PDA

Tüm Versiyonu Göster : son avlarımda

adapot defkan
27-06-2008, 22:24
selam arkadaşlar son avlarımdan birkaç görüntü hasan 64 abimize inat bu resimler sözde manemen yapıcaktı bize ama hiç ses seda yok

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Samet Eryavuz
27-06-2008, 22:29
:oha::oha::oha::oha::oha: Sadece Kocaman TEBRİKLER başka yazacak bişey bulamıyorum.Affet abi.

adapot defkan
27-06-2008, 22:42
:oha::oha::oha::oha::oha: Sadece Kocaman TEBRİKLER başka yazacak bişey bulamıyorum.Affet abi.

selam samet kardeşim biliyorsun beni unatlar listesinde sende varsın ara sıra abini ziyaret et kırılıyorum :)

hasanova
27-06-2008, 22:42
Maşşallah Volkan üstad. Mevkii neresi avlandığın?

adapot defkan
27-06-2008, 22:47
Maşşallah Volkan üstad. Mevkii neresi avlandığın?

ben kuva_i dikilinin başkanıyım kardeş dikililiyiz yani;)

dikilimiz izmirn gözde kasabalarındandır yolunuz düşerse herzaman bekleriz
sürekli av raporlarını yetiştiremiyorum bir iki ay lık oldumu toplam yayınlıyorum konularını ekliyemedim kusura bakmayın
dalın sağlıcakla:P

hasanova
27-06-2008, 22:52
:) Ben şu anda Dikili'den yazıyorum mesajlarımı üstad ;) Resimleri gördüm arka planlar tanıdık geldi, birde zıpkınındakı yazıyı okuyunca 'acaba' dedim :D

Maşallah yalnız, bizim Dikili'den böyle balıklar çıktığını bilmezdim. Geçenlerde pisa koyu civarında daldım bir tane bile balık göremedim (geçen dediğim 3 hafta önce aşağı yukarı), hoş çok zıpkın avcısı değilimdir tamamen amatörümdür o konuda ama yakalayamasamda en azından balıkları görebilirim :P

adapot defkan
27-06-2008, 22:58
:) Ben şu anda Dikili'den yazıyorum mesajlarımı üstad ;) Resimleri gördüm arka planlar tanıdık geldi, birde zıpkınındakı yazıyı okuyunca 'acaba' dedim :D

Maşallah yalnız, bizim Dikili'den böyle balıklar çıktığını bilmezdim. Geçenlerde pisa koyu civarında daldım bir tane bile balık göremedim (geçen dediğim 3 hafta önce aşağı yukarı), hoş çok zıpkın avcısı değilimdir tamamen amatörümdür o konuda ama yakalayamasamda en azından balıkları görebilirim :P

piza balık yapmaz ayınkolaya çık yada dış adanın açığına ama en iyi ayıt limanından deniz köy burnunakadar dal ben ö şekilde yapıyorum ayıt limanından girip deniz köyden çıkarım yaklaşık 4 saat sürer ama iyi av verir çok daha iyi av yapmak istersen çandarlıya uzan çorci ve karaada dene bak ozaman çok daha iyi balık alırsın acak şubat selane burnundan kalınburnu arası dalış yap levrek iyidir makoron önleride çıpurave sino yapar hadi rastgelsin

hasanova
27-06-2008, 23:03
Bilgiler için teşekkürler üstadım. Zıpkın ile avlanma hakikaten çok deneyim isteyen bir iş o kadar suda kalmam çok zor lakin dediklerini aklıma yazdım sağolasın ;)

Eğer olta ile avlanma konusunda bir kaç mevkii söyleyebilirsen bana çok daha yardımcı olursun. Saolasın şimdiden.

Anıl ÜNALAN
27-06-2008, 23:05
VoLkan abi tebrik ederim çok süper av yapmışsın yaa :) Devamını diLerim böyLe güzeL avLarın tabi ki hepsinin fotoğrafLarını da isterim :D

adapot defkan
27-06-2008, 23:16
Bilgiler için teşekkürler üstadım. Zıpkın ile avlanma hakikaten çok deneyim isteyen bir iş o kadar suda kalmam çok zor lakin dediklerini aklıma yazdım sağolasın ;)

Eğer olta ile avlanma konusunda bir kaç mevkii söyleyebilirsen bana çok daha yardımcı olursun. Saolasın şimdiden.

zıpkın avı değilde olta avı yapıcaksan kalın burundan yaklaşık 200 metre açıl orada bir taşvar akşam suyu çok iyi fangiri mercan ve cupura yapar
tekne bulabilirsen sabah suyu bademli adalarda sırtı yapabilirsin ama yanık havada oynak bekle

kıyı avı yapıcaksan bademli liman levrak avı öneririm gece ve sessiz avlan misina 0.25 ve yem sardalya tambir pusu avıyap sabır işidir
bir iki haftaya kadar kalamar düşür kalın burun salene burnu kıyı avı yapabilirsin atçek sistemmi bademli dış ada deniz köye bakan burun 15 metre açıl kalamar geçişi yapar akşam suyu

ve yine abemli liman içi gündüz avıolarak kefal kıbrıs takım kıyıdan

bu zamanda en iyi avlaklar rastgelsin

adapot defkan
27-06-2008, 23:17
VoLkan abi tebrik ederim çok süper av yapmışsın yaa :) Devamını diLerim böyLe güzeL avLarın tabi ki hepsinin fotoğrafLarını da isterim :D

teşekkürler kardeşim birkaç av yapayım toplu olarak ekliyeceğim o hasan 64 abimize inat:D çok hayırsız hiç arayıp sormuyor sözde yanıma gelicekl menemen yapıcaktı:D:D

Samet Eryavuz
27-06-2008, 23:21
selam samet kardeşim biliyorsun beni unatlar listesinde sende varsın ara sıra abini ziyaret et kırılıyorum :)

Abi turkiyeye yeni girdim sayılır.En kısa zamanda ziyaretindeyim abi insallah.Affet.

