış hadi bakaLım canLanın Listeye başLıyaLım ;)
Emri vakiLerLe Listeye başLadım
1-) Hasan baLıkçı
2-) ŞEREF BAŞKAN
3-) Ertan Abi (ıskorpit)
4-) EroL abi (Levrek)
5-) Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
6-) Taygun (İmBat)
7-) Hüseyin Caner BaLıkçı
8-) ANIL (Ben)
9-) Serkan Karınca (discus)
10-) Kıvanç abi.
11-) ADNAN DİNSEL (yüce organizatör)
Hadi bakaLım devamı sizden geLsin. Listeye yazdığım kişiLerden yan çizen oLursa yakarım bu gezegeni :D
Ee Anıl, nasıl geçti sınav?
iskorpit
17-06-2008, 10:33
haydi bismillahhh...cabuk biri bana nezaman nereye gidiceğimizi söylesin yeter artık dayanamıyorum:):) bu arada anılcım insallah sınavın iyi geçmiştir güzel biyer tutturursun!! adnan abim otobüs işinide hallediver birzahmet abi,hasan abimi gören varmı bu sıralar işlerimi yoğun yoksa bizemi küstü özledik onu coook :(:(:(
Anıl ÜNALAN
17-06-2008, 10:43
İyi sayıLır abiLerim sonucu bekLiyoruz işte umarım güzeL bi yerLere kapağı atarız.
Hadi bakaLım Listede oLmayanLardanda buraya yanıt bekLiyoruz herkes organizasyonumuza katıLsın..
Konumuz duyuruLar böLümündeydi ziyaretçiLerinin duyuruLar böLümünü görememesinden doLayı konuyu organizasyonLar böLümüne taşıyorum ziyaretçiLerimizdende iLgi göreLim biraz :)
şeref-başkan
17-06-2008, 12:52
Organizasyona bazı sebeblerden dolayı gelemiyeceğimi bildirerek gidecek olan arkadaşlara şimdiden bol avlar diliyorum
anıl inşallah sınavın iyi geçmiştir.. istediğin yeri kazanırsın..
Siz bu organizasyonu hala yapamadınız mı? :'(
hadin bakalım bir gayret.
ben katılamayacağım ancak katılacak olan arkadaşların sayısı yeter sayıyı çoktan geçmiş.
Birileri sahiplensin artık şu organizasyonu.
!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
Anıl ÜNALAN
17-06-2008, 15:49
Siz bu organizasyonu hala yapamadınız mı? :'(
hadin bakalım bir gayret.
ben katılamayacağım ancak katılacak olan arkadaşların sayısı yeter sayıyı çoktan geçmiş.
Birileri sahiplensin artık şu organizasyonu.
!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
Sensiz oLmaz kıvanç abi hadi seni de bekLiyoruz bi ateşLeyici de sensin bahane istemiyom özLedim sizinLe baLık tutmayı :)
Sensiz oLmaz kıvanç abi hadi seni de bekLiyoruz bi ateşLeyici de sensin bahane istemiyom özLedim sizinLe baLık tutmayı :)
Anıl benim katılımım önemli değil. bunca insan katılmak istiyor büyüklerde ses yok.
Yaf millet nerdesiniz? kanınız mı dondu bu sıcaklarda?:deli:
hadin canlanın biraz.
zetinlerde üç çiftlik patlamış heryer balık kaynıyormuş.:P:deli:
Şimdi şeref beyın 1-teknesi kaç kişi alır, 2-2 tekne olursa tam kaç kişi rahat olarak avlanabiliriz, cumartesi geceden gidersek pazarda öğlen dönersek kalabalık ta olursak yine hep beraber otobüs ayarlarsak yemini herkez kendine göre alırsa vs...yine toplanmış toplu kıyım yapmış oluruz diye düşündüm Konuyla ilgii şeref bey e ilgi ve alakasından dolayı tşk ederiz, bu kadar uğraştıktan sonra önemli bişey olsa gerek diye düşündüm, hayırlısı olsun. bizler yine ne olursa olsun toplu kıyım :) yapar yine avlanmaya gideriz ama benim araba alt takım arızasından dolayı zeytıneli tarafına gitmek çok tehlikeli olacağından teklif bile edemiyorum sevgi ve saygılarımla .....
