Tüm Versiyonu Göster : urla çeşmealtı ve adalar
aldatmaca
13-06-2008, 20:02
[Only Registered Users Can See Links]
urla çeşmealtı ve adalar etrafından zaman zaman tuttum kayda değer balıklar ve kullandım araclar umarım sızlerın tuttu kadar vardır.......
Taygun KOCABIYIK
13-06-2008, 20:24
Merhabalar öncelikle aramıza hoşgeldiniz. İsminizi bilmediğim için böyle resmiyim yoksa .... abi ne yaptın böyle derdim kesin :)
Benim tuttuğum kadar olmamış abi benim tuttuklarımdan çok çok fazla olmuş :) Tebrik ederim harika avlar bizide teknende misafir edersen bizde tutarız belki kim bilir :) :( :'( ?
aldatmaca
13-06-2008, 21:07
ismim onur 30 yasındayım kısmet olursa cıkarız teşekkur ederim bu arada............
Onur kardeşim ne bu güzellik ya tebrik ederim süper şeyler yakalamışsın.
Onur abi bu balık ne böle yaw valla çok güzel balıklar tebrik ediyorum saygılar..:helal::helal::helal:
çok güzel ellerinize sağlık tebrik ederim.
onurcum güzel av güzel tekne afiyet olsun denizde bir şey kalmamış aramıza hoş geldin saygılar sevgiler..
aldatmaca
15-06-2008, 06:04
arkadaşlar cok tesekkur ederım pazar sabahı kalktım saat 6 da baktım hava 2-4 ama ayak arızalı basamıyoz ustune kahroluyom su anda bugun ıcın ava cıkan arkadaslara ratgelsın dıyorum hayırlı avlar...............
Onur kardeş bir kaç seneye kadar Urla'ya yerleşmeyi istiyordum.Bu fotoğrafları görünce daha da çok istiyorum artık.Afiyet olsun.
Harika av yapmışsınız.Anlaşılan Urla'dan daha çok fotoğraf gelecek.Afiyet olsun.Rasgele...
Abi siteye döndüm ama dönmez olydım keşke. :'(:P
Şaka bi yana,bu kuzucuklar içimi yaktı.Tutulur da bu kadar tutulmaz ki.Anılarım gözümde canlandı.Ah kısmet olsa da biz de dokunabilsek bu güzellerin pırlanta pullarına....Sevgi ve saygılarımla...:helal::helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.