PDA

Tüm Versiyonu Göster : kimsenin bilmediği bir taktik

izaf
27-06-2008, 15:31
arkadaşlar bunu ilk defa burda paylaşıyorum.
önce balığı ağzı açık bir şekilde asın
ve birkaç günden fazla bekleyin.
daha sonra sinekler bu balığın ağzına gelip yumurlayacaklar. ve orda küçük kurtlar oluşacak
o kurtlar balık için en ideal yemdir
her türlü balık için geçerlidir.
hadi rasgele

Anıl ÜNALAN
27-06-2008, 16:19
:oha::oha::oha::oha: Hocam ciddi misiniz siz yaa ? Bunu denediniz ve verim aLdınız demek payLaşıyorsunuz peki bu yemLe tuttuğunuz baLıkLarın fotoğrafLarını bizimLe payLaşırmısınız ? Her baLığı tutuyorum demeniz gayet güzeL ama uskumru'da işe yarar mı ? Ya da çupra'da ? BunLarı bize söyLerseniz iyi oLur yoksa ısparoz , izmarit , gopez vs baLığı avLıyorsa sadece bizim için bir önemi yoktur :)

xnode
27-06-2008, 16:52
arkadaşlar bunu ilk defa burda paylaşıyorum.
önce balığı ağzı açık bir şekilde asın
ve birkaç günden fazla bekleyin.
daha sonra sinekler bu balığın ağzına gelip yumurlayacaklar. ve orda küçük kurtlar oluşacak
o kurtlar balık için en ideal yemdir
her türlü balık için geçerlidir.
hadi rasgele

Ben bu yöntemi biliyordum, ancak bu yöntem benim bildiğim işkembe ve hayvan sakatatları ile oluyor. Balık ile olanını senden duydum.
Yalnız; bunlar leş oldukları için çok kötü kokuyorlar. Bilginize.. Ayrıca sadece tatlı suda işinize yarar.

hasanova
27-06-2008, 22:45
Elbette ucuz yem modelleri kullanışlıdır kimine göre, lakin 5 YTL ye 50 tane sülünes almak varken bu tip bir koku çekmeye razı olmam açıkçası :D

Anıl ÜNALAN
27-06-2008, 23:07
Elbette ucuz yem modelleri kullanışlıdır kimine göre, lakin 5 YTL ye 50 tane sülünes almak varken bu tip bir koku çekmeye razı olmam açıkçası :D

Dediğiniz doğru ama her baLığın iLk tercihi oLmaz her zaman süLünes ;) meseLa bu kurdu her attığımda mercan geLicek oLsa ben hiç süLünez kuLLanmam hatta odama kokmuş baLıkLar asarım :D

hasanova
27-06-2008, 23:16
Dediğiniz doğru ama her baLığın iLk tercihi oLmaz her zaman süLünes ;) meseLa bu kurdu her attığımda mercan geLicek oLsa ben hiç süLünez kuLLanmam hatta odama kokmuş baLıkLar asarım :D

Orası başka usta :D:D:D