Anıl ÜNALAN
17-06-2008, 23:05
Şimdi şeref beyın 1-teknesi kaç kişi alır, 2-2 tekne olursa tam kaç kişi rahat olarak avlanabiliriz, cumartesi geceden gidersek pazarda öğlen dönersek kalabalık ta olursak yine hep beraber otobüs ayarlarsak yemini herkez kendine göre alırsa vs...yine toplanmış toplu kıyım yapmış oluruz diye düşündüm Konuyla ilgii şeref bey e ilgi ve alakasından dolayı tşk ederiz, bu kadar uğraştıktan sonra önemli bişey olsa gerek diye düşündüm, hayırlısı olsun. bizler yine ne olursa olsun toplu kıyım :) yapar yine avlanmaya gideriz ama benim araba alt takım arızasından dolayı zeytıneli tarafına gitmek çok tehlikeli olacağından teklif bile edemiyorum sevgi ve saygılarımla .....
Organizatör sensin hadi bakaLım bundan sonrası senin işin. Listeyi sen hazırLa , davetLeri yoLLa herkese hadi hadi organizatör dediğin boş durmaz :D
Otobüse ortak anLaşıLır herkes ücretini verir yemLer ve yiyecekLer herkes kendine ait oLur geçen seferki gibi ortak aLıncak diye sağLıkLı oLmayan yemLeri aLmak zorunda kaLmayız ;)
şeref-başkan
18-06-2008, 05:10
Adnan bey benim şahsıma ait teknem yok ama dernek üyelerinin 23 adet 4 ile 5.5 metre ile değişen fiber tekneleri var bir tanede gemi filikası var eğer bu organizasyonu halen daha ben üstlenmiş olsaydım servis arabasına kadar herşey hazırdı
Hasan Balıkçı tekne konusunda benden yardım isterse seve seve bu konuda yardımcı olacağımı şimdiden bildiririm
Benim organizasyondan ayrılma sebebim sizle alakalı Adnan bey bu organizasyon varken sizin başka bir organizasyon başlatmanızın doğru olmadığını düşünerek organizasyondan çekilmişimdir
iskorpit
18-06-2008, 09:00
iyisimi biz yine eskifoça yapalım adnan abi,gene aynı tekneciyle irtibata geçmek lazım sen nasıl olsa tanıyorsun,zira baska yerde tekne bulamıycaz.SAYGILARIMLA
hamurabi
18-06-2008, 20:05
öncelikle uzun bir süreden beri giremediğim için uzak kaldım,sizlerden ögrenmek istediğim belirlediğiniz kesin tarih nedir.
şeref-başkan
19-06-2008, 06:26
Adnan beyin bu işle ilgilenmiyeceğini düşünerek kaldığımız yerden devam ediyoruz gidilecek yer MERSİNKOYU tarih 22 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ eğer çoğunluk sağlanamazsa ileri bir tarihe ertelenir büyük tekne ve servis arabası dahil 500 YTL eğer küçük tekneler istenirse kaptanlarıda gelirler 4 ila 5.5 metre arası 100 YTL artı servis üçreti onuda burda servis firmalarından ayarlıyacam tekneye sabah saat 05:00 binilir akşam istediğimiz saatte ineriz saatini biz belirleyeceğiz
Teknelerde 4 kişi rahat avlanır herkes yiyeceğini ve yemini kendisi alır
Samet Eryavuz
19-06-2008, 10:15
Aranızda olmaktan mutluluk duyarım.Ancak 22 haziran icin ameliyatlı olacagım 1 haftada toparlar obur haftaya sarkarsa eger organizasyon veya baska tarihe seve seve katılırım.
