Tüm Versiyonu Göster : 31.05.2008 av raporu
muratbaykent
02-06-2008, 09:31
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır ava çıkamamıştım.sabahtan öğlene kadar avlandık bacanakla beraber.sonuç olarak boş dönmedik.uskumru ve istavritler bizi karşıladı.tabi paşasız ve kırmızısız olmuyor ama ne yapalım.Allah Bereket Versin demeyi bilmek lazım
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ibrahimz35
02-06-2008, 09:44
Murat abi tebrik ederim, uskumru açılışını yapmışsın. Güzel bir av olmuş ellerine sağlık.
Anıl ÜNALAN
02-06-2008, 10:35
TebrikLer murat abi güzeL av oLmuş. Av yönteminizi ve av yerinizi bizimLe payLaşırsan seviniriz ;)
iskorpit
02-06-2008, 10:44
tebrikler abi güzel av olmuş afiyet şeker olsun..RASTGELSİN
Taygun KOCABIYIK
02-06-2008, 12:54
TebrikLer murat abi güzeL av oLmuş. Av yönteminizi ve av yerinizi bizimLe payLaşırsan seviniriz ;)
Arife tarif gerekmez delikanlı sen niye koymadın fotoğrafları??? :)
Tebrik ederim Murat abi güzel av olmuş
Anıl ÜNALAN
02-06-2008, 13:57
Arife tarif gerekmez delikanlı sen niye koymadın fotoğrafları??? :)
Tebrik ederim Murat abi güzel av olmuş
Tagom biLiyon 8-10 baLığı koymaya hiç gerek duymadım bugüne kadar koymamda koLay koLay anca senLe oLUrsa koyarım o kadar az baLığı :D
Bende cumartesi baLıktaydım 8-10 tane uskumru 3-5 tane de istavrit bizde vardı kanaL suyundaydık . BaLık erken saatLerde yaptı ama mazmuzumun oLmamasından doLayı baLığı sabitLiyemedik :(
muratbaykent
02-06-2008, 14:07
Anıl teşekkür ederim.yer: Narlıdere İstihkam önü.yem:Hamsi Takım:Hırsızlı ve hafif zokalı.
muratcım tebrikler afiyet olsun..
Murat kardeş güzel bir av olmuş tebrikler afiyet olsun.
maşallah murat afiyet bal şeker olsun
murat bey tebrikler güzel av olmuş... darısı bizlere....
muratbaykent
03-06-2008, 09:14
Inşallah Halim Abi.tam Mevsimi.gemi Suyu Ve Güzelbahçe Taraflari Güzel Istavrit Ve Uskumru Yapiyor.
Murat abi tebrik ediyorum :helal::helal:gerçekten güzel bir av rastgelsin.:cool::cool:
Bence harika balıklar.Yunuslar da bayılır istavrite.Vardır bir bildikleri ;) .Uskumru'yu zaten artık mumla arar olduk.Çok güzel av olmuş.Afiyet olsun...
bu güzel avı bizlerle paylaştığın için teşekkürler afiyet olsun
Eh ,bizede afiyet olsun demek düşer.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.