PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cildirmamak elde degil baliktan soguduk

35deniz
08-07-2008, 17:54
toplasan 6-7 kere balıga cıktım genelde 15-16 kısı okul teknesını kıralayıp guzalbahce 2 limandan cıkıp 45 dakıka kadar gıttıkten sonra fenerın 50 metre ılersınde demırleyıp olta atıyoruz gecen hafta yıne gıttık cumartesı geceden pazar oglene kadar(5-6/07/2008) ve cıkan ortalama tuttugumuz 10 parca gopez 1,2 tane uskumru ben bundan sıkıldım arkadaslar balık tutmak ıstıyorum ne bıleyım cıpura tutmak ıstıyorum mercan tutmak ıstıyorum arka arkaya acıklı bır durum bılıyorum halden balık almak ıstemıyorum

sız assagıdakı yerlerden veya baska bır yer olur nereye gıtmemızı onerırsınız bırde telefonlar guncel mı bılmıyorum 5,6 kisilik kıralık tekne telefonu verebılırmısınız tesekkurler (bız ızmırdeyız arkadaslar)

AYVALIK
Dragon Tour Hüseyin Iğdır : 0 537 264 26 23

KUŞADASI MELTEM 1
Kenan Kaptan : 0 256 618 75 79 / 0 542 271 92 53

MORDOĞAN
Ruşen Kaptan : 0 533 747 92 75
Cem Liman : 0 532 591 30 15
Girgin Kaptan : 0 232 737 70 07 ev

Eski Foca
Güven Kaptan : 0 532 551 85 70
Ayhan Reis : 0 543 655 62 10
İbrahim Hoca : 0 542 515 15 79

YENİ FOÇA ÇAKMAKLI
Refik Bey : 0 535 636 98 92

DİKİLİ BADEMLİ
Rıza Bey : 336 67 09

ÇEŞME ILDIRI
Mesut Kaptan : 0 535 793 37 94

ÇEŞMEALTI
Antep Kaptan : 0 535 707 90 44
Mücait Kaptan : 0 536 831 21 79

GÜMÜLDÜR
Ahmet Kaptan : 0 532 330 60 61

SIĞACIK

Samet Eryavuz
08-07-2008, 18:01
Selam;
Abi şu aralar sanırım deniz pek iyi degil.Gecen cumartesi pazar bodrumda yaklaşan tekneci abilerimizle konustuk onların suratlarda 1 karış.Ben kendim Karaburun taraflarını onerebilirim.en azından orası benim hep gittigim yerler.Gecen hafta orayıda denedim geceden sabaha kadar 1 tane Lidakiden bozma Çipura aldım okadar .. Her türlü yem olmasına ragmen .. 5 kişi 1 balık .. Cok tatsız.Bence Siteyi devamlı takip et.Abilerimiz Kardeşlerimiz rapor sunuyorlar.Onlarda yeri yurdu nereyi gittiklerini paylaşıyorlar bizlerle.Fikir alırsın kafandada bakarsın Sorarsın vs .. Suan bende beklemedeyim malesef ..

Taygun KOCABIYIK
08-07-2008, 18:04
Selamlar
Şu an tarif ettiğiniz yerde tekneden dibe olta atarsanız gopez-izmarit-ısporoz en en en iyi ihtimal karagöz denk gelir, kalamarda seyrekmiş bu yıl. Mevsim itibariyle tekne avları pek tat vermez. Güzelbahçe 2. limandan gemi yoluna yani kanala giderseniz uskumru olur diycem avı çok keyifli yalnız oda bu sene yok denecek kadar az. Belirli yerlerde çapariyle istavrit oluyor geçen haftalarda güzel bir av yapmıştık. 1-2 konu altta bulabilirsiniz.

Ama illa çupra-mercan derseniz mevsimi değil ekim ayını bekleyin derim. Arka-arkaya mevzusuna gelince o balıkları öyle arka arkaya çekecek yer mi kaldı denizde?

