Tüm Versiyonu Göster : 19 Temmuz 2008 / İzmir - Balık Avı
Taygun KOCABIYIK
23-07-2008, 08:58
Cuma akşam saat 9 civarı otobüse atlayıp Güzelbahçeye gittik. Bir güzel karnımızı doyurduk. Fotoğrafta karnı tok ve sabaha balığa çıkacak birinin portresini görüyoruz.(gülümsemeye dikkat)
[Only Registered Users Can See Links]
Biraz muhabbet ardından yatağımızı hazırlayıp yattık. Ama uyuyabilene aşk olsun. Saat 2 oldu biz hala uyuycaz.
Bakın Uyumaya uğraşıyorum :)
Hava çok güzeldi zaten çok güzel olduğu için istavritler naz yapıp çapariye gelmiyordu. Sırtı çektik oda fayda etmedi sadece 1 adet gayet iri istavrit atladı. Tekrardan çapariye döndük.
Sonra yüzdük
x67h5j
Ve veda vakti
hasanova
23-07-2008, 09:13
Ses çok kesik kesik çıkmış Taygun hiç birşey anlaşılmıyor :D
Kapmışsınız yine 2-3 kilo balık elinize sağlık :deli:
Bende aynı gün Urla'dan açıldım tekneyle ama 6 kişi denize girmek için açıldık saat 9 gibi sabah, öğleyin 12-1 arası balıkçı teknelerine yanaşıp bir kaç yokladım dibi ama hiç birşey yoktu adalar çevresinde, bütün balıkçı tekneleride boş döndüler o taraftan.
Anıl ÜNALAN
23-07-2008, 13:06
Tayguuunn vurcam seni :) göbeği ortaya çıkardın ayıp oLum ayıppp...
Bravo Çocuklar,yalnız anlayamadığım bir nokta var,videodan görebildiğim kadarıyla teknede Recep İvedik demi vardı :))
hasanova
23-07-2008, 13:36
Tayguuunn vurcam seni :) göbeği ortaya çıkardın ayıp oLum ayıppp...
Türk erkeği göbeğiyle övünür Anıl'cım ayıp felan deil :D Bu devirde sağlam bir göbek yapmak kaça mal oluyor bi düşünsene yatırımı :deli:
Taygun KOCABIYIK
23-07-2008, 14:10
Erol abi Recep daha ziyade Antalya'yı tercih ediyor davet ettik ama gelmedi :) Bizde anılla baş başa avlandık
Anıl ÜNALAN
23-07-2008, 15:35
Bravo Çocuklar,yalnız anlayamadığım bir nokta var,videodan görebildiğim kadarıyla teknede Recep İvedik demi vardı :))
Ben anLamadım :) Recep ivedik kim ki benim göbeği recep ivediğe mi benzettin abi :)
Anıl ÜNALAN
23-07-2008, 15:36
Türk erkeği göbeğiyle övünür Anıl'cım ayıp felan deil :D Bu devirde sağlam bir göbek yapmak kaça mal oluyor bi düşünsene yatırımı :deli:
Aynen abi çok yatırım var bu göbekte :D
Taygun KOCABIYIK
23-07-2008, 15:37
Ben anLamadım :) Recep ivedik kim ki benim göbeği recep ivediğe mi benzettin abi :)
Canım sendeki de göbekse bizim ki ne?
Anıl ÜNALAN
23-07-2008, 15:40
Canım sendeki de göbekse bizim ki ne?
Ona ben yorum getiremem :) onu türk hekimLerine sormak gerekir :)
Delikanlı kardeşlerim yine Alaman adasını feth etmişsiniz.İstavritlerde süper elinize sağlık.
tagocum,anılcım iyi bir gün iyi balık afiyet olsun yanlız videoda denize atlayıp kaçan balık bayağı büyükmüş hiç görmedim adı ne?
Taygun KOCABIYIK
23-07-2008, 19:52
Ünalanus Anılus abi latince ismi :D biz halk arasında anıl diyoruz kendisine :D
hiçduymadım acaba yenirmi biraz yağlı gibi geldi bana ızgarası olurmu:D:D:D
Anıl ÜNALAN
23-07-2008, 20:27
Delikanlı kardeşlerim yine Alaman adasını feth etmişsiniz.İstavritlerde süper elinize sağlık.
Yok abi adaLara çıkmadık yaa adaLar kurumuş. ÇaLı fenerindeydik yine ;) TuzLaya kadar eLimiz boş dönmeye gidiyoruz yaa :( :)
Güzel eğlenmişsiniz balıkta var daha ne olsun tebrikler.
Anıl cım,espiri gücüne güvenerek yazmıştım,sevgilerime
Anıl ÜNALAN
24-07-2008, 01:14
Anıl cım,espiri gücüne güvenerek yazmıştım,sevgilerime
AnLadım abicim :) Teşekkür ederim :)
Sabahtan akşama kadar gezindik hiç bişey yoktu denebiLicek bi avdı sonunda bizde eğLenceye vurduk kendimizi ne yapaLım kader kısmet :)
video cine5 'in şifreli yayınları gibi ses veriyo
:P
Taygun KOCABIYIK
24-07-2008, 10:23
Alper abi aslında düzgün video ama dailymotion convert ederken biraz bozmuş kalitesini. Kendi bilgisayarımda dinlediğim gayet net Zeki Müren gibi ses veriyo :D
Arkadaşlar, bu hafta sonu iyi gözüküyor. Sert esen meltemler duralıyor biraz, nefes alacağız anlaşılan. herkese bol şans...
hasanova
25-07-2008, 09:06
evet bu cmtesi pazar hava oldukça güzel duruyor, bende açılma planlarındayım ama hanımlarla açılıcaz anca yüzeriz :D:D
valla güzel bir günmüş tebrikler..
Anıl tebrik ederim sizi avınız ve tatiliniz iyi geçmiş.
Gerçi senin göbek daha ön plana çıktı sohbetlerde ama olsun..:D:D
Anıl ÜNALAN
31-07-2008, 13:42
Anıl tebrik ederim sizi avınız ve tatiliniz iyi geçmiş.
Gerçi senin göbek daha ön plana çıktı sohbetlerde ama olsun..:D:D
Hep taygun yüzünden abi kendi göbeğini videoya çekmiyo benimkini çekiyo :)
Taygun KOCABIYIK
31-07-2008, 15:27
Eee "at binenin, kılıç kuşananın" demişler boşuna mı? :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.