PDA

Tüm Versiyonu Göster : 29 ekım ve 02 kasım raporları (sırtı)

musty
02-11-2008, 23:41
URL=[Only Registered Users Can See Links]][Only Registered Users Can See Links][/URL]
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links][URL=[Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) ıyı aksamlar merhabalar bende dedım bıraz sırtı yapayım 29 ekım tatılını bırlestıreyım hafta sonu tatılınle bı kac parca balık aldım ve sızlerle paylasmak ıstedım hoscakalın

levrek
03-11-2008, 07:31
Mustafa cım,ellerine sağlık,gayet güzel bir av olmuş,umarım daha irilerine denk gelirsin,sevgilerimle

Taygun KOCABIYIK
03-11-2008, 08:38
Mustafa abi tebrikler güzel avlar olmuş ama benim gözüme fazlaca çarpan palamutlar oldu :)
Fırında pek bi güzel oluyor afiyet olsun.

muratbaykent
03-11-2008, 08:41
Tebrik ederim Mustafa.Sanırım bu sırtı işini uzun zamandır yapıyorsun.Teşkilatın bunu gösteriyor.

shark1
03-11-2008, 15:36
bravo ellerine sağlık.

kungfucu07
03-11-2008, 19:06
Ellerine sağlık.. güzel av olmuş.. Afiyet olsun..

musty
04-11-2008, 10:33
tesekkur ederım Erol abıcım merhabalar bızde sanırım artık bıraz da olsa sırtıdan anlamaya basladım tesekkur ederım hele torık lerı cekerken bı zevklı kı sorma kalamayı alıyor gıdıyor aman dıyorum kacacak herhalde ;) fakat jıg te suan odaklanmıs durumdayım hayal kurması cok zevklı jıg ıcın ;) bı dusun derın suda ve 5 kg bı sınarıt aldı basını gıdıyor aman dıyorsun ve elın ayagın tıtremeye baslıyor yavas yavas cekıyorsun ve 45 dakka 1 saat sonra bot aldıgın zaman bundan guzelımı var dıyorsun ohh ınan sankı suan sınarıt cekmıs gıbıyım Erol abıcım ve en onemlısı gps almak ılk hedef sonra jıg tesekkur ederım tum arkadaslara hoscakalın saglıcakla byebye:)

musty
04-11-2008, 10:40
merhaba Murat bey ben yaklasık 3. yılım bu sene sırtıda ılk Adrasan la basladı bu ask ve sonrada 2. seferde gıdısımde kendı botum ve teskılatımla gıttım sonrada daha buyudu bu meragım yapmaya calısıyorum kendı capımda hayallerımı bot uzerınde ve duzeneklerımde gelıstırıyorum hoscakalın

Hasan BALIKÇI
04-11-2008, 18:23
beni ne zaman götürüyon mustafa kardeşim.mustafacığım balıklar harika kardeşim şu sırtı meselesi balıkları görünce benimde iştahımı kabartı ben bundan böyle seninle beraber sırtıya takılırım başka kimseyi aramazsanda olur :D
hakikaten saygı duyulacak bir av olmuş tebrik ediyorum kardeşim ve daha iyi avların olsun diyorum:helal::helal:

sevgiler saygılar

musty
04-11-2008, 20:02
ıyı aksamlar Hasan abıcım tesekkur ederım cok saol rıca ederım sen varken senın pasalar dururken bunlar nacızane balıklar gıderız abısı nedemek sende benı gotur de bı gun karadan takılırız ınan :) hoscakal

halim20
05-11-2008, 14:21
Murat tebrik ederim seni çok güzel av yapmışsın.. bende istiyorum sırtı avcılığı..
nerede avlandın söylersen seviniriz... Daha büyük ve güzel avlar dileklerimle rastgele...