35deniz
08-07-2008, 18:13
KUŞADASI ,MORDOĞAN ,Eski Foca ,YENİ FOÇA ÇAKMAKLI,DİKİLİ BADEMLİ,ÇEŞME ILDIRI,GÜMÜLDÜR,SIĞACIK

yanı bu yerlerın hepsı hıkaye balık zamanı degıl balıkcılar aglıyor sen aglamıssın neye yarar mı dıyorsunuz

Anıl ÜNALAN
08-07-2008, 18:15
Selamlar
Şu an tarif ettiğiniz yerde tekneden dibe olta atarsanız gopez-izmarit-ısporoz en en en iyi ihtimal karagöz denk gelir, kalamarda seyrekmiş bu yıl. Mevsim itibariyle tekne avları pek tat vermez. Güzelbahçe 2. limandan gemi yoluna yani kanala giderseniz uskumru olur diycem avı çok keyifli yalnız oda bu sene yok denecek kadar az. Belirli yerlerde çapariyle istavrit oluyor geçen haftalarda güzel bir av yapmıştık. 1-2 konu altta bulabilirsiniz.

Ama illa çupra-mercan derseniz mevsimi değil ekim ayını bekleyin derim. Arka-arkaya mevzusuna gelince o balıkları öyle arka arkaya çekecek yer mi kaldı denizde?

Tago sen bunLarı nerden öğrendin böyLe kardeşim yaa süpersin biLgiLerin için sağoL..

Deniz abi açıLdığınız tekneyi biLiyorum çok zaman yanyana av yaptığımız oLdu o tekneyLe. Taygun kardeşiminde tarif ettiği gibi Liman çıkışından iyice iLeriye gidip gemi yoLu tarafında sağ tarafta 8 çakar bi bakar dedikLeri çaLı feneri var hava karanLıkken farkına varabiLirsin 8 sefer çakar kısa bi boşLuk verir. O böLgede çapariyLe çok güzeL av yapabiLirsiniz. Ama geLgeLeLim bahsettiğiniz tekneyLe o böLgede akış yapamazsınız bunun sebebi de teknenin kamaraLı oLmasından doLayı çok rüzgar tutucak ve akışınızın çok hızLı oLmasını sağLıyacak oLmasıdır. Ya yine güzeLbahçeden ufak bi tekneyLe çıkınız ya da kanaL suyuna gidip çapayı atıp uskumru tutma savaşı veriniz derim..

Bizimde güzeLbahçe ikinci Limanda teknemiz var bir gün görüşürsek sizi ordan bi kaç büyük baLıkçıyLa tanıştırabiLirim onLarLa baLığa çıkarsınız ve eLiniz boş dönmezsiniz ;)

35deniz
08-07-2008, 18:53
Tago sen bunLarı nerden öğrendin böyLe kardeşim yaa süpersin biLgiLerin için sağoL..

Deniz abi açıLdığınız tekneyi biLiyorum çok zaman yanyana av yaptığımız oLdu o tekneyLe. Taygun kardeşiminde tarif ettiği gibi Liman çıkışından iyice iLeriye gidip gemi yoLu tarafında sağ tarafta 8 çakar bi bakar dedikLeri çaLı feneri var hava karanLıkken farkına varabiLirsin 8 sefer çakar kısa bi boşLuk verir. O böLgede çapariyLe çok güzeL av yapabiLirsiniz. Ama geLgeLeLim bahsettiğiniz tekneyLe o böLgede akış yapamazsınız bunun sebebi de teknenin kamaraLı oLmasından doLayı çok rüzgar tutucak ve akışınızın çok hızLı oLmasını sağLıyacak oLmasıdır. Ya yine güzeLbahçeden ufak bi tekneyLe çıkınız ya da kanaL suyuna gidip çapayı atıp uskumru tutma savaşı veriniz derim..

