PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yunus,frontoza ve sarı prensesler.

ibrahimz35
10-06-2008, 19:39
İki haftadır balıga çıkamıyoruz. Kendimi iş yerindeki akvaryumla teselli ediyorum.
İki hobim var.
Balık tutmak.
Balık beslemek.
Bunlarda Benim Yaramazlar:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Caner BALIKÇI
10-06-2008, 19:59
Abi valla ne yalan söyliyim balıkların on numara en yakın zamanda boş bi zamanım olduğumda bende resimleri çekip koyıcam.Abi bi de zannedersem akvaryumda plastik bitkiler var galiba ama arkadaki toplu duranlar anubias onlar canlı heralde.Eğer plastik bitki varsa onları çıkarmanı tavsiye derim....

saygılar...

ibrahimz35
10-06-2008, 20:50
Hüseyin'cim benim fronti kırmamı yoksa orjinal mi? Bu arada görmüş oldugun bitkiler sadece arka fon. Yeni akvaryum gelince bu akvaryumu balıklarıyla birlikte vermeyi düşünüyorum. İş yerinde iki akvaryuma yer yok.
saygılar kardeşim.

emre97
11-06-2008, 12:07
ibrahim abi valla balıklarınız çok güzel tebrik ederim.:helal::helal:

Anıl ÜNALAN
11-06-2008, 12:17
YunusLarın görüntüsü çok güzeL gerçekten. Sarı prensesLerin hakkını da yememek Lazım onLarda çok güzeL :)

Uzun bi emeğin karşıLığıdır eminim bu baLıkLar tebrik ederim gerçeken çok güzeL baLıkLar :)

Caner BALIKÇI
12-06-2008, 21:05
İbrahim abim senin fronti kırma değil abi akvaryum ortamında üretilmiş bir frontoza yani anneside babasıda frontoza .Bi de abi balıkları vermeden önce beni düşünebilirsin mesela senin balıkları ben alabilirim :deli:

Saygılar...

TuRNa_HuNTer
07-11-2008, 08:48
yunuslar süpermiş...acaba yavru aldın mı?