PDA

Tüm Versiyonu Göster : You tube nasıl erişiriz (bilmeyenler için)

kemalakcinar
06-07-2008, 09:37
arkadaşlar bildiğiniz gibi you tube kapalı kapalı olduğu için güzel balık avı videolarını izleyemiyoruz vereceğim adresten you tube ulaşabilirsiniz ktunnel.com girdikten sonra aşağıdaki begin browsing yazısına tıklayın ve you tube girin herkese selamlar.

xnode
06-07-2008, 10:51
Ben HotSpot Shield'ı kullanıyorum. VPN olarak bağlanıyor.

Aşağıdaki linkten programı çekiyorsunuz. Çalıştırdığınız programla istediğiniz zaman devreye sokuyorsunuz ve %100 güvenli. Üstelik ücretsiz ve çok hızlı.

[Only Registered Users Can See Links]

hasanova
06-07-2008, 12:59
DNS ayarlarınıza 4.2.2.1 ve 4.2.2.5 yazarsanız o zamanda izleyebilirsiniz ;)

Taygun KOCABIYIK
06-07-2008, 14:53
Hasan abi şu an aynen dediğin gibi yaptım fakat faydası yok giremiyorum hala.

hasanova
06-07-2008, 15:34
Hasan abi şu an aynen dediğin gibi yaptım fakat faydası yok giremiyorum hala.

İşletim sistemin vista ise problem yaratabiliyor Taygun. Ben XP de kullanıyorum hiç problemsiz giriyor YouTube'a. Ama evimdeki Vista sistemli, onda çalışmıyor dediğim DNS'ler.

emre97
06-07-2008, 18:02
arkadaşlar bildiğiniz gibi you tube kapalı kapalı olduğu için güzel balık avı videolarını izleyemiyoruz vereceğim adresten you tube ulaşabilirsiniz ktunnel.com girdikten sonra aşağıdaki begin browsing yazısına tıklayın ve you tube girin herkese selamlar.

Abi valla çok teşşekkürler çok güzel bir şey tebrik ederim..:D:D

kemalakcinar
07-07-2008, 22:16
emre kardeşim seni ben tebrik ederim konuları gerçekten iyi takip ediyorsun birkaç kelime olsa bile cevap yazma gereğini duyuyorsun bu sitede dikkatimi çeken konular ne olursa olsun çok kişi cevap yazma gereği duymuyor konu görüntülemelerine bakıyorum çok fakat cevap yok onun içinde çok arkadaşımızın belkide yeni konu açma hevesi kalmıyordur böyle olduğu sürece burada çok eski konular kol gezer bilgi paylaşılırsa işe yarar neyse lafı fazla uzatmayım sana başarılar dilerim herşey gönlünce olsun.

kya55
10-07-2008, 18:48
Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Entere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız.

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 [Only Registered Users Can See Links]

şu anda bende sorunsuz açılıyor.Rastgele.. ;)

Anıl ÜNALAN
10-07-2008, 19:02
Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Entere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız.

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 [Only Registered Users Can See Links]

şu anda bende sorunsuz açılıyor.Rastgele.. ;)

Teşekkür ederiz kemaL abi ama denedim bende haLa açıLmamakta :(

kya55
10-07-2008, 19:10

Bende şu an direk acılıyor.

Daniel Ahearn - Down For the Count dinliyorum:P

hasanova
10-07-2008, 20:26

Anıl'cım o zaman tarayıcı adres çubuğuna arkadaşımızın verdiği ip adresini gir, enterla ;)

Taygun KOCABIYIK
10-07-2008, 20:58
Hasan abi o şekilde giriyor fakat videolar yüklenmiyor.
İnternetimi 2 ay önce sınırsız tarifeye geçirdim ağız tadıyla şu siteden bir türlü faydalanamadım gitti :hıııı:

hasanova
10-07-2008, 21:54
Hasan abi o şekilde giriyor fakat videolar yüklenmiyor.
İnternetimi 2 ay önce sınırsız tarifeye geçirdim ağız tadıyla şu siteden bir türlü faydalanamadım gitti :hıııı:

Taygun [Only Registered Users Can See Links] , [Only Registered Users Can See Links] gibi sitelerde mi işine yaramadı :confused:

