Tüm Versiyonu Göster : Buna hayır diyebilecek bir babayiğit aranıyor...
Eski sabit disklerimde ne var neyok diye göz atarken birkaç fotoğraf buldum.
Hayatım boyunca, hemen hiç hayal kurmadım diyebilirim. Ancak fotoğraflara bir bakın bakalım; Hayır diyebilecek misiniz :)
[Only Registered Users Can See Links]
Evet ??
Ne diyorsun ??
Böyle birşeye sahip olmak ister misin diye sorsalar hayır diyebilir misin ? :)
Kesinlikle "evet".Kim istemez ki:rolleyes:Yanlız bir zodyak ile bir de delta kanat (monoplane tercih) olsa tam da süper olurmuş:deli:
bu araçla zeytinlere kar kış kıyamet olsa yine gidilir:ninja:,siparişi nerden veriyorduk acep:cool:?
Muhteşem :) Bununla uzakdoğuya kadar gidilebilir :)
Taygun KOCABIYIK
11-08-2008, 23:19
Harika bir alet yapmışlar, kaplumbağa gibi evini sırtında taşıyacaksın işte misler gibi :D
kemalakcinar
08-09-2008, 07:54
böyle bir araba sen görmemiş olabilirsin arkadaşımız emek vermiş resimlerini koymuş senin yolun düşerse izmire 3.sanayi sitesine uğra böyle araba varmı yokmu zartlak mı atıyorlar kendi gözlerinle gör emeğe saygı duyalım.
polmurat
08-09-2008, 09:03
Cem kardeş emeğine sağlık.Teşekkürler müthiş bir gezer ev.Buna nasıl hayır densinki! Kemal abime aynen katılıyorum.Ümit kardeş Lütfen hitabimiza dikkat edelim saygı kurallarına uyalım.Site yöneticisi arkadaşlar böyle mesajlara izin vermemeyi rica ederim.
Taygun KOCABIYIK
08-09-2008, 09:26
Murat abi tabi ki böyle mesajlara izin veremeyiz. Ama arkadaş biraz kendini bilmez çıktı sağa sola abuk subuk mesajlar atmış. Malum her dakika pc başında olamıyoruz. Gerekeni yaptım meraklanacak durum yok.
evet süper vallai denize gidince işe yarar....:helal::helal::helal::helal:
süper kamyon valla.. dur bakalım bugün on numara oynadım çıkarsa söz hepinizi gezdircem bununla:P... alın terine sonsuz teşekkkürler.. bu arada densiz arkadaşımızın hadsiz mesajını görmedim ama şiddetle KINIYORUM.
kemalakcinar
08-09-2008, 17:12
alper kardeşim on numara inşallah sana çıkarda bu araçtan bir tane alırsın ramazandan sonra bizleri balığa çıkarırsın allah gönlüne göre versin iskenderuna selamlar hayırlı ramazanlar.
amin kemal abi.. tüm site üyeleri doluşuruz içine gideriz balığımıza.. koltukları felan sökmek gerekecek ama olsun:P iskenderundan selamlar
Taygun KOCABIYIK
08-09-2008, 17:58
Alper abi tüpte taktırırız buna az yakar :D
Param olunca bende düşünürüm.
İmkanım olsa düşünmeden bu tarz bişey yaptırırım.Sonra da kimse beni bulamaz.
Bu fotoğrafları bulduğum kaynağı hatırlamıyorum, birkaç sene önce bir rus sitesinde rastlamıştım ve hdd'ye kaydetmiştim. muhtemelen ya avaxhome.ru veya ziza.ru adresidir. kaydetme sebebim ise; eğer birgün imkan olur da bu türden birşeye sahip olursam, fotoğrafları tab edip benzer şekilde imal ettirebilme hayali idi.
yanı sıra; bahsettiğiniz alakasız mesajı ben görmedim, ancak neden böyle bir mesaj yazıldığını da bilemiyorum. yani; yukarıda sizlerle paylaştığım bu fotoğraflara ne tür bir manasız eleştiri mesajı yazılabilir, neden böyle birşeye ihtiyaç duyulur onu da tahayyül edemiyorum. garip gerçekten.
yorumlarınız çok güzel, teşekkürler.
saygı ve selamlarımla.
