Tüm Versiyonu Göster : merhaba izmir balçovadan
aldatmaca
13-06-2008, 09:53
merhaba daha once uye olmustum ama işlerım nedenıyle sıteye pek gıremıyordum aktıf olamıyordum kendımı bıldım bılelelı denızden tekne ıle balık avlarım teknık olarak değil babadan aldığım bılgı ıle avlanırım bır kac gun once ayağımı sakatladığım ıcın bol bol vaktım var o yuzden tanısayım merak ettıklerımı oğreneyım dedım yaklasık 6 yasından berı olta ile balık avlarım hepinize merhabalar inşallah daha once tanısma topığı acmamısımdır.........
Merhaba hoşgeldiniz.
İmza ayarlarınızı yapabilirseniz (yaş, doğum tarihi vb.) hitap konusunda sıkıntı yaşamamış oluruz.
Bu arada geçmiş olsun.Umarım bir önce eski sağlığınıza kavuşursunuz :)
Paylaşımlarınızı ve raporlarınızı bekliyoruz.
Anıl ÜNALAN
13-06-2008, 14:04
Aramıza hoşgeLdiniz adınızı ve yaşınızı bize bahşederseniz hitabımız çok daha düzgün oLur..
Geçmiş oLsun umarım yakın zamanda iyiLeşir baLık tutmaktan geri kaLmazsınız :)
aramıza hoşgeldiniz geçmiş olsun umarım katılımcı ve paylaşımcı olursunuz saygılarımla rastgelsin..
aramıza hoşgeldiniz...:):):):):)
Hoş geldin aldatmaca.Katılımcılığınızın devamı dileklerimle
Aldatmaca,aramıza hoş geldin, geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
aldatmaca
13-06-2008, 19:18
Hoşbulduk, tesekkur ederım sıcak kanlılığınız için, gecmiş olsun dılkelerı ıcınde extra extra tesekkurler elimden geldiğince paylaşmaya ve aktif olmaya çalışacam....
aldatmaca
13-06-2008, 19:21
sıcağı sıcağına bır soru soracam el tipi gps almak ıstıyorum denız için önerebileceğiniz bir marka var mı deneyemlerinizden olumlu puan alan ............teşekkur ederim.........
Öncelikle katılım için teşekkürler...Hoşgeldiniz....Paylaşımlarda görüşmek ümidiyle...
Ben de Garmin var ve çok memnunum.Ama Magellan da harika hani."Aradığınız özelliklere göre" iki marka da uygundur.Sevgiler...
aldatmaca
14-06-2008, 05:13
Ben de Garmin var ve çok memnunum.Ama Magellan da harika hani."Aradığınız özelliklere göre" iki marka da uygundur.Sevgiler...
bende magellan uzerinde yoğunlaştım aradığım model stoklarında yokmus en kısa zamanda bende edınecem bır tane yardımlarından dolayı tesekkurler...........
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.