Tüm Versiyonu Göster : 11-12-2008 çeşmede mercan ve karagözler
bayramın 4.günü acil bir organizasyon ile çıktığımız balık avı. Sabah biraz talihsiz bir olay yaşadık sular çekilmiş ve tekne kuma oturmuş :( ama azmin elinde bişiy kurtulmuyor :helal: balıkların ve tekneyi derin suya iterken fotolarımız :) bu arada tavsiyem uzun don giyin sizde benim gibi soğuk havada bayağı işe yarıyor :) çok iyi bir av olmasada aralık ayında denize girdik diye torunlarımıza bişiyler anlatıcaz artık ama mercanlar fena değildi herkese daha bereketli avlar dileği ile... ;)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
By bird35 ([Only Registered Users Can See Links])
heee bir tanede lidaki vardı numunelik :)
Taygun KOCABIYIK
15-12-2008, 13:02
Çeşmenin neresi burası acaba? Hafiften tanıdık geldi
Kışın ortasında suya girmişsiniz ama değmiş açıkçası tebrik ederim
tebrikler cok güzel av olmuş mercanlar da iri afiyet olsun.. abi bu arada son karede karizma 10 numara:D
taygun bey teşekkür ederim öncelikle, yer çeşme şifne yakınında mercankoy oradan çıktık shereton otel açıklarında avlandık sabahtan tekne sorunu nu yaşamasaydık dahada iyi av olurdu sanırım çok vakit kaybettik işallah bir dahaki sefere :) birde yem olarak sadece sulinez bulabildik.. Veli bey yorumunuz için teşekkür ederim o fotoya kendim de bakıp bakıp gülüyorum :) ama balık işinin güzellikleri bunlar yani zorluk çektik ama çok güzel bir anı kaldı geriye allah herkeze bizim o günkü neşemiz içerisinde av yapmasını temenni ederim
muratbaykent
15-12-2008, 15:26
Sounlara rağmen gayet güzel av olmuş bence.Tebrik ederim.
Güzel av olmuş daha noolsun ellerine sağlik abicim
Bu işe gönül verdiysek hiçbir zorluk bizi durdurmamalı Saadettin hocam ve görüyorumki bu zorluklara göğüs gerecek yürek ve duygu sizde var bu yönden sizi kutluyorum!!!
Diğer taraftan balıklar gerçekten çok güzel!!Özellikle mercanlara bayıldım!!!
Taygun kardeşim o mercanlar hakkında ne düşündüğümü tahmin etmiştir:D
Daha irilerinin gelmesi dileğiyle!!
sadettin bey terikler maceralı bir av olmuş, mercanlarda güzelmiş afiyet olsun...
herkese çok teşekkür ederim işallah sizlere daha irileri gelir
saadettin hocam herşeye rağmen güzel av olmuş. baba çupra ve mercanlar tam ayarında. ellerine sağlık
arkadaşlar bu hafta işallah allah nasip ederse foçadayız. İlk defa foçadan balığa gidicez bakalım nasıl olacak iyi bişiyler çıkarsa paylaşırım sizinle foça tarafında yer bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Sevgili Sadettin bey her şeye rağmen güzel av olmuş. bende kış boyunca uzun don giyerim sedece rengi farklı gri. başkaları için giyinmeyip donacağıma kendim için giyer sıcak dururum. malum bi daha geçen zamanı yaşama şansımız yok hem belirttiğin gibi torunlara da analatacak anılar olmalı.mutlu olduysanız o günden keyif aldıysanız amaca ulaşılmıştır.önemli olanda bu.
Selamlar Saygılar.
çok teşekkürler desteğiniz için ender bey :) evet zordu ama eylenceli geçti günümüz allah herkese zorluğun böylesini yaşatsın işler ve mali krizden dolayı ortalık malum en azında hafta sonları bu şekilde iyi vakit geçirip stres atıyoruz allah kimsenin azının tadını bozmasın işallah saygılar
Engin Bahce
16-12-2008, 18:14
saadettin bey tebrikler herşeye rahmen balıga cıka bilmek güzel balıklar harika afiyet olsun
Saadettin kardeş zorluk sonu bolluk olmuş bu iş.Balıklar karizma tebrik ederim afiyet olsun.Daha irileri denk gelmesi dileklerimle.
nadirsakoglu
17-12-2008, 15:11
tebrikler ederim kardeşim çok iyi bir av ve tecrübe yaşamışsınız. allah daha iyilereini sağlık sıhhat ve mutluluk içerisinde versin.
Bahadır Sarıca
17-12-2008, 23:15
Tebrikler...Avlarınız daim olsun
ibrahimsepetçi
18-12-2008, 10:55
Tebrikler. Doğa tutkusu bu zoruda var.maceraci ruhumuz değil mi bizi sürükleyen ,denizin kucağina.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.