Tüm Versiyonu Göster : Yunus yumurtladı.
TuRNa_HuNTer
24-12-2008, 17:19
Yunusum 6. kez yumurta alıyor.Ama daha önce de yaptığı gibi atar diye korkuyorum.Egg thumblere ayırmayı düşünüyorum.Sizce sakıncaları var mı?
TuRNa_HuNTer
26-12-2008, 21:02
Arkadaşlar cevap yazmak isteyen yok mu?:soru:
ibrahimz35
26-12-2008, 22:03
Hasan Bey, biraz akvaryundan ve balıklarınızdan bahseder misiniz?
Varsa birde resim koyarsanız çok sevinirim.
Daha önce yunus ve sarıprenses besledim on iki ila on beş gün sonra kusturuyordum.
Yunuslar birazdaha narin akvaryum küçükseveya yavrudan yeni çıktıysa bazen dört bazen beşinci denemesinde yumurtayı tuta biliyor.
Şuan tropheus besliyorum, benim yavru iken aldığım balıklar büyüdü. Dişi balık üç kez yumurta aldı ve dördüncü günü attı dördüncü denemesinde başardı.
Bence herşeyi doğal haline bırak sonuçta biz bu işi hobi olarak yapıyoruz ticaretini yapmıyoruz.
Saygılar.
TuRNa_HuNTer
27-12-2008, 10:33
Evet abi hobi amaçlı yapıyorum.Bilirsin sen de yavru almak başka bir heyecan.1E,3D yunus,3E,5D sp var.Sp lerden yavru aldım yavrular büyüdü.Şuan akvaryumda serbestçe geziyorlar:D,Yunuslardan da yavru alırsam iyi olacak .
TuRNa_HuNTer
28-12-2008, 16:35
Akvaryumum 100,50,50h Atman EF4 motor bulunmaktadır.
ırmaktan yakaladığım yavru sirozları denizden büyük balığa atmak için kullanıyordum ama bir tanesi eve geldiğimde şişede hala yaşıyordu 3 gün turşu kavanozunda tuttum ölmedi şimdide benim japonların arasına aldım ve hayatından memnun gözüküyor. merak ettiğim olay ise japonlara bir zararı olur mu yada yem olarak mı kullanayım?
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
TuRNa_HuNTer
04-01-2009, 11:04
Yaşayıp yaşamayacağını bilmiyorum da bu konuyu neden buraya açtınız?Farkındaysanız başlık yunus cichlid.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.