PDA

Tüm Versiyonu Göster : izmir de ekim ayı kııyı avı.

shark1
11-10-2008, 13:59
değerli dostlar merhaba. ben kısa bir süre önce balık avının muhteşem huzurunu keşfettim. ekim ayı içerisinde kıyıdan balık avı için en uygunmeken neresidir sizce. mekanı seçerken özellikle sakin yerler tercihimdir. başkalarıyla aynı mekanda avlanmak hoşuma gitmiyor.
mesela mordoğana giderken koylar uygun olabilirmi. ve özellikle hangi saatler tercih edilmeli. yem olarak tauk göğsü uygun olurmu. siz değerli üstadlara şimdiden çok teşekkürler.

xnode
11-10-2008, 17:28
merhaba;
bahsettiğin koylar çok uygun. özellikle de balık çiftliklerine yakın olan yerleri tercih edebilirsin. yanı sıra dibi kum olan yerler mırmır, lidaki, çüpura gibi balıklar için daha uygun olacaktır.

Yukarıda verdiğim balıklar, daha çok kırmızı kurt veya borukurdu ile beslenen balıklar. Ancak sübye-kalamar / mamun ile de iyi netice alırsın.

tavuk göğsü konusunu şu şekilde halledebilirsin. Aşağıdaki konu:
[Only Registered Users Can See Links]

Kolay gelsin.

shark1
11-10-2008, 17:58
teşekkür ederim üstad.inşallah çıkartırım bişeyler. maksat kafa dağıtmak. tekrar yüreğine sağlık..

akkasq
19-12-2008, 20:06
sevgili shark1;bence kayalık bölgeleri tercih etmelisin.çipuranın hası kayalık bölgelerde olur.kusura bakma uzun zamandır sana cewap yazamadım.buralarda kuzu ve sinavrit akını başladı.keratalar çok yoruyor adamı.neyse senin derdine gelelim,dediğim gibi kayalık ve bakir yerler keşfet,sana birkaç avlanma yöntemi tarif edebilirim.

shark1
20-12-2008, 00:13
teşekkürler.senin orjinal tekniklerini öğrenmek isterim

bircupratutamadım
20-12-2008, 22:44
teşekkurler verdiğiniz bilgiler için