Adnan beyin bu işle ilgilenmiyeceğini düşünerek kaldığımız yerden devam ediyoruz gidilecek yer MERSİNKOYU tarih 22 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ eğer çoğunluk sağlanamazsa ileri bir tarihe ertelenir büyük tekne ve servis arabası dahil 500 YTL eğer küçük tekneler istenirse kaptanlarıda gelirler 4 ila 5.5 metre arası 100 YTL artı servis üçreti onuda burda servis firmalarından ayarlıyacam tekneye sabah saat 05:00 binilir akşam istediğimiz saatte ineriz saatini biz belirleyeceğiz
Teknelerde 4 kişi rahat avlanır herkes yiyeceğini ve yemini kendisi alır
Seref Bey,ilgi ve alakanıza teşekkür ederim,lakin 22 haziranda maalesef erteyemebileceğim bir işim (görev) var,bu yüzden beni maruz görün,inşallah gelecek en yakın tarihte görüşmek üzere,sevgilerimle
şeref-başkan
19-06-2008, 11:03
Aranızda olmaktan mutluluk duyarım.Ancak 22 haziran icin ameliyatlı olacagım 1 haftada toparlar obur haftaya sarkarsa eger organizasyon veya baska tarihe seve seve katılırım.
Samet bey öncelikle size geçmiş olsun diyorum ve acil şifalarınızı diliyorum ve şunuda söylüyorum organizasyon tarihiyle oynamak bizim elimizde siz bu organizasyonu takip etmeye ve ve yakalayacağınız balıkların iğnelerini şimdiden hazır edin
şeref-başkan
19-06-2008, 11:06
Seref Bey,ilgi ve alakanıza teşekkür ederim,lakin 22 haziranda maalesef erteyemebileceğim bir işim (görev) var,bu yüzden beni maruz görün,inşallah gelecek en yakın tarihte görüşmek üzere,sevgilerimle
Erol bey sizlen aynı teknede olacağımdan sırtıyı çekmek için ve sensiz sırtının olmuyacağını düşünerek tarihi 29 HAZİRAN PAZAR gününe ertelenmiştir sizin için uygunmudur tarih
Teşekkür ederim Şeref Bey,şu anda hiç bir mani gözükmüyor,29 da sırtıdayız,sevgilerimle
şeref-başkan
19-06-2008, 14:30
Teşekkür ederim Şeref Bey,şu anda hiç bir mani gözükmüyor,29 da sırtıdayız,sevgilerimle
Erol bey 29 HAZİRANDA aynı teknedeyiz sırtıyı çekerek
şeref-başkan
20-06-2008, 18:45
Erol bey ile Samet bey'den başkası tekneler açıklandıkdan sonra fikrini beyan etmemiş zaten sırtıda 3 kişilen çekileceğine göre tek tekneyi bu hafta bağlıyayım haftaya boş olsun diye
şeref başkan -''Benim organizasyondan ayrılma sebebim sizle alakalı Adnan bey bu organizasyon varken sizin başka bir organizasyon başlatmanızın doğru olmadığını düşünerek organizasyondan çekilmişimdir'' Lütfen ayrı gayrı düşünmeyin maksat beraberce av yapmak ve tanışmak iyi saatler geçirmek ben sitemizde kardeşlerimie yardımcı olmak beraberliğimizi pekiştirmek için burdayız sen ben fark etmez.. benim şu aralar işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum bilginize eğer program yapılırsa uygun bir günü yakalarsak benim cep nomu bilen dostlar var bana ulaşırlar sevgi ve saygılarımla..
şeref-başkan
23-06-2008, 06:04
şeref başkan -''Benim organizasyondan ayrılma sebebim sizle alakalı Adnan bey bu organizasyon varken sizin başka bir organizasyon başlatmanızın doğru olmadığını düşünerek organizasyondan çekilmişimdir'' Lütfen ayrı gayrı düşünmeyin maksat beraberce av yapmak ve tanışmak iyi saatler geçirmek ben sitemizde kardeşlerimie yardımcı olmak beraberliğimizi pekiştirmek için burdayız sen ben fark etmez.. benim şu aralar işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum bilginize eğer program yapılırsa uygun bir günü yakalarsak benim cep nomu bilen dostlar var bana ulaşırlar sevgi ve saygılarımla..
