Tüm Versiyonu Göster : bottan balık avı karareis aksam suyu 5 temmuz
ondercetin
09-07-2008, 09:17
merhabalar,
daha once sizden aldıgım tavsiyelerle cıktıgımız balik avinin sonucunu yazmazsam olmaz diye dusundum. evet yeni aldıgımız botu 5 temmuz cumartesi gunu karareis in ruzgarlı koyuna indirdik. Tabi ki motorumuz olmadıgı icin suruklenmekten kurtulmak icin botu site nin dubasına 25-30 mlik bi iple bagladık. oltalarimizi yemledik ve suya saldık. tabi amacımız cipura yakalamak oldu icin ignelerimiz mustad 496 1 ve 2 no lu ignelerden olusuyordu. Yem olarak ta sülünez ve tavuk gogsu (onceden hazırlanmıs). Baktık ki yemler yavas sekilde didiklenmeye basladı ama gelen giden cipura yok, igneleri 6 no ile degistirdik. Sonuc cok iyi olmasa da 9-10 parca balık yakaladık resimleri asagıa yaynlıyorum. Baslangıç icin cok tatmin edici olmasa da eglenceli bir gundu. Tavsiye veren herkese tesekkurler tekrar.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Taygun KOCABIYIK
09-07-2008, 10:01
Önder abi tebrik ederim çupra yok ama sanırım orda mercan var 1-2 tane flaş çok patlamış tam belli değil ama yinede iyi bir av olmuş tebrikler :)
Bence gayet güzel bir av olmuş. Karnımızı doyuracak kadar yakalanan balık bana göre en iyi avdır.
Bu arada, karareis dediğiniz yer Karaburun civarındaki karareis sanırım..
Tebrik ederim.
ondercetin
09-07-2008, 10:42
evet taygun kardes dogru gordun 2 tane mercan var. cipuralar bi dahaki sefere insallah. tesekkur ederim :)
cem bey dogru biliyorsunuz. balikliovadan sapilip gidiliyor. eskiden karareis iin ciftligi varmıs. hala da var sanırım :) o koydan avlandık.
Samet Eryavuz
09-07-2008, 11:07
Tebrikler :) Botla Motla Ne teknelerle Acılıp boş donenler var ( bizim gibi :D ) . Cem abiye katılıyorum doyacak kadarı en guzeli .. Afiyet olsun
Anıl ÜNALAN
09-07-2008, 11:19
Afiyet oLsun önder abi tadından yenmez o mercanLar ya :) ELin boş dönmemişsin o yeter abi yaa ;)
hasanova
09-07-2008, 11:52
Çipura yok bahane balıklar şahane :D
Afiyet olsun Önder üstadım ellerine sağlık.
ondercetin
10-07-2008, 12:25
tüm tebrik mesajlarına ayrı ayrı tessekkur ediyorum cunku bu avı yine sizin gonderdiginiz tavsiyelerle yaptım. iyi ki boyle bir site var diyorum ve guzel avlar diliyorum herkese. Rastgele!! :)
Tebrikler Öndercim ilk aşama gayet iyi.Karareisten kıyıdan güzel mırmır ve Çupra almıştım birkaç yıl önce.
merhabalar,
daha once sizden aldıgım tavsiyelerle cıktıgımız balik avinin sonucunu yazmazsam olmaz diye dusundum. evet yeni aldıgımız botu 5 temmuz cumartesi gunu karareis in ruzgarlı koyuna indirdik. Tabi ki motorumuz olmadıgı icin suruklenmekten kurtulmak icin botu site nin dubasına 25-30 mlik bi iple bagladık. oltalarimizi yemledik ve suya saldık. tabi amacımız cipura yakalamak oldu icin ignelerimiz mustad 496 1 ve 2 no lu ignelerden olusuyordu. Yem olarak ta sülünez ve tavuk gogsu (onceden hazırlanmıs). Baktık ki yemler yavas sekilde didiklenmeye basladı ama gelen giden cipura yok, igneleri 6 no ile degistirdik. Sonuc cok iyi olmasa da 9-10 parca balık yakaladık resimleri asagıa yaynlıyorum. Baslangıç icin cok tatmin edici olmasa da eglenceli bir gundu. Tavsiye veren herkese tesekkurler tekrar.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Sevgili Önder;
Zehirlenme birden bire olmaz, seninki gibi yavaştan başlar:D:D:D Ben de 55 yıl önce sinek iğneleriyle başladım ısparoz, lidaki avlamaya ; giderek zehirlenip;bu günlere geldim:D:D:D
Henüz zehir etkisini göstermez, hele seneler geçsin de gör bak :):helal:
Bunlar daha başlangıç :)
ondercetin
15-07-2008, 08:41
Tebrikler Öndercim ilk aşama gayet iyi.Karareisten kıyıdan güzel mırmır ve Çupra almıştım birkaç yıl önce.
dogrudur abi. botu almadan bir hafta once snorkelle dalarken epey bir mırmır surusune rastladım ama hazırlıklı degildik. bakalım kısmet gelecekte insallah.
tesekkurler
ondercetin
15-07-2008, 08:43
Sevgili Önder;
Zehirlenme birden bire olmaz, seninki gibi yavaştan başlar:D:D:D Ben de 55 yıl önce sinek iğneleriyle başladım ısparoz, lidaki avlamaya ; giderek zehirlenip;bu günlere geldim:D:D:D
Henüz zehir etkisini göstermez, hele seneler geçsin de gör bak :):helal:
Bunlar daha başlangıç :)
boyle zehre can kurban abi. bakalım yavas yavas yayılıyor simdilik. ilerde bagımlı oluruz. :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.