Anıl ÜNALAN
27-06-2008, 23:22
teşekkürler kardeşim birkaç av yapayım toplu olarak ekliyeceğim o hasan 64 abimize inat:D çok hayırsız hiç arayıp sormuyor sözde yanıma gelicekl menemen yapıcaktı:D:D

Oooo ondan hayır mı geLir yaa dibinde oLduğumuz haLde bize biLe yapmıyo menemen o. Gitçem evine zorLa yaptırcam sonunda o oLcak !!

hasanova
27-06-2008, 23:22
zıpkın avı değilde olta avı yapıcaksan kalın burundan yaklaşık 200 metre açıl orada bir taşvar akşam suyu çok iyi fangiri mercan ve cupura yapar
tekne bulabilirsen sabah suyu bademli adalarda sırtı yapabilirsin ama yanık havada oynak bekle

kıyı avı yapıcaksan bademli liman levrak avı öneririm gece ve sessiz avlan misina 0.25 ve yem sardalya tambir pusu avıyap sabır işidir
bir iki haftaya kadar kalamar düşür kalın burun salene burnu kıyı avı yapabilirsin atçek sistemmi bademli dış ada deniz köye bakan burun 15 metre açıl kalamar geçişi yapar akşam suyu

ve yine abemli liman içi gündüz avıolarak kefal kıbrıs takım kıyıdan

bu zamanda en iyi avlaklar rastgelsin

Eywallah kardeşim ;)

xnode
27-06-2008, 23:28
Vay be. Elinize bileğinize sağlık.
Ben bu balıkları yakalayabilsem 2 sene balığa çıkmam artık :P

adapot defkan
27-06-2008, 23:36
Vay be. Elinize bileğinize sağlık.
Ben bu balıkları yakalayabilsem 2 sene balığa çıkmam artık :P

:D:D:D umarım en yakın zamanda sizede nasib olur şansınız açık olsun

adapot defkan
27-06-2008, 23:38
Oooo ondan hayır mı geLir yaa dibinde oLduğumuz haLde bize biLe yapmıyo menemen o. Gitçem evine zorLa yaptırcam sonunda o oLcak !!

bu aralarseside çıkmıyor zeytinelide çıpura kalmadı galiba :D

gerçi şimdi kulakları çınlamıştır damlar birazdan:D

Taygun KOCABIYIK
28-06-2008, 07:22
Volkan abicim özletmiştin vallaha kendini ama niye özlettiğin belli denizden kafanı bi nefes almak için çıkarmışsın :D
Kalitene yakışan avlar yapmışsın devamını dilerim.

emre97
28-06-2008, 08:34
Valla çok büyük balıklar volkan abi tebrik ederim...:):)

adapot defkan
28-06-2008, 09:37
Volkan abicim özletmiştin vallaha kendini ama niye özlettiğin belli denizden kafanı bi nefes almak için çıkarmışsın :D
Kalitene yakışan avlar yapmışsın devamını dilerim.

teşekkürler tayguncum yaz geldi artık org larla şenlenirsiniz inşallah
busene yıldız poyraz ağır basıyor buda balığı kıyılara çeker kıyı atcekleri levrek verir takibe alın ama çıpura eski tadında değil oltacılar sadece çiflik yanlarında verimli avlar yapıyorlar onlarda dalyan bozması balık ee tabiki çok lezzet farkı var

adapot defkan
28-06-2008, 09:38
Valla çok büyük balıklar volkan abi tebrik ederim...:):)

emrecim teşekkürler kardeşim daha iyileri sana nasib olsun abim :P

paşalı
28-06-2008, 19:11
Vaaaavvvvvv bune av be kardeşim.Bu deniz efelerini nerede buldun ve onlerle nasıl savaştın be kardeşim.Valla şapka çıkarmak lazım.Tebrik eder devamını dilerim.

adapot defkan
28-06-2008, 19:44
Vaaaavvvvvv bune av be kardeşim.Bu deniz efelerini nerede buldun ve onlerle nasıl savaştın be kardeşim.Valla şapka çıkarmak lazım.Tebrik eder devamını dilerim.

teşekkürler avlak yerlerim çandarlı dikili bölgeleri en yakınzamanda sizede nasib olur inşallah

Teaser
29-06-2008, 00:33
Tek kelimeyle "müthiş":helal:.Afiyet olsun...

adapot defkan
29-06-2008, 16:53
Tek kelimeyle "müthiş":helal:.Afiyet olsun...

teşekkürler dahada iyileri size nasib olsun

Kolyoz
29-06-2008, 18:45
muhtesem avlar nefesine kuvvet Volkan kardes

bundan 4 sene evvel oralarda balik tutmaya calismis idik ama nasip degilmis
insallah bu sene Yaz tatilde Candarlida devam ederiz sansimiza

mehmeterhan
29-06-2008, 19:38
tebrikler acayip moralim bozuldu cıdden:))

adapot defkan
02-07-2008, 08:13
muhtesem avlar nefesine kuvvet Volkan kardes

bundan 4 sene evvel oralarda balik tutmaya calismis idik ama nasip degilmis
insallah bu sene Yaz tatilde Candarlida devam ederiz sansimiza

inşallah busene daha breketli avlar yaparsınız yorumunuz içinde teşekkürler