PDA

Tüm Versiyonu Göster : Antalya - Sarısu

7meric
08-09-2008, 10:04
Arkadaşlar herşeyden önce böyle bir bilgi paylaşım sitesini bulduğum için gerçekten çok memnun oldum.Herkese şimdiden selamlar.

Sarısu yakınlarında oturuyorum ve ordan geçerken baya bir avlanan gördüm.Sarısu'da bulunan balık tipleri nelerdir?Ne tip olta ve yem takılmalıdır?Daha önce denizde avlandığım için tatlı suya yabancıyım.Sizlerden yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim...

7meric
08-09-2008, 10:29
Neyse herhalde şu anda sitede online olan kişilerden antalyada ikamet eden yok.ondan cevap gelmedi...Canınız sağolsun...Bana sarısu yolları göründü...Umarım elim boş dönmem.Görüşmek üzere...

kemalakcinar
08-09-2008, 10:31
meriç öncelikle hoşgeldin sana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır mutlaka senin olduğun bölgeyi bilenler vardır sana rasgele keyifli paylaşımlar dilerim.

7meric
09-09-2008, 13:20
meriç öncelikle hoşgeldin sana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır mutlaka senin olduğun bölgeyi bilenler vardır sana rasgele keyifli paylaşımlar dilerim.

Hoşbulduk Kemal Abi...Umarım birileri çıkar.Antalya'da olupta sarısu'yu bilmeyen yoktur herhalde...Ancak sitede antalyalı pek fazla yok herhalde...Yada konu ilgilerini çekmedi...Canları saolsun...;)

paşalı
09-09-2008, 17:36
Meriç kardeşim aramıza hoş geldin Paylaşımlarının devamını dilerim.

cemşid
09-09-2008, 18:08
meriç hoşgelmişsin... sarısu avlanmak için pek cazip bir yer değil, genellikle kefal çıkar, çok nadir de olsa yılan balığı da çıkar, kefali 3'lü dip oltasıyla veya kefal sarmasıyla avlıyorlar, ben ise 15'lik misina kurşunsuz, tek, kısa pala 10 numara sarı kancayla avlıyorum, yem olarakda ekmek içini iğnede çiçek şeklinde yani yumuşak duracak şekilde takıyorum şimdiden rastgelsin...

7meric
09-09-2008, 19:48
Merhabalar...Hoşbulduk...

Cemşid bu arada 2 gün önce gittim, dediğin gibi sadece kefal çıkıyor.Onlarda çok ufak.Ben yakaladıklarımı bıraktım.Ben daha zevkli, balık çeşitliliği olan, eğlenceli bi yerler arayışı içindeyim...Eğer bildiğin başka yerler varsa, paylaşırsan çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.Görüşmek dileğiyle...

cemşid
10-09-2008, 18:00
meriç gerçekten balık tutmak istiyorsan ekim ayını beklemelesin ve antalyaya en yakın yer kemerdeki ayışığı plajının yanındaki çayda balıkçı tekneleri var oradaki kaptanlarla irtibata geçmelisin, antalya sahilleri kıyı balıkçılığı açısından pek verimli olmuyor kemer uzak dersen büyük limandan da tekneyle balığa çıkabilirsin rastgele...

7meric
10-09-2008, 20:03
Motor var altımda uzaklık çokta önemli değil...Keşke çıkıcak birileri olsada çıksak...Ekim'e de daha var...Ama teşekkür ederim önerilerin için...Görüşmek dileğiyle...

xnode
10-09-2008, 21:25
hoşgeldiniz, iyi sohbetler dilerim.

7meric
10-09-2008, 23:20
hoşgeldiniz, iyi sohbetler dilerim.

Teşekkürler, Sağolun...

delvel
22-10-2008, 19:31
kardesım sarısuda avlanmanı tavsıye etmem cunku karsısında askeriye var ve atıklarını oraya atıyorlar zaten yakalanan balıkta pis kokuyor ve yenilmiyor tatlı su avı için boga cayını tavsıye ederım orasıda sana yakın. iyi avlar

mavrasa
05-08-2010, 02:38
selam arkadaslar cemşid kardesin yazdığı gibi ekmeği kabarık sekilde 0 20 misina hassas ince serce parmağı uzunluğunda samandıra ve onu dikecek sekilde yaprak kursun askerliğimi antalyada yaptım malum kanımızda hastalık var izini balıkda geciriordum ilk olarak sarısu da avladım 2001 senesiydi ozaman baya iyi kefal yakalardım ordan şimdi durumu nasıl bilmiorum bu cumartesi 11 ağustosda antalyaya gelip sarısuda kefal yakalamayı denycem bakalım guzel av olursa fotoğrafları koyarım kemer civarı kefal avlayabileceğim yerler varmı bilgisi olanlar yazabilirmi

ukg79
05-08-2010, 11:44
aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar:helal::helal::helal:

Aydın35
05-08-2010, 15:24
Aramıza hoş geldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.Sarısuya selamlar.

kalfahasan45
05-08-2010, 16:39
meriç aramıza hoş geldin güzel paylaşım dilerim

delvel
05-08-2010, 19:18
selam arkadaslar cemşid kardesin yazdığı gibi ekmeği kabarık sekilde 0 20 misina hassas ince serce parmağı uzunluğunda samandıra ve onu dikecek sekilde yaprak kursun askerliğimi antalyada yaptım malum kanımızda hastalık var izini balıkda geciriordum ilk olarak sarısu da avladım 2001 senesiydi ozaman baya iyi kefal yakalardım ordan şimdi durumu nasıl bilmiorum bu cumartesi 11 ağustosda antalyaya gelip sarısuda kefal yakalamayı denycem bakalım guzel av olursa fotoğrafları koyarım kemer civarı kefal avlayabileceğim yerler varmı bilgisi olanlar yazabilirmi

mavrasa önceliklikle imza ayarlarınızı yaparsanız (forum gereğidir) size daha iyi hitap etmiş olur saygıda kusur etmemiş oluruz:)
sarısuya gelince yine balık bol..
lara acısuda'da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz:)
şimdiden iyi tatilller