PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yağmurda evdeyiz

paşalı
21-12-2008, 10:49
Bu gün yağmur evdeyiz şöyle eskileri bir karıştırayım dedim.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Almanyadan misafirim kardeşim Yılmaz

Tabi yaz sıcağı ve dönüş Yılmaz nakavt olmuştu.

Taygun KOCABIYIK
21-12-2008, 11:20
Malum bizim memleketin havasına güven olmuyor şuan güneş açtı :D
Uskumrular çok güzel hem avı hem lezzeti tatmin edici bayılıyorum ben :)

walras
21-12-2008, 11:30
buradada hava muhalefeti var:( balığa gidemiyorum. neden hep haftasonları hava birden iğrençleşiyor??

delvel
21-12-2008, 12:36
dün yağmur iyi yağdı ama şimdi mükemmel aksam üzeri takımları suya bırakmak lazım:D

shark1
21-12-2008, 16:42
arkadaşlar bu havanın bize garezi var galiba. her hafta sonu yağmur fırtına. bi türlü fırsat bulamıyoruz. inşallah haftaya güzel olur hava.

dilki
21-12-2008, 16:54
Kardeşim izmirin havasna güven olmuyorki!!!O ne yağmur öyle!!!Kafamızı evden çıkaramadık!!!Ben zaten bu hafta sonu gidemeyecektim havaların böyle olması isabet oldu ama diğer çıkamayan arkadaşlar adına üzüldüm!!!
Umarım haftaya güzel olrda biraz stres atarız ve buna süper derecede ihtiyaç var!!!

delvel
21-12-2008, 17:59
hava güzel diye gittim ama müthiş bir dalgayla karsılaştım 4 sargoz ve 2 tanede ismini bilmediğim kırmızı sert pullu dikenli balık. araştırdım poşet balığıymış.. umduğum gibi olmadı boşa tırmanmışım kayalıklardan:D

paşalı
21-12-2008, 21:21
Arkadaşlar malumunuz İzmirimize çok yağış gerekli yoksa önümüzdeki yaz işimiz duman.Aman ben bir İzmirli olarak varsın birkaç hafta balığa gitmeyivereyim yeterki barajlarımız bıraz su yüzü görsün.