Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Deniz bizi karaya atti

Wetblue
22-12-2008, 17:17
Bir süredir denizi mavi görmeye alışmıştık 2 gündür bakın ne hale geldi. Dün gece tekneleri karaya almaya kadar iş uzadı.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

delvel
22-12-2008, 18:29
cumhur abi bu gün bizim sahillerde aynı halde deil tekneyle cıkmak kıyıya yürüyerek yaklaşmak imkansız.. hafta sonu bir ümit bekliyoruz hava durumunun düzelmesini..

dilki
22-12-2008, 19:29
Cumhur abi canın sağolsun biz senin güzel raporlarınla güzel resimlerinle koca bir hafta geçirdik!!!
Sen daha bize çok resim yollarsın!!
Hem merak etme denize çıkamayan bir tek sen değilsin abi hepimiz yattık bu hafta:)

Taygun KOCABIYIK
22-12-2008, 20:00
Bir süre daha bu görüntüler olacak sanırım. Havalar iyice soğudu, kar-fırtına cuma gününe kadar.

shark1
22-12-2008, 20:39
cumhur abi valla bu havalarda insan denizden ürkmüyor değil.

seyirsubayi
22-12-2008, 20:58
mersıne bu yaz uskumru ve kolyoz avlamaya gelmıstım denızı superdı sımdı senın resımlerı görunce aklıma geldı gercekten denıze yaklaşılcak gıbı degılmıs...

kocabalık
24-12-2008, 15:09
Cumhur Bey gerçektende deniz kötü gözüküyor ama inanın nezaman oltayı attığım yerde durduramıyorum deniz sap samandan geçilmiyor inadına büyük balıklar yakalanıyor sanırım büyük balıklar o zaman kendini güvende hissedip kıyılıyor .karışık denizlere zorda olsa kıyıdan olta atmakta fayda var unutmamalı ki kurtlar puslu havayı sever hepinize rastgele

Wetblue
24-12-2008, 18:43
Karadan yakalamayi bir bilsem :)

akayuzel
24-12-2008, 19:04
İskenderundada durum aynı. Rüzgarsız hava dualarına başladık bakalım inşallah allah kabul eder.

kocabalık
25-12-2008, 10:11
abi bence denemelisiniz. ben de yıllardan beri hem karadan hem tekneden avlanıyorum fakat son yıllarda kıyıları iyi tanıdıktan sonra yemi ve uygun zamanları daha iyi kavrayınca kıyı balıkçılığı daha çok zevk vermeye başladı.

dilki
25-12-2008, 10:26
Önceden bende kıyıdan avlanırdım Mustafa abi ama tekne olayına girince onun daha zevkli olduğunu farkettim!!!
Kıyıda burada genelde kayalık çok olduğu için hemen oltayı takıyoruz!!
Daha sonra birde hava rüzgarlıysa oltayı tekrar yapana kadar canımız çıkıyor!!!
Ben tekne avına başladım başlayalı bir kere karadan avlandım ondada malum yine taktık:(

kocabalık
26-12-2008, 14:16
Sevgili ufuk gerçektende çok olta koparıyoruz .fakat önceden tam donanımlı olmak lazım .mesela ben yanımda en az 20-30 takım hazır bağlı olta takımı bulunduruyorum.kurşun aldığım zaman ise belki inanmayacaksınız ama geçen 130 kg birden almıştım. yoksa başka türlü başa çıkamıyorum. hepinize rastgele