Tüm Versiyonu Göster : 1 kasım Güzelbahçe 2. liman raporu : ( ENDER ABİYE İTAF OLUNUR :))
1 KASIM SABAHI ENDER ABİMİZİN TAVSİYESİ İLE 2. LİMAN GÜZELBAHÇEDEN DENİZE AÇILDIK . İBRAHİM KAPTAN BİZİ YASSICAADA AÇIKLARINA GÖTÜRDÜ VE BURADA DEMİRLEDİK.
İLK BALIĞI ERCAN KARDEŞİMİZ ALDI ARKASINDAN BEN MERCAN ÇEKMEYE BAŞLADIM. GÜNÜN BOMBASI ERCAN KARDEŞİKME GELDİ. ÇİPURA NIN HASINI ALDIK.
TAVSİYE ETTİĞİ İBRAHİM KAPTANIN İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIK. O NEDENLE ENDER ABİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])imageshack.us/img231/sn851261db3.jpg/1/w800.png
Taygun KOCABIYIK
01-11-2008, 20:03
Uğur abicim şansın bu aralar açıldı maşallah diyerek dilimi ısırıyorum.
Hayatının her anında bu şansının devam etmesini dilerim.
Tebrikler
sağol kardeşim. valla bu aralar havaların güzelliğine kapılıp denizde alıyorum soluğu.denizde boş çevrmiyor bizi çok şükür
Caner BALIKÇI
01-11-2008, 20:57
Süper bir av elinize oltanıza misinaniza sağlık..Tebrikler.
saygılar..
Way way bu ne güzellik üstadım!!!
Eline koluna sağlık!!!Şansın bol olsun hemde bu cumartesi mesela:) Hadi hacım Anladın sen onu:)
kungfucu07
02-11-2008, 23:04
Uğur abi balıklar süper.. Tebrikler.. :helal: Bu arada ilk resimde arka tarafa yani denize baktımda bayağı dalgalı gözüküyor.. :confused:
Uğur bey iyi bir av yapmışsınız. ben cumartesi açılamadım pazar günü ibrahim abi söyledi
gününüzün güzel geçmesine çok sevindim.inanın oralarda çok avlandım ama böyle balıklar denk gelmedi kısmetiniz açık bütün avlarınız bereketli olsun. İbrahim kaptan sizden çok mennun kalmış. kendide söylemiştir. seçicidir sevdimi de ne isterseniz nereye isterseniz götürür.
Sevgiler Saygılar.
ender abi tekrar teşekkür ederim. sevgiler
muratbaykent
03-11-2008, 08:56
Bencede bereketli bir av yapmışsınız.Tebrik ederim Uğur.Site sakinleri içinde bilgi paylaşımının (hemde doğru bilgiler,kandırmaca olmadan.Genelde avcılar mevki-avlak söylerken birşeyleri muhakkak eksik yada yanlış verir:) ) olduğunu görmek beni gerçekten sevindirdi.Bende teşekkür ederim Ender beye.
Uğur abi balıklar süper.. Tebrikler.. :helal: Bu arada ilk resimde arka tarafa yani denize baktımda bayağı dalgalı gözüküyor.. :confused:
muhammed kardeşim göz aldanması o. tam aksine denizde en ufak kıpırtı yoktu. ama güzel av oldu keyfine diyecek yok yani . sevgiler :)
Bencede bereketli bir av yapmışsınız.Tebrik ederim Uğur.Site sakinleri içinde bilgi paylaşımının (hemde doğru bilgiler,kandırmaca olmadan.Genelde avcılar mevki-avlak söylerken birşeyleri muhakkak eksik yada yanlış verir:) ) olduğunu görmek beni gerçekten sevindirdi.Bende teşekkür ederim Ender beye.
murat abi. maksat dinlenmek stres atmak değilmi. belki hayatını denizden kazanan insanların bilgi saklamasını anlıyorum. ama bizim gibi keyifçi amatörlerin birbirine bilgi vermesi hoş oluyor. böylece yeni insanlar tanıyorsun yeni yerler öğrniyorsun yeni teknikler heliştirebiliyorsun. bence bilgi ve sevgi paylaştıkça büyür. o yüzden burada değilmiyiz. ve o yüzden yakalanan balıkların fotoğrafını çekip zaman geçirmeden paylaşıyoruz.
uğur bey çupra ve mercanlar mükemmel tebrikler
ibrahimz35
03-11-2008, 17:18
Uğur bey,
Tebrik ederim güzel balıklar,elinize sağlık.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.