PDA

Tüm Versiyonu Göster : 23.11.2008 çeşmealti av raporu

muratbaykent
24-11-2008, 10:19
Herkese iyi haftalar dilerim.cumartesi günü lodos olmasına rağmen yinede şansımızı deneyip,pazar günü dönen havayı fırsat sayarak ava çıktık.Pek bereketli geçtiğini söyleyemem.Havanın durumu sebebiyle oldukça nazlı yiyen balıklardan ancak bukadarı bizim nasibimizmiş.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

ATA ERDOĞAN
24-11-2008, 10:56
Mercanlar güzelmiş afiyet olsun.

ibrahimz35
24-11-2008, 11:06
Murat abi, bu lidakilerin sana garezi var herhalde ikimizde aynı yere gidiyoruz.
Ben hem mercan hem lidaki yakalıyorum sen sadece mercan.
Sen daha önce güzel bahçeden çok lidaki yakalamıştın, eee farkı kapatmak lazım.
Şaka bir yana mercanlar çok güzel seni ve ekibini kutluyorum.
Afiyet olsun.

muratbaykent
24-11-2008, 11:13
Murat abi, bu lidakilerin sana garezi var herhalde ikimizde aynı yere gidiyoruz.
Afiyet olsun.

Teşekkür ederim İbrahim.Attın yine havanı.Ekipte 2 kişiydi.Pek kalabalık ben sevmiyorum.Gırgır geçmekten ava fırsat kalmıyor çünki.Ama dediğin yere gitmeye zamanımız kalmadı diyebilirim.Paza avı bize göre değilmiş.Evdekiler topa tuttu.Bu yüzden erkenden döndük.Haftaya telafi ederiz umarım.

muratbaykent
24-11-2008, 11:14
Afiyet olsun.

Teşekkür ederim İbrahim.Attın yine havanı.Ekipte 2 kişiydi.Pek kalabalık ben sevmiyorum.Gırgır geçmekten ava fırsat kalmıyor çünki.Ama dediğin yere gitmeye zamanımız kalmadı diyebilirim.Paza avı bize göre değilmiş.Evdekiler topa tuttu.Bu yüzden erkenden döndük.Haftaya telafi ederiz umarım.

muratbaykent
24-11-2008, 11:16
Mercanlar güzelmiş afiyet olsun.

Teşekkürler Ata bey.Darısı başınıza.

Salih Reis
24-11-2008, 12:13
Muratcım mercanlar pırıl pırıl, tebrikler.

daha irileri de rastgele,

bu arada akış ile mercan avını denedin mi? tavsiye ederim :)

ibrahimsepetçi
24-11-2008, 12:34
Herkese iyi haftalar dilerim.cumartesi günü lodos olmasına rağmen yinede şansımızı deneyip,pazar günü dönen havayı fırsat sayarak ava çıktık.Pek bereketli geçtiğini söyleyemem.Havanın durumu sebebiyle oldukça nazlı yiyen balıklardan ancak bukadarı bizim nasibimizmiş.

Tebrikler.Rasgele.Selamlar.

Taygun KOCABIYIK
24-11-2008, 12:39
Murat abi tebrikler fena değil demişsin ama iki kişi için harika av olmuş afiyet olsun :)
Denizde hava düzgündü ama eve doğru yaklaştıkça herhalde hava yükselmeye başladı :D

shark1
24-11-2008, 13:03
Murat bey tebrikler. Biz cuma günü çiktik ama elimiz boş döndük malum hava kötüydü.asil önemli olan seninde söylediğin gibi evdeki havayi düşürebilmek. Ama bu aralar pek mümkün olamiyor maalesef. Yakinda ev hjalkini hafta sonu atlatip baliğa çikabilme teknikleri diye bir konu açmayi düşünüyorum. Umarim bu hafta sonu hava güzel olurda hepimiz gönlümüzce avlaniriz. Ellerinize sağlik.

nadirsakoglu
24-11-2008, 13:11
murat bey tebrik ederim güzel balıklar afiyet olsun.

muratbaykent
24-11-2008, 13:18
Muratcım mercanlar pırıl pırıl, tebrikler.

daha irileri de rastgele,

bu arada akış ile mercan avını denedin mi? tavsiye ederim :)

Havanın müsaade ettiği her daim akışı tercih ediyorum Salih reis.Dediğin gibi oldukça verimli geçiyor.Teşekkür ederim.

muratbaykent
24-11-2008, 13:21
Tebrikler.Rasgele.Selamlar.

