Tüm Versiyonu Göster : ağrı'dan herkese merhaba
merhaba arkadaşlar, ben de aranıza girdim nihayet:) olta balıkçılığıyla ilgiliyim. önceleri el oltasıyla yapardım ancak bugün yeni makinem geldi ryobi 4000vi+cormoran kamış. ilgi alanım olan balıklar yayın ve alabalık. herkesin avı bol,gönlü şen olsun
Aramıza hoşgeldiniz alican abi :):):)
Alican aramıza hoş geldin.
Aramıza hoşgeldiniz alican abi :):):)
teşekkür ederim emre'cim
Alican aramıza hoş geldin.
teşekkürler turgay abi.
Anıl ÜNALAN
20-06-2008, 22:20
Aramıza hoşgeLdin aLi abi.
Hoşgeldiniz, iyi sohbetler.
aykutkilitcioglu
21-06-2008, 09:18
sitemize hoş geldiniz.iyi paylaşımlar dilerim rasgele
eminkaya
21-06-2008, 11:30
evet aliciğim hoşgeldin aramıza güzel balık avlarını görmek için sabırsızlanıyoruz doğrusu
kemalakcinar
21-06-2008, 16:51
alican hoşgeldin umarım burada güzel dostluklar ve bilgi paylaşımları bulursun her zaman şansın bol ve iğnen keskin olsun selamlar.
mesaj yazan tüm kardeşlerime,balık tutkunlarına teşekkür ederim.bu aileye dahil olmak çok güzel..
şeref-başkan
21-06-2008, 17:29
Ali bey aramıza hoşgeldin bilgi ve birikimlerini senden bekliyoruz
Taygun KOCABIYIK
21-06-2008, 22:31
Ali abi hoşgeldin aramıza :) Avatar korkuttu bir an beni umarım problem çıkmaz :D
Ali abi hoşgeldin aramıza :) Avatar korkuttu bir an beni umarım problem çıkmaz :D
evlendikten sonra düzeldim ama bu avatar yapıştı üstüme :deli: açık söylemek gerekirse anne tarafında herkes saldıray der kısaca :deli: nedense...
aramıza hoş geldin ali can paylaşımlarının devamaına saygılar.
ali can kardeşim aramıza hoşgeldin,ağrı'da nerede avlanıyorsun? avatarda süpermiş coşşş abimizi çerçevelemişsin:deli:
ali can kardeşim aramıza hoşgeldin,ağrı'da nerede avlanıyorsun? avatarda süpermiş coşşş abimizi çerçevelemişsin:deli:
teşekkür ederim, genelde murat nehri aras nehri.
merhaba komutanım nasılsınız hayat nasıl gıdıyo ben atış ıdareden mehmet karataş tanıdınızmı
hoş geldin arkadaşım...rastgele...
kocabalık
09-03-2009, 15:30
aramıza hoşgeldin alican.1986-1991 yılları arasında bende ağrı patnosta çalıştım. murat nehrinde ve muratın büyük kollarından badişan ırmağında avlanma şanslarım olmuştu . diyadin deki balıklı gölü ise hala unutamıyorum.fakat eskisi gibi güldür güldür kaynayan sular artık yokmuş herhalde selamlar rastgele.
ibrahimsepetçi
09-03-2009, 15:39
Aramiza hoş geldin herdaim rastgele.
seyirsubayi
09-03-2009, 21:28
aramıza hosgeldın dostum
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.