Taygun KOCABIYIK
11-07-2008, 09:42
Oluyor olmasına ama abi yavaş ve arada takılıyor oda sinir ediyor beni.

hasanova
11-07-2008, 09:49
Taygun'cum malesef ne yaparsan yap, mutlak ve mutlak proxy üzerinden bağlanabileceğin için YouTube'a eskisi gibi bir hız hiçbir şekilde olamayacaktır. O nedenle umduğunla değil bulduğunla yetin bence :D Bizim geri kafalılar yasağı kaldırmadıkça eskisi kadar hızlı bağlanman mümkün olmayacak malesef.

xnode
11-07-2008, 10:14
Taygun'cum malesef ne yaparsan yap, mutlak ve mutlak proxy üzerinden bağlanabileceğin için YouTube'a eskisi gibi bir hız hiçbir şekilde olamayacaktır. O nedenle umduğunla değil bulduğunla yetin bence :D Bizim geri kafalılar yasağı kaldırmadıkça eskisi kadar hızlı bağlanman mümkün olmayacak malesef.

Türkiye'min hukuku işte... :hıııı:

hasanova
16-07-2008, 10:24
Dostlar bugün vtunnel ktunnel gibi proxy sitelerinden problem yaşadım youtube'e girmek için, nedendir bilmiyorum sitelerin hiç biri açılmadı, bende biraz araştırma yaptım, sonuç olarak ekte vereceğim dosyayı buldum, küçük bir program ama işe yarıyor direkt açabiliyorsunuz youtube'ü. Sizde bir deneyin faydalı buldum ben. Sevgilerle.

Proxy Prog ([Only Registered Users Can See Links])

emre97
16-07-2008, 10:27
Dostlar bugün vtunnel ktunnel gibi proxy sitelerinden problem yaşadım youtube'e girmek için, nedendir bilmiyorum sitelerin hiç biri açılmadı, bende biraz araştırma yaptım, sonuç olarak ekte vereceğim dosyayı buldum, küçük bir program ama işe yarıyor direkt açabiliyorsunuz youtube'ü. Sizde bir deneyin faydalı buldum ben. Sevgilerle.

Proxy Prog ([Only Registered Users Can See Links])

Aynen öyle abi gercekten işe yarıyor ama bende önceden indirmiştim o program çalışmadı ek bir dosyamı lazım oluyor.:):):)

hasanova
16-07-2008, 10:36
Bir deneme yapalım; misal benim 10 Kasım 2007 tarihinde Dikili'de kopan fırtınayı videoya çektiğim görüntüleri ekliyeyim buraya, hem gözünüz fırtına görsün hemde deneyin :D

hasanova
16-07-2008, 10:41
Aynen öyle abi gercekten işe yarıyor ama bende önceden indirmiştim o program çalışmadı ek bir dosyamı lazım oluyor.:):):)

Wallaha bende buldum, direkt kurdum çalıştı, ek dosya filan lazımsada içinde heralde bilgim yok o konuda :D

Taygun KOCABIYIK
16-07-2008, 11:07
Avast uyarı verdi abi içinde bişeyler var galiba aman dikkat.

emre97
16-07-2008, 17:02
youtubeye girmek için programa gerek yok [Only Registered Users Can See Links] adresine gireriz sonra aşağıda Youtube yazan yer var. oraya tıklayarak gite tıklayın youtube açıldı.:helal::helal::helal::helal::helal:

hasanova
17-07-2008, 12:01
Avast uyarı verdi abi içinde bişeyler var galiba aman dikkat.

İçinde birşey yok Taygun'cum, sadece Avast gibi programlar internet ayarlarını değiştirebilicek programlara karşı daha duyarlı davranabiliyorlar, bu tip programlar senin proxy ve explorer ayarlarında ufak değişiklikler yaparak başka bir şekilde sitelere ulaşmana yardımcı oluyorlar, bu nedenle Avast bu programı Trojan zannedip tehlikeye karşı seni uyarıyor. İçinde birşey olsa benim bilgisayarımda ki Norton da beni uyarırdı merak etme ;)

Taygun KOCABIYIK
17-07-2008, 12:08
Bilgilendirme için teşekkürler abi. Gönül rahatlığıyla kurabilirim artık :)