Adnan bey benim ayrı gayri düşündüğüm yok sizi yanımda görmem gerekirken sizi karşımda gördüm o beni üzmüştür yoksa organizasyonu siz veya başka biri yapmış benim için hiç önemli değil ben zaten derneğin üyeleriyle uğraşıyorum hafta sonu olunca hangi üye hangi tekneye gidecek onların belirlenmesini yapıyorum
Sizinle tanışmaktan bende memnun olacam saygılar
Konu Mars'a gitti ; organizasyondan "tık" , hatta "click" yok:confused:.Fotoları görmek için sabırsızlanıyorum.Çatlatçeniz insanı...Hadi gari yakaliverin baklıkları...helal::helal::helal:
Evet arkadaşlar,Şeref Başkanın dediği gibi tek tekne ile mi kalacağız,ya da en azından kıyıdan avlanacak arkadaşlar yok mu ? Sayılı gün çok çabuk geliyor.Gelecekler var ise lütfen isimlerinizi bir an önce yazdırın,sevgilerimle
şeref-başkan
25-06-2008, 03:48
Evet arkadaşlar,Şeref Başkanın dediği gibi tek tekne ile mi kalacağız,ya da en azından kıyıdan avlanacak arkadaşlar yok mu ? Sayılı gün çok çabuk geliyor.Gelecekler var ise lütfen isimlerinizi bir an önce yazdırın,sevgilerimle
Erol bey Samet beydende gelip gelmiyeceği hakkında bir teyit alalım kendisinden yön verelim ne yapacağımızı
Merhaba arkadaşlar,
valla söze nereden başlayacağımı bilemiyorum,bu bir forum organizasyonu idi,ancak katılım sayısına bakılırsa bireysel bir av randevulaşmasına benzedi.Amaç forum üyelerin birbirleriyle tanışıp,kaynaşıp balık tutarak hoşça bir gün geçirmesi idi.Elbette birçok kişi farklı yerlerde kendi tekneleri veya arkadaşları ile ava çıkabilir ya da organizasyon gününe denk gelen planlamış bir buluşmaları olabilir.Ancak dediğim gibi amaç farklı idi.Şeref Başkan bu konuda fedakarlıkta bulunup organizasyon girişiminde bulunmuş.Ya bir zamanlama hatası yapılmış ya da bazı arkadaşlar sadece yazmak için yazmış.Bu durumda en mantıklı olan şey,ava çıkmak isteyen kişiler özelden haberleşip birbirleriyle randevulaşmalarıdır.ŞimdiŞeref Başkana özelden atacağım mail gibi.Böylelikle forumda da kimseyi meşgül etmemiş oluruz,sevgilerimle
şeref-başkan
25-06-2008, 14:07
Değerli site yöneticileri ve değerli site üyeleri 29 Haziranda RASTGELSİN AMATÖR BALIKCILIK adına yapılacak olan organizasyon ilgisizlikten dolayı İPTAL edilmiştir
Big Fish
25-06-2008, 18:14
Beni de eklerseniz sevinirim. İyice pas tuttum, çakralarım tıkandı artık :)
Merhaba,
Bende tarih uygun olursa katılmak isterim. Ancak daha önce mersinkoyu'na
gitmedim. Nereye düşüyor. Yer hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Saygılar
Big Fish
25-06-2008, 18:18
Merhaba,
Tarih uygun olrsa bende katılmak isterim. Ancak daha önce Mersin Koyu 'na
gitmedim. Ne tarafa düşüyor ? Bilgi verebilirmisiniz.
Teşekkürler...
Anıl ÜNALAN
25-06-2008, 22:29
Konu kiLitLenmiştir. Yakın zamanda gerçek bir organizasyon ortamını kendim yaratıp herkesi tek tek evden kaLdıracağım bu iş başka türLü oLmaz ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.