PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hollandadan Uskumru Avi

Yaban Avcisi
08-07-2008, 16:40
Selamlar ,Saygilar Dostlar.

05.07.2008 Hollanda da yakaladigim uskumrular. Kisaca Hikayesi.

Erkan kardesimin beni Cuma günü ögleden sonra aramasi ile Cumartesi günü sabah saat 04.00 de yola ciktik.Erkanin abisi Senol abim enisteleri Ibrahim ve benim de tanidigim Ridvan arkadas toplam bes kisiydik. Asa yukari 3 saat süren yolculugumuzun ardindan 7 gibi limana vardik. Saat 08.00 de acildik ilk avlanacagimiz bölgeye 08.45 gibi geldik. Hava acikti Su (aciklarda) soguk denilebilecek sekilde idi. hepimizde iyi denilebilecek bir ava daha imza atmis olduk. Ögleden sonra limana 15.45 gibi geldik.16.00 gibi geri dönüs icin hareket ettik ve 18.30 gibi evde idik.Gidiste otobanda tamir oldugu icin iki sefer yan yola girmemiz gerekti,ve yolculugumuz gidiste yarim saat uzadi.Simdi cektigim bir kac kareleri sizlere sunuyorum umarim beyenirsiniz.

Kullandigim Kursunlar,Firdöndüler ve Kancalar

[Only Registered Users Can See Links]

Erkan ve Senol abim.

Ridvan Ve Ibrahim abim.

Ben,Ridvan ve Ibrahim abim.

Diger balikci tekneleri.

Martilarin korkmadan tekneye gelip temizlenen baliklarin artiklarindan karinlarini doyuruyorlar.

Ve yakaladiklarim günün bereketleri.

Bindigimiz teknenin Ressimleri.

Selamlar,Saygilar.Rast gele.

Anıl ÜNALAN
08-07-2008, 16:44
Abi bu tekne değiL yaa gemi bu gemi :) Tebrik ederim gerçekten güzeL görüntüLer. Bizim buraya daha az sayıda uğramış oLan uskumruyu resimLerde görmek beni heyecanLandırdı . Teşekkür ederiz bu güzeL avLarın devamını diLeriz.

SaygıLar..

xnode
08-07-2008, 16:57
Gerçekten güzel. Elinize bileğinize sağlık.

Yaban Avcisi
08-07-2008, 17:19
Abi bu tekne değiL yaa gemi bu gemi :) Tebrik ederim gerçekten güzeL görüntüLer. Bizim buraya daha az sayıda uğramış oLan uskumruyu resimLerde görmek beni heyecanLandırdı . Teşekkür ederiz bu güzeL avLarın devamını diLeriz.

SaygıLar..

Anil ben tesekkür ederim kardesim sagolasin Tekne deyip geciyorum Senin hatirina Gemi olsun.;)
En güzel ve bereketli avlar sizlerin olsun.

Yaban Avcisi
08-07-2008, 17:20
Gerçekten güzel. Elinize bileğinize sağlık.

Tesekkürler Cem sagolasin.Güzel ve bereketli avlar sizlerin olsun.

Taygun KOCABIYIK
08-07-2008, 18:07
Bu güzel, detaylı anlatım ve resimler için teşekkür ederim. Tebrikler en kötü avınız böyle olsun.

Anıl bak senin uskumrular nerde gördün mü :D

Anıl ÜNALAN
08-07-2008, 18:10
Bu güzel, detaylı anlatım ve resimler için teşekkür ederim. Tebrikler en kötü avınız böyle olsun.

Görmem mi kardeşim bu sefer yörüngeyi karıştırmışLar geLememişLer bizim buraya :) neyse biz tutamasakta abiLerimiz tutsun biz izLemekLe de yetiniriz ;)

hasanova
08-07-2008, 21:20
Harika bir av ve balıklar elinize sağlık :)

Yalnız dikkatimi çeken; o kadar çok tekne var ve her teknede (gemi diyelim Anıl'ın hatrına :deli: ) bir çok kişi avlanıyor sanırım, balığın bolluğu, o kadar avlanana rağmen tam özlediğimiz bolluk cinsinden :D

Teaser
08-07-2008, 21:35
Gerçekten çok güzel fotolar.Daha çok hangi sahteleri kullandınız merak ettim.Balıklar da , av da çok güzel olmuş:helal:.Devamını dilerim.Saygılar...

walras
08-07-2008, 21:57
kurşunlar çok orijinal .. çok sevdim:P fotoğraflar için teşekkürler

hakan25
09-07-2008, 20:14
tebrikler harika av harika resimlar anlatım,paylaşım. böyle avların devamına afiyet olsun ibrahim..

iskorpit
10-07-2008, 07:32
tebrikler mükemmel bir av olmuş devamını dilerim.RASTGELSİN

halim20
10-07-2008, 08:56
tebrikler güzel bir av olmuş:helal:.. bizim buralarda böyle gemilerle ava çıkmak mümkün değil. 4 kişilik teknelerle bile zor av bulabiliyoruz çoğu zaman..

emre97
10-07-2008, 14:20
valla kurşunlar çok güzel tebrik ediyorum..:helal::helal:

Yaban Avcisi
12-07-2008, 13:53

Ben tesekkür ederim sagolasin Taygun kardes.

