PDA

Tüm Versiyonu Göster : 10.12.2008 av raporu

muratbaykent
13-12-2008, 18:51
Telefonumla ilgili bir sorun sebebiyle çarşamba günü olan av raporunu ancak verebiliyorum arkadaşlar.
Çarşamba günü Zeytinlerde yine bacanak ile beraber mesaideydik.Mesai sonucu oldukça verimli geçti.Hava sabahtan çok soğuktu,ben az daha vazgeçip geriye dönecektim.Ayaz iliklerimize kadar işledi.Ama, malum, avcıyı soğuk,sıcak,yağmur yıldıramıyor.Hele avın sonucu bereketli olduysa tüm sıkıntılar unutluyor.Herkese iyi ve bereketli av veren bir hafta sonu dilerim.

Önce ben
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

sonrada aile fotoğrafı

paşalı
13-12-2008, 19:08
Maşallah maşallah asker gibi sıralamışsın Çupuşları.Bereketli olsun kardeşim.Tebrikler Operasyon kıyıdanmı teknedenmi?Daha irileri denk gelmesi dileklerimle.

Taygun KOCABIYIK
13-12-2008, 19:53
Murat abi hakkaten çok güzel av olmuş afiyet şeker olsun.
Tamamen tahmin ama fotoğraf sanki üçyol-bahçelievler tarafında çekilmiş. Alakası olmayada bilir ama karşı taraftaki market tanıdık gibi geldi :)

ibrahimz35
13-12-2008, 20:12
Murat abi, beklenen fotoğrafları en sonunda yayınlamışsın.
Artık çeşmealtının yolunu unuttun.
Çupuralar harika seni ve bacanağını tebrik edrim.
Afiyet olsun.

delvel
13-12-2008, 20:22
helal olsun abi tebrikler çupralar şahane

dilki
13-12-2008, 21:44
Murat hocam seni tebrik etmekten yoruldum yaw:D
Mükemmel balıklar bakıyorum hepsini içtimaya çıkarmış sıralamışsın bereketli avlarının sürmesi dileğiyle!!!

akayuzel
14-12-2008, 09:38
Murat harika bir av olmuş en güzel bayram hediyesi bu av oldu heralde:)

muratbaykent
14-12-2008, 12:16
Maşallah maşallah asker gibi sıralamışsın Çupuşları.Bereketli olsun kardeşim.Tebrikler Operasyon kıyıdanmı teknedenmi?Daha irileri denk gelmesi dileklerimle.

Operasyon bottan Turgay abi.:)Yem sülünes ve mamun.Teşekkür ederim.Sizede rastgelmeleri dileğimle.

muratbaykent
14-12-2008, 12:20
Murat abi hakkaten çok güzel av olmuş afiyet şeker olsun.
Tamamen tahmin ama fotoğraf sanki üçyol-bahçelievler tarafında çekilmiş. Alakası olmayada bilir ama karşı taraftaki market tanıdık gibi geldi :)

Teşekkür ederim Taygun.Aslında biraz yaklaştın tahmininde.Yer hıfzıssıhanın oralar.Yarmaya gelmeden önceki ışıklar.

muratbaykent
14-12-2008, 12:22
Murat abi, beklenen fotoğrafları en sonunda yayınlamışsın.
Artık çeşmealtının yolunu unuttun.
Çupuralar harika seni ve bacanağını tebrik edrim.
Afiyet olsun.

Şimdi de biz sendeki resimleri bekliyoruz İbrahim.şu an sen balıktasın.Duysun deniz ana sesimi.Bereketli avlar dilerim.Çeşmealtının yolunu unuttum haklısın İbrahim ama ne yapayım.Resimler anlatmıyormu neden unuttuğumu.?:'(

muratbaykent
14-12-2008, 12:24
helal olsun abi tebrikler çupralar şahane

Teşekkür ederim Veli.sanada nasip olsun.

muratbaykent
14-12-2008, 12:26
Murat hocam seni tebrik etmekten yoruldum yaw:D
Mükemmel balıklar bakıyorum hepsini içtimaya çıkarmış sıralamışsın bereketli avlarının sürmesi dileğiyle!!!

