Tüm Versiyonu Göster : inciraltında av mekanları neresidir?
;)değerli dostlar inciraltında sık sık olta takılıyor.inciraltının hangi bölümünde daha verimli avlanırız.
ugur 1976
Uğur kardeşim uzağa gitmediğim zaman benim en favori yerim İnciraltıdır.Avlanma yerine gelince kız yurdunun olduğu yer.O ara kafenin masalarına kadar olan yer balık yapar ama sabırlı olmak gerekiyo.Yem olarak boru kurdu şayet bulamaz isen sülünez.
Şuda var önümüzdeki ayın sonundan sonra balık yapmaz.
Şuda var önümüzdeki ayın sonundan sonra balık yapmaz.
tugay abicim.sık sık tekneyle açılamıyoruz malum. o yüzden inciraltı yakın olduğundan gidiyorum oraya. yanlız kalabalık olmadığı için engelliler parkına yakın mesire yerlerinde kıyıdan atıyorum.kayalık çok olduğu için takılıyor sürekli. ilgine teşekkkür ederim.
tugay abicim.sık sık tekneyle açılamıyoruz malum. o yüzden inciraltı yakın olduğundan gidiyorum oraya. yanlız kalabalık olmadığı için engelliler parkına yakın mesire yerlerinde kıyıdan atıyorum.kayalık çok olduğu için takılıyor sürekli. ilgine teşekkkür ederim.
Uğur kardeşim bende o söylediğin yeri çok merak ediyordum.Engelliler parkına biz girebiliyormuyuz?Bizim gençliğimizde oralara çakal burnu denirdi çok güzel lidaki yapardı.Bir iki niyetlendim ama sokmazlar diye vazgeçtim.Sen orada hiç balık aldınmı?
Taygun KOCABIYIK
22-10-2008, 22:19
Turgay abi giriş var oraya piknik alanı falan yaptılar masalar var ailecede gidilebilecek bir yer.
Balıkta çıkıyor diye duyumlarım var :)
turgayabi oraya giriş serbest sadece arabanı park edemiyosunçünkü engellilerin araçlarına ayrılmış. taygunun da söylediği gibi çok güzel bir mekan . ailenle piknik yaparken olta atabiliyosun.balık var ama olta takılıyor sık sık. kalamar denedim yem olarak iş yapmadı. sülünezle güzel bir lidaki aldım geçen gün. lidakide en güzel iş yapacak yem nedir sence
Turgay abi giriş var oraya piknik alanı falan yaptılar masalar var ailecede gidilebilecek bir yer.
Balıkta çıkıyor diye duyumlarım var :)
Sağol Tayguncum inşallah denerim.
turgayabi oraya giriş serbest sadece arabanı park edemiyosunçünkü engellilerin araçlarına ayrılmış. taygunun da söylediği gibi çok güzel bir mekan . ailenle piknik yaparken olta atabiliyosun.balık var ama olta takılıyor sık sık. kalamar denedim yem olarak iş yapmadı. sülünezle güzel bir lidaki aldım geçen gün. lidakide en güzel iş yapacak yem nedir sence
Uğurcum sülünez iyi fakat boru kurdu daha iyi iş yapar.Yengeçlede güzel ve iri balık alanları gördüm fakat ben yengeçle hiç alamadım.Kamışlamı yoksa el oltası ilemi avlanıyorsun.Kamışın takılma riski biraz daha az.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.