Tüm Versiyonu Göster : 08.11.2008 çeşmealtı av rapou
muratbaykent
10-11-2008, 09:37
cumartesi günü havanın sabahtan sert olması bizi biraz kararsız bıraktı.Kararsız olmanın sonucunda da biraz geç çıkmamızın verdiği dezavantajla pekte bizi tatmin etmeyen bir av geçirdik.Herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim.Gopez,isparoz ve izmaritlerin dışında sadece bunlar vardı.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ibrahimz35
10-11-2008, 10:11
Murat abi, tebrik ederim lidakilerden sonra mercanlarına kavuşmuşsun.
Bizde pazar günü evdeki havaları 2\4 kadar düşürdük.
Nasip olursa haftaya beraber çıkarız.
muratbaykent
10-11-2008, 10:18
Murat abi, tebrik ederim lidakilerden sonra mercanlarına kavuşmuşsun.
Bizde pazar günü evdeki havaları 2\4 kadar düşürdük.
Nasip olursa haftaya beraber çıkarız.
Evet İbrahim kavuştuk ama herhalde unutmuşlar bizi.Pek yüz vermediler. Haftaya kısmet olursa cumadan konuşuruz.Teşekkür ederim.
cumartesi günü havanın sabahtan sert olması bizi biraz kararsız bıraktı.Kararsız olmanın sonucunda da biraz geç çıkmamızın verdiği dezavantajla pekte bizi tatmin etmeyen bir av geçirdik.Herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim.Gopez,isparoz ve izmaritlerin dışında sadece bunlar vardı.
tebrik ederim murat abi bizim yüzümüze 4 tane eli yüzü düzgün mercan güldü 2 tanede iri karagöz siz yine iyi av yapmışsınız haftaya cumartesi günü bende müsaitim organizasyona katılabilirim saygılar
Murat Bey geç kalmanın etkisi olmuş ama yinede bu haftanın en iyi görüntüleri sizde meteoroloji yüzünden ben bu hafta çıkmadım.benden resim malesef yok bu hafta önümüzdeki günlerde bunun acısını çıkartırız.inşallah bereketli haftalarda bol resimli günlerimiz olacak.
Selamlar Saygılar.
muratbaykent
10-11-2008, 11:23
tebrik ederim murat abi bizim yüzümüze 4 tane eli yüzü düzgün mercan güldü 2 tanede iri karagöz siz yine iyi av yapmışsınız haftaya cumartesi günü bende müsaitim organizasyona katılabilirim saygılar
Teşekkürler Ethem.Toplantıdan seninde haberin olur muhakkak.Rastgelsin.
muratbaykent
10-11-2008, 11:25
Murat Bey geç kalmanın etkisi olmuş ama yinede bu haftanın en iyi görüntüleri sizde meteoroloji yüzünden ben bu hafta çıkmadım.benden resim malesef yok bu hafta önümüzdeki günlerde bunun acısını çıkartırız.inşallah bereketli haftalarda bol resimli günlerimiz olacak.
Selamlar Saygılar.
Teşekkür ederim Ender bey.Cuma günü size msn den yazdım cumartesi buluşalım diyerek.kapalıydınız ama açınca görürsünüz diye düşündüm.Nasip olursa haftaya görüşürüz.Selamlar saygılar.
geçen perşembe günü telefon arızası için gediler internet gitti
cuma hiç giremedim o yüzdendir malesef mesajı sşimdi 10 kasımda 12 36 da aldım
yeni gelip onardılar.
Selamlar Saygılar.
Taygun KOCABIYIK
10-11-2008, 11:41
Murat abi lidaki out - mercan in olmuş bu hafta :D
Tebrik ederim
Bu hafta çok kesat geçti hiç keyif vermedi bizede.ellerine sağlik
muratbaykent
10-11-2008, 14:47
Murat abi lidaki out - mercan in olmuş bu hafta :D
Tebrik ederim
Haklısın Taygun.siyah beyazlar bizi terk edince,bizde kırmızı beyazın peşinden gittik bu hafta.Pek iri olmasada başlangıç için fena değildi.teşekkür ederim.
muratbaykent
10-11-2008, 14:48
Bu hafta çok kesat geçti hiç keyif vermedi bizede.ellerine sağlik
Sağlık olsun Uğur.Deniz ana bunları bize layık gördü bu hafta.Şükür yinede boş döndürmedi bizi.teşekkürler.
Bu hafta başlangıçta 2 güzel lidaki ile başladım güne ama daha sonra bir anda kesilen balık bir ara tekrar yüzümüze gülsede 3 lidaki ve karagözle günü kapadık:( Umudum bir dahaki sefere kısmetse!!!
Sizinde ellerinize sağlık iyi balık!!!
Muratcım tebrikler balıklar süper.
murat bey tebrikler bizde bu hafta uzun ada tarafındaydık iki iri mercan ve lidaki aldık ama öğleden sonra hava bozunca geri döndük ama sizin geçen haftalar aldığınız şu lidakileri bulamadık rastgele
muratbaykent
12-11-2008, 11:10
Muratcım tebrikler balıklar süper.
Teşekkür ederim Turgay bey.Sabah suyunu kaçırmamak gerektiğini bir kez daha anladım.
muratbaykent
12-11-2008, 11:11
murat bey tebrikler bizde bu hafta uzun ada tarafındaydık iki iri mercan ve lidaki aldık ama öğleden sonra hava bozunca geri döndük ama sizin geçen haftalar aldığınız şu lidakileri bulamadık rastgele
Uzunada civarında bende daha lidakiye rastlayamadım.Teşekkürler.sizede rastgele.
nadirsakoglu
14-11-2008, 21:41
murat bey güzel av olmuş genede tebrik ederim.afiyet olsun.
Çeşmealtında bunları bulmakta çok zorlanıyorum, bir gün şunların adresini verinde bizde yakalıyalım :) tebrikler..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.