tebriklerin için teşekkürler Ufuk.Daha irilerinin sana denk gelmesi dileğimle.

muratbaykent
14-12-2008, 12:28
Murat harika bir av olmuş en güzel bayram hediyesi bu av oldu heralde:)

Evet Akay haklısın.Bayram hediyesi yada parası almak için oldukça büyüdük.Bizde deniz ana tarafından verilen bu hediyelerle seviniyoruz.:helal:

ADNAN
14-12-2008, 18:48
Murat tebrikler helal olsun demek uygun olacak hemde botla harikasın, tebrikler tam bayram neşesi olmuştur.

muratbaykent
14-12-2008, 21:33
Murat tebrikler helal olsun demek uygun olacak hemde botla harikasın, tebrikler tam bayram neşesi olmuştur.

Teşekkür ederim Adnan bey.Hem sofranın hem bayramın neşesi oldular.

ETHEM
15-12-2008, 08:53
Murat abi ellerine sağlik çok güzel av daha ne olsun şunlarin yarisindan azina eywallah ettiğimiz çooook avimiz oldu

muratbaykent
15-12-2008, 15:32
Murat abi ellerine sağlik çok güzel av daha ne olsun şunlarin yarisindan azina eywallah ettiğimiz çooook avimiz oldu

Haklısın Ethem.Cumartesi günü aynı yer aynı saate av yerimizde olmamıza rağmen elleimiz boş döndük.Boşuna dememişler.Nasipse.........

ümit35
16-12-2008, 10:16
murat bey balıklar her zamanki gibi harika daha nicelerine rastgele size bi sorum olacak çeşmealtını iyi bilen birisi olarak bu gece çeşmealtından balığa gitmeyi düşünüyoruz acaba oralar gece balık yaparmı yada tavsiye edeceğiniz biyer olabilirmi saygılar

ender
16-12-2008, 11:21
Sevgili Murat balıklar harika deniz ana cömertliğini göstermiş.bayram hediyenide alasıyla vermiş sanırım bu cömetrliğin ömür boyu sürmesi dileğiyle.
Selamlar Saygılar.

Engin Bahce
16-12-2008, 18:19
vallahi tebrikler murat abi menemen testisi gibi sıralamışsın yavruları afiyet olsun

muratbaykent
17-12-2008, 09:23
murat bey balıklar her zamanki gibi harika daha nicelerine rastgele size bi sorum olacak çeşmealtını iyi bilen birisi olarak bu gece çeşmealtından balığa gitmeyi düşünüyoruz acaba oralar gece balık yaparmı yada tavsiye edeceğiniz biyer olabilirmi saygılar

Teşekkür ederim.Çeşmealtında maalesef akşamları ben doğru dürüst balık alamıyorum.Aslına bakarsanız akşam keyfi daha cazip geliyor pek fazla av yapmıyoruz.Ama duyduğum pita taşının oralardan akşamları az da olsa mercan alıyorlarmış.

muratbaykent
17-12-2008, 09:24
Sevgili Murat balıklar harika deniz ana cömertliğini göstermiş.bayram hediyenide alasıyla vermiş sanırım bu cömetrliğin ömür boyu sürmesi dileğiyle.
Selamlar Saygılar.

Bu güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Ender bey.İnşallah sizlede kıstırır bereketli avlar yaparsınız.Daha irilerinin oltanıza takılmasını dilerim

muratbaykent
17-12-2008, 09:25
vallahi tebrikler murat abi menemen testisi gibi sıralamışsın yavruları afiyet olsun

Testi kadar büyüklerinin sana denk gelmesi dileğimle.Teşekkür ederim.

nadirsakoglu
17-12-2008, 15:20
tebrikler murat çok güzel balıklar onlar . allah daha irilerini nasip etsin.

safa
17-12-2008, 16:23
:deli::helal::Dmaşşallah !!!tebrik ederim .rastgelsin diyecem ama kendimize nerde neyle büyüttünüz balıkları daha güzel avlar diliyorum

Bahadır Sarıca
17-12-2008, 23:14
Fotoğraflardan keyifli bir av geçirdiğiniz anlaşılıyor. afiyet olsun, tebrikler