Tüm Versiyonu Göster : 29.11.2008 av raporu
muratbaykent
01-12-2008, 16:36
Merhaba arkadaşlar.Bacanak ile beraber cumartesi günümüzü avda geçirdik.Oldukça keyifli geçen avımıza ait resimlerimizi sizlerle paylaşmak istedim.
Önce benim balığım
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
buda tüm yakaladıklarımız.
ibrahimz35
01-12-2008, 17:12
Murat Abi, cumartesi günkü fırtınada balığa çıkmak dahi ceseret isterdi sen onu başarmışsın.
Çupura ve fanğiriler harika iki kişi için çok güzel bir av olmuş.
Bu gidişle çeşmealtını bırakıp sana takılmayı düşünüyoruz.
Afiyet olsun.
muratbaykent
01-12-2008, 17:19
Murat Abi, cumartesi günkü fırtınada balığa çıkmak dahi ceseret isterdi sen onu başarmışsın.
Çupura ve fanğiriler harika iki kişi için çok güzel bir av olmuş.
Bu gidişle çeşmealtını bırakıp sana takılmayı düşünüyoruz.
Afiyet olsun.
Teşekkür ederim.Hava gerçekten kötüydü İbrahim.Bizde çok tereddüt ettik.Amam hastalık işte.Kardeşim benim.Nezaman istersen başım üstünde yerin var.Keyifle.Siz neler yaptınız.göremedim raporu.
tebrikler cok ii av olmuş. abi bu arada üstündeki montla f1 pilotu gibi olmuşsun:) cuprada tam bi canavar:D
murat abi helal olsun. bu havada çıkacak cesaretin yanında birde ganimete bakınca tebrik etmek düşer bize.ellerinize sağlık.
Murat hocam o şartalara göre çok ama çok güzel bir av olmuş ellerinize sağlık!!!
Afiyet bal şeker olsun!!!
Taygun KOCABIYIK
01-12-2008, 18:30
Murat abi süper av olmuş fangriler harika :)
muratbaykent
01-12-2008, 23:00
tebrikler cok ii av olmuş. abi bu arada üstündeki montla f1 pilotu gibi olmuşsun:) cuprada tam bi canavar:D
Sağolasın Veli.F1 pilotları kadar heyecanlı geçti kıyıya ulaşabilmek.Teşekkür ederim.
muratbaykent
01-12-2008, 23:02
murat abi helal olsun. bu havada çıkacak cesaretin yanında birde ganimete bakınca tebrik etmek düşer bize.ellerinize sağlık.
Valla Uğur'cum hastalık işte.HAfta sonu o heyecanı yaşamayınca sanki bir tarafım eksik kalmış gibi oluyorum.Teşekkür ederim.Darısı başına.
muratbaykent
01-12-2008, 23:04
Murat hocam o şartalara göre çok ama çok güzel bir av olmuş ellerinize sağlık!!!
Afiyet bal şeker olsun!!!
saol hocam teşekkür ederim.Hem güzel av oldu hemde afiyet oldu.Darısı başına.
muratbaykent
01-12-2008, 23:06
Murat abi süper av olmuş fangriler harika :)
Teşekkür ederim Taygun.Fangiriler bizi de çok şaşırttı.
Salih Reis
02-12-2008, 07:35
Muratcım o havaya rağmen gitmek cesaret ister, ama karşılığını da almışsın. tebrikler :)
Murat Bey tebrikler gene yapmışsın en güzelinden.güzellerinden.
bizde pazar günü açıldık Adnan ve tagoya rastladık.günümüz güzel geçti. kısmetimize takılanları siteye ekleyecem ama arkadaşın önderin makinada bu gün yarın koyarım tekrar tebrikler her gününün balık avı tadında geçmesi dileklerimle.
Selamlar Saygılar.
muratbaykent
02-12-2008, 15:15
Muratcım o havaya rağmen gitmek cesaret ister, ama karşılığını da almışsın. tebrikler :)
Teşekkürler Salih reis.
muratbaykent
02-12-2008, 15:17
Murat Bey tebrikler gene yapmışsın en güzelinden.güzellerinden.
bizde pazar günü açıldık Adnan ve tagoya rastladık.günümüz güzel geçti. kısmetimize takılanları siteye ekleyecem ama arkadaşın önderin makinada bu gün yarın koyarım tekrar tebrikler her gününün balık avı tadında geçmesi dileklerimle.
Selamlar Saygılar.
Umarım avınız bereketli olmuştur Ender bey.Denizin ortasında,tanıdık birilerine rastlamak ne kadar güzel.Teşekkür ederim.
nadirsakoglu
02-12-2008, 17:06
murat kardeş balıklar harika siz nezamanları çıkıyonuz. arkanıza takılalım ya biz isparoz izmarit yakalıyoz. çeşmealtında birazda güzel balık yakalayalım. sayenizde. tabi mahsuru yoksa.
muratbaykent
02-12-2008, 17:11
murat kardeş balıklar harika siz nezamanları çıkıyonuz. arkanıza takılalım ya biz isparoz izmarit yakalıyoz. çeşmealtında birazda güzel balık yakalayalım. sayenizde. tabi mahsuru yoksa.
Teşekkür ederim NAdir bey.mahsuru yok.Cumartesileri çıkıyoruz biz.Denk gelirse elbette olur.
Murat kardeşim tebrikler.süper bir av yapmışsınız.Fangiriler yanıyor.Afiyet olsun.
ahhhhhhhh ahhhhhh birileride bana ethem kardeşim sende gelirmisin bizimle diye sorsa ölecem kederimden:(
ibrahimsepetçi
03-12-2008, 11:20
Elinize sağlik afiyet olsun
muratbaykent
04-12-2008, 17:09
Murat kardeşim tebrikler.süper bir av yapmışsınız.Fangiriler yanıyor.Afiyet olsun.
Teşekkür ederim Turgay abi.Gerçektende tadıda göründükleri kadar güzelmiş. Darısı başınıza.
muratbaykent
04-12-2008, 17:10
Elinize sağlik afiyet olsun
Teşekkür ederim İbrahim bey.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.