Tüm Versiyonu Göster : gece tatlısu ve deniz avı
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])esim075il2.jpg/1/w2048.png[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
aksam lara kunduya mırmır için gittigimizde denizin bozuk ve akıntılı olmasından dolayı sadece 1 tane kücük levrek alabildik eve dönerkende yolumuzun üzeri ırmağa biri iki atarken bu sirozları aldık..
Veli kardeş ellerine sağlık çok güzel balıklar küçük falanda değil sandalyeden ayakları yere deyiyorsa küçük değildir:D
Neye niyet neye kismet
ellerinize sağlik
ellerine sağlık larada ahtapot,yılanbalıgı durumu nasıl 19 yıl oldu oraları görmeyeli karpuzkaldıranda askerlik yapmıştı .nice güzel avlara
Tebrikler Velicim balıklar çok güzel.Afiyet olsun.
abi herkese tşk. ler karpuzkaldıran şelalesinin tam altında avlanıyorum genelde. avcılıgıda fazla olmadıgı için ahtopot nüfüsüda cok. müren var ama yılan balığı hiç görmedim. askerliğide torpilli yerde yapmışsınız tatil dersek daha doğru olur:D
seyirsubayi
29-12-2008, 10:34
elıne saglık dostum.....
veliciğim tebrik ederim ama alacağın olsun,giderken insan oğuz abisine haber vermezmi? bu hafta sonu arkadaşlarla çıkabiliriz,gelebilecekmisin?:helal:
abi c.tesi pazar efes antik kent turu olabilir, tur yazılmazsa tlf. nımaranız var ararım ben sizi. düşündüğünüz için tşk.ler.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.