Taygun KOCABIYIK
08-09-2008, 23:32
Bu fotoğrafları bulduğum kaynağı hatırlamıyorum, birkaç sene önce bir rus sitesinde rastlamıştım ve hdd'ye kaydetmiştim. muhtemelen ya avaxhome.ru veya ziza.ru adresidir. kaydetme sebebim ise; eğer birgün imkan olur da bu türden birşeye sahip olursam, fotoğrafları tab edip benzer şekilde imal ettirebilme hayali idi.
yanı sıra; bahsettiğiniz alakasız mesajı ben görmedim, ancak neden böyle bir mesaj yazıldığını da bilemiyorum. yani; yukarıda sizlerle paylaştığım bu fotoğraflara ne tür bir manasız eleştiri mesajı yazılabilir, neden böyle birşeye ihtiyaç duyulur onu da tahayyül edemiyorum. garip gerçekten.
yorumlarınız çok güzel, teşekkürler.
saygı ve selamlarımla.
Kalınla yazılı kısıma katılıyorum Cem abi bu tip insanları anlamak zor.
hasanova
09-09-2008, 07:48
Çok güzel bir araç yapmış kendine eleman :D Muhtemelen özel yapımdır zaten ve dünyanın parasını dökmüştür :deli: Ancak ben böyle bir araca para dökeceğime gidip 12 metre civarı bir yelkenli almayı yeğlerim :D Hem konfor bakımından bu aracı aratmaz hemde denizde olmak karada olmaktan daha çekici benim için ;)
Alper abi tüpte taktırırız buna az yakar :D
sıralı lpg sistemi:P
aykutkilitcioglu
24-09-2008, 19:55
valla ayda bile yürür.amfibik özelliği varsa korksun lüferler.
tutku_mollaoglu_33
24-12-2008, 21:51
çok süper bir araç.aslında araç deil küçük bir saray : ) allah sahibine güle güle kullannmak nasip etsin
ibrahimsepetçi
25-12-2008, 07:19
emeğine sağlık.tüm doğa severlerin hayali.
hocam bu ne ya şahaser abi bu tşk..
Alet süpermiş abi hayat bunda gizli hiç derdin olmayacak çıkacaksın nerede akşam orada sabah harika olurdu!!!
Ormanlık alanlarda çıkacaksın yola gece ormanda kalacaksın bununla sonra deniz kenarına ineceksin tutacaksın balığını geleceksin kamyonun yanına yakacaksın mangalı dolaptan çıkaracaksın buz gibi birayı süperrrrrr!!!
Abi yılbaşı piyangosunu tutturunca alıyoum bir tane anasını satayım!!!
Bu arada densiz arkadaşın mesajını göremedim ama dostlara saygısızlık yapmışsa tez zamanda başı vurula:D
Sewgiler!!!
seyirsubayi
28-12-2008, 22:32
bu araba bende olsaydı denızden benı kımse gerı getıremezdı :)))
Geçen yıl Mordoğan'da, üzerinde Paris-Dakar rallisinin amblemi olan buna benzer bir kamyon gördüm. Demek ki, bu tür zevkler giderek artıyor..
The Lunatic
05-04-2010, 14:09
Gerçekten harikaymış. Çık sayısal loto çık :)
kral dolmuşcu2
05-04-2010, 17:40
sayısaldan çıkarsa düşüne bilirim hediye eden olursa hemen satarım mazot çok yakar bu alet:)
Taygun KOCABIYIK
05-04-2010, 17:47
sayısaldan çıkarsa düşüne bilirim hediye eden olursa hemen satarım mazot çok yakar bu alet:)
Bunu hediye eden birde yakıt istasyonu hediye etmeyi ihmal etmez herhalde :deli:
Denizkızı35
05-04-2010, 22:54
Tekneyle degişmem ama Yazlıkla hemen degişirim
ustacım dışından fazla iç dizaynı çok çok süper bi araba
Necati ARAT
06-04-2010, 07:12
Böyle bir ortamda yaşamak isterim ..
Ama nerdeeee..
Bizim gibi bir Memurda rüyadan başka bir şey ifade etmez..;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.