PDA

Tüm Versiyonu Göster : izmirden tüm türkiyeye selamlar

celocan
07-11-2008, 12:04
balık avlamaya çıkan herkese bol şanslar avınız bol olsun rasgele...izmir çeşme ıldırda görüşelim buyrun çipura levrek avına

Caner BALIKÇI
08-11-2008, 15:18
Sağolun.Ama sizi tanımamız için imza ayarlarınızı yapmanız gerekir.Site kuralıdır.
Saygılar.

celocan
10-11-2008, 19:53
klişeleşmiş lafları bırakalım da hainlere karşı laf üretme yerine daha çok çalışalım.bagımsızlıgın yolu üretimden gecer..

nadirsakoglu
18-11-2008, 13:07
celocan kardeş ıldırıda nerede buluşacağız. çipura mercan için konuyu aç istersen.teknenizmi var yoksa kıyıdanmı.

celocan
19-11-2008, 08:00
selam arkadaşım mesajınızı aldım.evet teknem var.dostlarla tekne ile açılıyoruz.açık söylemek gerekirse.şu an geçen yıl gibi çipura maelesef yok.ama gcen hafta bol miktarda mandagöz mercan yakaladık.ve kırmızı mercan ,karagöz arada istavrit falan çıktı
benim teknemin adı SELOCAN eritrai otel inin önünde duruyor.tel. 0 555 3248246
uygun havalarda balıga çıkabiliriz tabiki şartlarım var teknede alkol ve sigara kullanımına karşıyım:)teknenin denize açılış ı 150 ytl çünkü mazot çok yakıyor motrumuz büyük.arka havuzda 4 -5 kişi çok rahat balık avlar.selamlar avnız ve yaşamınız güzel olsun .selahattin.

nadirsakoglu
19-11-2008, 15:19
selam arkadaşım mesajınızı aldım.evet teknem var.dostlarla tekne ile açılıyoruz.açık söylemek gerekirse.şu an geçen yıl gibi çipura maelesef yok.ama gcen hafta bol miktarda mandagöz mercan yakaladık.ve kırmızı mercan ,karagöz arada istavrit falan çıktı
benim teknemin adı SELOCAN eritrai otel inin önünde duruyor.tel. 0 555 3248246
uygun havalarda balıga çıkabiliriz tabiki şartlarım var teknede alkol ve sigara kullanımına karşıyım:)teknenin denize açılış ı 150 ytl çünkü mazot çok yakıyor motrumuz büyük.arka havuzda 4 -5 kişi çok rahat balık avlar.selamlar avnız ve yaşamınız güzel olsun .selahattin.

selahattin abi teknenin boyu kaç metre toplamda 5 kişimi yoksa önde 2 kişi
ilaveli 7 kişi avlanabilirmi.

Taygun KOCABIYIK
19-11-2008, 15:32
İmza ayarlarımızı yaparsak sevinirim.
Bu arada yanlış anlamayın ama fiyat biraz pahallı. Mazot çok yakıyor mazereti pek gerçekçi değil sanırım çünkü ıldırı civarlarında hep kısa mesafelere gidiliyor. Ayrıca tekneniz prof. plakalı ise mazot ötvsiz.
Birde mümkünse teknenin fotoğrafını görebilir miyiz?