Harika bir av ve balıklar elinize sağlık :)

Yalnız dikkatimi çeken; o kadar çok tekne var ve her teknede (gemi diyelim Anıl'ın hatrına :deli: ) bir çok kişi avlanıyor sanırım, balığın bolluğu, o kadar avlanana rağmen tam özlediğimiz bolluk cinsinden :D

Tesekküeler Hasan kardes sagolasin.En güzel,bereketli avlar sizlerin olsun.

Gerçekten çok güzel fotolar.Daha çok hangi sahteleri kullandınız merak ettim.Balıklar da , av da çok güzel olmuş:helal:.Devamını dilerim.Saygılar...

Tesekkürler Nedim sagolasin alttaki resimdekileri kullandim.

Yaban Avcisi
12-07-2008, 13:56

Yaban Avcisi
12-07-2008, 14:03
kurşunlar çok orijinal .. çok sevdim:P fotoğraflar için teşekkürler

Ben tesekkürederim sagolasin Alper kardes.

tebrikler harika av harika resimlar anlatım,paylaşım. böyle avların devamına afiyet olsun ibrahim..

Tesekkürler sagolasin Hakan abim.Insallah sizlere de bereketli ve güzel avlar nasip olur bol sanslar,rast gele.

Selamlar,Saygilar.

tebrikler mükemmel bir av olmuş devamını dilerim.RASTGELSİN

Sagolasin tesekkürler Ertan kardes sizlere de rastgele,bol sanslar.

tebrikler güzel bir av olmuş:helal:.. bizim buralarda böyle gemilerle ava çıkmak mümkün değil. 4 kişilik teknelerle bile zor av bulabiliyoruz çoğu zaman..

Tesekkürler sagolasin Halim abim.

Abi Türkiyede de güzel organizasyonlar düzenleniyor,büyük teknelerle ben izliyorum.Mümkün abim,(Mümkün degil) diye söz konusu yok.:cool:

Selamlar,Saygilar.

Yaban Avcisi
12-07-2008, 14:05
valla kurşunlar çok güzel tebrik ediyorum..:helal::helal:

Emre kardes sadece kursunlar mi güzel? :confused:Tesekkürler sagolasin.

En güzel ve bereketli avlar sizlerin olsun.

gerence
30-08-2008, 20:53
O takımlar bizde de var ama uskumru yok uskumruuuuu:deli:

legend1907
31-08-2008, 14:44
harika av olmus ramazandan sonra bizde ordayiz insallah ama bu aralar hollandanin baska bir limani revacdaymis ordan daha cok balik cikan yere gidiyorlarmis orayi ögrenmek lazim gecen hafta gidenler 10-15 arasi yakalamislar yeni yere giden arkadasim dün yaklasik 200-300 arasi uskumru ile geldi

rastgelsin

insallah bir hafta sonu tekne de karsilasmak ümidi ile hoscakal

Yaban Avcisi
02-09-2008, 22:04
O takımlar bizde de var ama uskumru yok uskumruuuuu:deli:

Abim insallah sizde de olur ben biraz ava ara vereyim de o tarafa akin etsinler.Sizin gibi Ustalarda olmayan takim olmamasi lazim abim,zaten.

Bol sanslar,rast gele.

Selamlar,Saygilar.

Yaban Avcisi
02-09-2008, 22:07
harika av olmus ramazandan sonra bizde ordayiz insallah ama bu aralar hollandanin baska bir limani revacdaymis ordan daha cok balik cikan yere gidiyorlarmis orayi ögrenmek lazim gecen hafta gidenler 10-15 arasi yakalamislar yeni yere giden arkadasim dün yaklasik 200-300 arasi uskumru ile geldi

rastgelsin

insallah bir hafta sonu tekne de karsilasmak ümidi ile hoscakal

Tesekkürler,Ramazan dan sonraya sezon yavas yavas kapanmasi baslar,Morina cikar artik.Biz (Den Hag'a gidiyoruz,Schiveningene.)

Bir de (Den Helder) varmis ama ben daha oraya gitmedim

Bol sanslar,rast gele.