Tüm Versiyonu Göster : Çeşme Raporu
Yer: AltınYunus/Marina
Yem: Tuzlanmış Boru Kurdu
Takım: Klasik 2'li.
Saat: Akşam 9 suları
Bu sene bu yazın siftahını yaptım. Hem de ne siftah... 1 saat içinde 2 çipura 1 kaba lidaki. Çipuraların 2'si aynı takımdaydı. Hayatımda unutamayacağım bir anı. Herkese rastgelsin...
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Taygun KOCABIYIK
13-07-2008, 19:58
Emrah abicim harika av olmuş ikili sıkıştırma yapmışsın :D Tebrikler
hasanova
13-07-2008, 20:19
Bileğine sağlık kardeş. Herkese bir takımda iki çipura çekmek nasib olur inşallah :D
Emrahcım ellerine sağlık çok yakışıklıymış Çupuşlar ikili gelişi kimbilir ne zevkli olmuştur.
Gayet güzel. Tebrik ederim. Misina ince ise, iki çipura epey heyecan yaratmıştır muhakkak. Selamlar :)
Misina 0.35 beden 0.30 ilk gelirken yılan balığı sandım kıyıya 20 metre kala kafa atmaya başladılar.Büyük zevk herkese nasip olur inşallah.
Anıl ÜNALAN
13-07-2008, 22:52
Emrah abi tebrik ederim güzeL av oLmuş. Devamını diLerim.
iskorpit
14-07-2008, 07:03
tebreikler çipuralar şahane daha nicelerinin rastgelmesi dileğiyle emrahçım...
ibrahimz35
14-07-2008, 08:50
Emrah siftahın devamını dilerim, takım ikili degilde üçlü olsaydı belkide üçü bir arada çekerdin. Devamını dilerim kardeşim.
Emrah bey tebrikler şansının devamını dilerim..
tebrikler emrah afiyet olsun
ondercetin
15-07-2008, 09:02
tebrikler guzel av olmus. gercekten de buyuk heyecan aynı anda ikisini cekmek.
arayadis
16-07-2008, 15:39
Cok guzel av olmus takimida saglam yapmissin:) Daha iyileri rasgelir insalla..
tebrikler kardeş
iyi iş çıkarmışşın
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Ayrı topic açmaya gerek duymadım.Çupralara aynı topictem devam edeyim bu paşa sabah 7 sularında tutulmuştur.Yem sardalye.klasik 2 li takım gece 3 gibi avlağa gittim işe yaramayan ne varsa tuttum.(mıgri,ahtopot)özellikle oltalarımın başını yiyen, yaklaşık 2 kiloluk mıgriden intikamım acı oldu.Mıgrinin dağıttığı oltaları toparladıktan sonra ,Davetsiz misafir ahtopot geldi.Tam dönmeye hazırlanayım derken gözüme taşın üstünde kalan 2 sardelye takıldı.Son bir atış daha yapayım dedim ve karşılığında şimdiye kadar aldığım en büyük çuprayla tanıştım yaklaşık 1 kilo.
Beklemişin ama finalin muhteşem olmuş:) tebrikler...
Taygun KOCABIYIK
22-09-2008, 22:28
Emrah abi harika çupra "sabırla koruk helva olur" demiş atalarımız :) boşa değil demek ki.
Güzel av yapmışsın.Bereketli olsun
muratbaykent
24-09-2008, 12:05
Paylaşımın için teşekkürler.avın için tebrikler diyorum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.