Teşekkür ederim İbrahim bey.Sizede rastgele.

muratbaykent
24-11-2008, 13:24
Murat abi tebrikler fena değil demişsin ama iki kişi için harika av olmuş afiyet olsun :)
Denizde hava düzgündü ama eve doğru yaklaştıkça herhalde hava yükselmeye başladı :D

Teşekkür ederim Taygun.Evdekiler alışmış pazar günü beraber olmaya tadımız kaçmasın diye erkenden döndük.İdare ettik maçı sorun olmadı.Bazı arkadaşlar biliyorsun geç kalınca kırmızı kart görüyor.Onların durumuna düşmemek için mecburen bu şekilde oldu.

muratbaykent
24-11-2008, 13:26
Murat bey tebrikler. Biz cuma günü çiktik ama elimiz boş döndük malum hava kötüydü.asil önemli olan seninde söylediğin gibi evdeki havayi düşürebilmek. Ama bu aralar pek mümkün olamiyor maalesef. Yakinda ev hjalkini hafta sonu atlatip baliğa çikabilme teknikleri diye bir konu açmayi düşünüyorum. Umarim bu hafta sonu hava güzel olurda hepimiz gönlümüzce avlaniriz. Ellerinize sağlik.

Teşekkür ederim Uğur.Eminim kitap satış rekorları kırar.Hafta sonu için dileklerine katılıyorum.

muratbaykent
24-11-2008, 13:27
murat bey tebrik ederim güzel balıklar afiyet olsun.
Teşekkür ederim Nadir bey.Darısı sizlerinde başına.

ümit35
24-11-2008, 13:58
tebrikler balıklar yine mükemmel daha nicelerine rastgele

muratbaykent
24-11-2008, 15:22
tebrikler balıklar yine mükemmel daha nicelerine rastgele

Teşekkür ederim Ümit bey.Daha iyisi sizlere rastgelsin.

ibrahimz35
24-11-2008, 15:57
Birileri sanki bana taş attı.
Murat abi ben sana boşuna mı hava esiyor biz gelemeyiz dedim.
Pazar evdeki havayı 2\4 de kadar düşürdük.
Hafta sonu hava güzel olursa balıktayız.

dilki
24-11-2008, 18:22
Murat abi ellerine sağlık!!!
Bu havada bu av çokta güzel olmuş.Afiyetler olsun!!!
Evdekiler sadece onlar tazecik balıkları yiyebilsinler diye uğraşmalarımızı görseler gözleri yaşarırdı herhalde:D

akayuzel
25-11-2008, 10:02
En kötü günün böyle olsun murat daha ne olucak afiyet olsun.

muratbaykent
25-11-2008, 14:18
Birileri sanki bana taş attı.
Murat abi ben sana boşuna mı hava esiyor biz gelemeyiz dedim.
Pazar evdeki havayı 2\4 de kadar düşürdük.
Hafta sonu hava güzel olursa balıktayız.

Sana taş attığım çok belli oldu galiba.:deli:Sonuçta paton ne derse o olur herzaman.

muratbaykent
25-11-2008, 14:20
Murat abi ellerine sağlık!!!
Bu havada bu av çokta güzel olmuş.Afiyetler olsun!!!
Evdekiler sadece onlar tazecik balıkları yiyebilsinler diye uğraşmalarımızı görseler gözleri yaşarırdı herhalde:D

Çok içten yazmışsın Ufuk.Azdaha ben bile inanacaktım.:helal:Teşekkür ederim.

muratbaykent
25-11-2008, 14:21
En kötü günün böyle olsun murat daha ne olucak afiyet olsun.

Temennilerin için teşekkür ederim Akay.Sanada rastgelsin.

dilki
25-11-2008, 19:15
Murat hocam bundan iyisi şamda kayısı daha ne olsun ellerinize sağlık!!
Afiyet bal şeker olsun!!!
Daima daha iyileri olsun!!!

paşalı
25-11-2008, 20:20
Muratcım balıklar şahane birde hayvan yem yese denizi kurutcakmışsınız.Tebrikler afiyet olsun.Uzunada tarafındamı avlanıyorsunuz.

muratbaykent
26-11-2008, 11:52
Muratcım balıklar şahane birde hayvan yem yese denizi kurutcakmışsınız.Tebrikler afiyet olsun.Uzunada tarafındamı avlanıyorsunuz.

Teşekkür ederim Turgay bey.Adet olarak fazla evet ama iri balık sayısı az.Herzaman az tutalım iri tutalım derim.Ama büyük teknelerin bu av katliamı varken biraz zor görünüyor.Doğrudur.Uzunada civarındayız.