Bizimde güzeLbahçe ikinci Limanda teknemiz var bir gün görüşürsek sizi ordan bi kaç büyük baLıkçıyLa tanıştırabiLirim onLarLa baLığa çıkarsınız ve eLiniz boş dönmezsiniz ;)

en kısa zamanda gorusuruz kardesım tanısırız sagol

hasanova
08-07-2008, 21:12
Yav bu haftasonu açılıcaz dedik Urla'dan bu yazdıklarınızla bütün keyfim kaçtı be.... :(

Samet Eryavuz
08-07-2008, 21:18
Olsun abi sen açıl.Gecen hafta konusmustuk Kokuyu almak yeter die gittim aldım kokuyu :) Hic degilde aklında kalmıo gitsemiydim die.

hasanova
08-07-2008, 21:22
Olsun abi sen açıl.Gecen hafta konusmustuk Kokuyu almak yeter die gittim aldım kokuyu :) Hic degilde aklında kalmıo gitsemiydim die.

Doğru dedin Samet'çim :)

Hadi ben neysede, kayın biladerim tee İstanbul'dan geliyor sırf balık avına çıkıcağımız için, 1 aydır plan program yapıyoruz, dişe dokunur bişeyler tutamazsak bütün hevesi kaçacak, bir daha kayın biladeri buraya getirmem zorlaşacak, az buçuk bişeyler yakalıyalım ki iyice zehirlenelim devamı gelsin bu planlarımızın asıl amaç o ;)

Taygun KOCABIYIK
08-07-2008, 21:53
Hasan abi ilk defa ava çıkacaksa Hastanenin kuzeye bakan burnunda suyun üstüne çıkmış kaya parçacıkları var onun 100-200 metre kadar doğusuna demir at. Hiç olmazsa izmarit olur kalamar takımınıda sallandır aşağı boş dönmezsin :) Yani ilk başlayana ısparoz çupra gibi gelir. bkz: dehşet bişey geliyor (anıl açıklamasını yapar)

Anıl ÜNALAN
08-07-2008, 22:16
Hasan abi ilk defa ava çıkacaksa Hastanenin kuzeye bakan burnunda suyun üstüne çıkmış kaya parçacıkları var onun 100-200 metre kadar doğusuna demir at. Hiç olmazsa izmarit olur kalamar takımınıda sallandır aşağı boş dönmezsin :) Yani ilk başlayana ısparoz çupra gibi gelir. bkz: dehşet bişey geliyor (anıl açıklamasını yapar)

AnıL açıkLamasını yapar diyo kendisi katLetti orda ısparozLarı :) Abi orda sen kaLamar takımı indir şimdi başLamıştır kaLamar orda 100-200 gramLıkta oLsa bi kaç tane aLırsın yukarıya tadından yenmez vaLLa ;) Isparozu da iyi yapar abi orası taygun ve babam kazımıştı dibi bi ara orda at çek yapıyoLardı hatta mercan biLe tuttuLar orda :)

hasanova
09-07-2008, 07:07

Sağolasın Taygun'cum, daha önce (geçen sene) Urla'dan bir kaç kere balığa çıkmıştım lakin ufak tefek gelmişti hep, yine aynı şey olmasında en azından kişi başı yenecek 1-2 balık tutalım başka şey istemez. Dediğin yere bir uğrıcam bakalım ne çıkıcak bahtımıza :deli:

hasanova
09-07-2008, 07:09
AnıL açıkLamasını yapar diyo kendisi katLetti orda ısparozLarı :) Abi orda sen kaLamar takımı indir şimdi başLamıştır kaLamar orda 100-200 gramLıkta oLsa bi kaç tane aLırsın yukarıya tadından yenmez vaLLa ;) Isparozu da iyi yapar abi orası taygun ve babam kazımıştı dibi bi ara orda at çek yapıyoLardı hatta mercan biLe tuttuLar orda :)

Kalamar ve mercan çekersek öpüp başıma koyucam vallaha Anıl'cım. Bir kaç yer daha tavsiye etti arkadaşlar, o yerleri GPS cihazında kaydettim bakalım kısmetimiz neyse onu alıp gelicez :rolleyes: