Tüm Versiyonu Göster : Bu Adam Ne Yapiyor???
aserkansatı
26-12-2005, 18:29
Sami ,yani rüzgar2 bu resimde sizce ne yapıyor?
Eylül 2000 ALALA GÖLETİ AMASYA
Bence, yakaladığı balığı taşların arasına düşürmüş, onu bulmanın keyfini yaşıyor. Ama dikkat et Sami, o taşların arasında fareler de var...
Bana savunma hakkı doğdu.Bu gördüğünüz adam Cesur Yürek ....Yok abartmıyorum...Bu fotoyu çeken arkadaş(seko.genelde fot işiyle uğraşır balıktan çok) düşürdüğü balığı korkudan alamazken o alıyor..Yılan kurbağa hiç farketmez...Direk sokuyor elini ve sonuca ulaşıyor...Ya diğerleri...Sadece seyretmekle yetiniyor..Gerçek balıkçıı elini de sokar ayağınıda.Gerekirse balığı kaçırmamak için göle bile girer.İşte bu adam bunu yapıyor...Ve devamda edecek hiç yılmadan.
aserkansatı
26-12-2005, 20:35
Cevap doğru değil...Yorumları bekliyorum ama düşürdüğü balığı falan almıyor...
Bir Dost
27-12-2005, 05:24
Bu arkadaş göle taş atıyor olabilir göle dikkatli bakınca bir dairesel dalgalanma var ...Veya ayakkabısını o araya düşürmüş olabilir ayakkabıyı çıkarmaya çalışıyor belkide oraya canlı yem koydunuz onları almaya çalışıyor onu bunu bilmem ama adam borcu yokmuş gibi gülüyor hasta oldum valla
Can'a katılıyorum... Ama taşı suya değil muhtemelen fotografı çekene atacak gibi duruyor. ;)
Bu arkadaş göle taş atıyor olabilir göle dikkatli bakınca bir dairesel dalgalanma var ...Veya ayakkabısını o araya düşürmüş olabilir ayakkabıyı çıkarmaya çalışıyor belkide oraya canlı yem koydunuz onları almaya çalışıyor onu bunu bilmem ama adam borcu yokmuş gibi gülüyor hasta oldum valla
Ayda 740 ytl sabit (sadece)araba kredi ödemesi+ diğer giderler...Bilemediniz...Ben yazdım aslında.Balık çıkartıyorum...Hemde en az 20 30 tane
aserkansatı
27-12-2005, 06:08
Sami o günü anılar bölümünde anlat istersen... Anlatılmaya değer bir gündü çünkü.Bir daha öyle bir av yaşayabileceğimizi sanmıyorum...
Sami o günü anılar bölümünde anlat istersen... Anlatılmaya değer bir gündü çünkü.Bir daha öyle bir av yaşayabileceğimizi sanmıyorum...
Sekocum beden eğitimi öğretmeni olmana rağmen senin edebi yönün benden kat kat iyi sen yaz.Gerçekten ilginç bir gündü....Yaşamakmı? olanaksız...Gürbüz den başka kim vardı?Anlat hadi....
Bir Dost
27-12-2005, 06:29
Harbi oradan balıkmı çıkartıyorsunuz livar boş gibi şey etmiş yani itiraf edin ayakkabı gittiii
Abi harbi çamur atmışsın..Livarın dibini nasıl gördün en az 1 mt.uzunluğu var(doğrumu seko).Seko yazsa.....Naza çekiyo..Babası geldiya,şimdi evde balık ve arkadaşı midededir...Beyin biraz karıncalanmaya başlamıştır...Şu an ne yazsak gülme aşamasıdır....Bunun bir bardak veya 2 bardak ötesi asabi devresidir.Bu durumda "banane ya şimdi oturupta onlarımı eğlendirecem"diyodur...Birebir böyledir.Msn i açık ....Yalansa yazsın...
Beyin biraz karıncalanmaya başlamıştır...Şu an ne yazsak gülme aşamasıdır....Bunun bir bardak veya 2 bardak ötesi asabi devresidir
Şu an bende öyleyim..........(01:23)
aserkansatı
27-12-2005, 06:37
Ne beden eğitimi öğretmeni? Anlamadım ama yazarım valide peder gidince... ;)
Ben senin branşını beden eğitimi sanmıştımm.Birde bana açıklama yazdırdınyaa. :camoka:
aserkansatı
31-12-2005, 06:55
Arkadaşlar Sami bu fotoğrafın üstünü örtmek için bir sürü konu açıyo,aldanmayın.Dediklerinin hiç birini yapmıyor burada...Açıklayamıyorda...
Arkadaşlar Sami bu fotoğrafın üstünü örtmek için bir sürü konu açıyo,aldanmayın.Dediklerinin hiç birini yapmıyor burada...Açıklayamıyorda...
Avatar ve imza hakkında bir kaç şey de ben söylemek istiyorum....Yaş belirtmek lazım..Kabul edilen avatar boyutları çok küçük...Bu konuda sorunlar yaşıyoruz....
aserkansatı
31-12-2005, 07:23
Patagonyada halk aç Sami ne diyorsun sen? Sen çukurlarda sıkışmış balıkları toplarken orada bir yığın zavallı insan aç geziyor.Örttürmem bu yazının üstünüüüüü...
aserkansatı
31-12-2005, 07:25
Avatar ve imza hakkında bir kaç şey de ben söylemek istiyorum....Yaş belirtmek lazım..Kabul edilen avatar boyutları çok küçük...Bu konuda sorunlar yaşıyoruz....
Örttürmem bu yazıyııııı...
Bunu bir şiirle dile getirmek isterim(şiiir ne dile gelen ne)
Patagonya
Ayı balıkları doğuruyor
buz soğuğu bölgelerin derinlerinde,
alacakaranlıkta yeraltı mağaraları oluşturuyor
okyanusun son uçurumunu;
Patagonya'nın inekleri
ayırıyorlar günden kendilerini
bir patırtı gibi, yalnızlıklara karşı
sıcak sütunlarını soğukta yükselten
ağır bir pis koku gibi
Bir çan kadar ıssızsın sen, ey Amerika:
için hiç bir zaman yükselmeyen şarkıyla dolu,
ne eli ne de kulağı var
çobanın, ova çiftçisinin, balıkçının
ne bir piyanosu ne de bir yanak etrafında: izliyor ay onları,
sonsuzluk yüceltiyor hayatlarını, gece gözetliyor onları,
ve diğerleri gibi yavaş yaşlı bir gün doğuyor.
Bir Dost
31-12-2005, 07:48
Yaaa hastayım size heeee neyi paylaşamıyonuz bak biz burda aç gezelim sami kardeş sen orda havuduyla götür olacak işmi Seko adamım bu ne acımasız bir adam 2 bardak ötesine geçmek üzereyim şiirede hasta oldum haaa ya harbi sen orda ne yapıyorsun
Yaaa hastayım size heeee neyi paylaşamıyonuz bak biz burda aç gezelim sami kardeş sen orda havuduyla götür olacak işmi Seko adamım bu ne acımasız bir adam 2 bardak ötesine geçmek üzereyim şiirede hasta oldum haaa ya harbi sen orda ne yapıyorsun
İste götürdüklerimin yarısını vereyim...İste yeter..
Bir Dost
31-12-2005, 07:55
Eyvallah kardeşim bilirimki paylaşmayı seversin bunun örneyide bu site yetmezmi
Bir Dost
31-12-2005, 07:56
:teşekkkür :teşekkkür :teşekkkür :teşekkkür Eyvallah kardeşim bilirimki paylaşmayı seversin bunun örneyide bu site yetmezmi
Sağol kardeşim duygularımız karşılıklıymış demekki.... :teşekkkür
Bir Dost
31-12-2005, 08:05
Rüzgar kardeşim senin mesajlarını okurken kendimi bu gece panayırda gibi hissettim ne kadar cok curcuna var valla lunapark gibisin
Rüzgar kardeşim senin mesajlarını okurken kendimi bu gece panayırda gibi hissettim ne kadar cok curcuna var valla lunapark gibisin
Size ters ama yılbaşı hesabı..Aslında benimde işim olmaz ama...Yukarıdaki cevabım netti ve doğruydu...
Noel benim için yaş kaybından yas,alkol sınırının zorlanmasından baş ağrısı....
Bir Dost
31-12-2005, 08:14
Ciddi anlamda sana katılıyorum bir yılın ardından kaybedilen bir yaş daha
Ciddi anlamda sana katılıyorum bir yılın ardından kaybedilen bir yaş daha
Eskiden yani ilk öğretmenliğe başladığım zaman gün sayardım memleketime gideyim tatil yapayım diye şimdi sanki başka birşeye gün sayıyormuşuz gibi geliyor ve saymak istemiyorum...Olay koptu gerçi...Yıllar uçar gibi....Dün açıldı okul yarın kapanıyor..Dün açıldı gözüm yarın kapanacak...(Vay seko şaşıracak bana .Çünkü bende şaşırıyorum bana...).
Taygun KOCABIYIK
31-12-2005, 17:58
O kolu oraya sokan kişi 2 3 şey yapıyo olabilir.
1) Balık taşların arasına düştü onu almaya çalışıyor.
2) Malzemelerden biri araya düştü onu almaya çalışıyor
3) Yengeçle oynaşıyor.
abi sanki bu adam sağdan gelen kişinin dizlerine kapanmış ve sağdan yakşan adam(eline dıkkat edın) yerdekı eğilmiş adamı affetmiş :dikkat: kimbilir neler yaptı vee ona bir gül verecek :P :P :P :P :P
ne attım beeeee ;) ;)
aserkansatı
31-12-2005, 21:55
Bu kadarı benim de aklıma gelmemişti bravo Volkancım... ;)
Bu kadarı benim de aklıma gelmemişti bravo Volkancım... ;)
:deli: teşkkrler serkan abi :deli:
aserkansatı
15-01-2006, 09:41
Gölün suları çekilmiş bir gecede ve balıklar kayaların arasındaki havuzcuklarda sıkışmış.Küçükler göle,yenecek boydakiler sepete girdi o gün.Sami de burada elle balık topluyor.Anlayın ne yüce balıkçı olduğunu.Maşallah kardeşime...
Taygun KOCABIYIK
15-01-2006, 17:12
Gölün suları çekilmiş bir gecede ve balıklar kayaların arasındaki havuzcuklarda sıkışmış.Küçükler göle,yenecek boydakiler sepete girdi o gün.Sami de burada elle balık topluyor.Anlayın ne yüce balıkçı olduğunu.Maşallah kardeşime...
Ortaya çıkıyor yavaş yavaş herşey :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.