Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : ANTALYADA mercan KÖYÜNE YAPILAN BASKIN :)

foker2008
02-01-2009, 19:27
YER: AKSU
EKİP : TOLGA VE OĞUZ KAPTAN
YEM BORU KURDU
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Öğlen ssatlerinde sevgili dostum oğuz kaptanla aksu civarında denize açıldık. havaya ve gün ortası olduğu için bboru kurdu az almıştık yanımıza. oltalarımızı suya indirdikten kısa süre sonra mırmırın kafa darbesini hissedip iğneyi damağına yerleştirdim. teknede bayram havası koptu tabi.
hemen arkasından oğuz kaptanın oltasını gerdiren misafir , tekneye teşrif etmeden 0.40 lık misina patladı. kahrolduk .
arkasından mercanları birer ikişer tekneye aldık.
yemlerimiz tükendiği için dönmeye karar verdik.

shark1
02-01-2009, 19:29
ellerine sağlık tolga kaptan. yine göstermişsin maharetini

Taygun KOCABIYIK
02-01-2009, 19:37
Havanın berbat olduğu, İzmir'de bile atkısız-beresiz insan göremediğimiz şu günlerde içimizi ısıtan bir görüntü :) Tebrikler

delvel
02-01-2009, 19:46
abi tebrikler mercanlar güzel..

foker2008
02-01-2009, 19:50
ewet imbat kardeş 2 gündür hava güzel antalyada imbat kardeş pazartesi imirdeyim haftay izmirde hava tahminin varmı çarşamba imirde ava çıkmayı planlıyorum ve tekneyle açılacagım tavisye etğin bir yer varmı teşekkür edrim

Taygun KOCABIYIK
02-01-2009, 20:28
Abi benim tahmin yapmam mümkün değil ama yakında eve ufak bir meteoroloji istasyonu kuracağım bu gidişle :D
Havalar İzmir'de kötü gidiyor ama çarşambaya çok var şimdiden belli olmaz.
Çıkacak yer için ise tavsiyem kaptan bulabilirseniz karaburun-mordoğan tarafıdır havalar soğudu verimli mevsim geçti ama yinede belli olmaz deniz bu :)

dilki
02-01-2009, 22:25
Way way way abi onlar ney öyle?Bir önceki mesajımda resim istemiştim direk olarak aldım cevabımı tebrik ederim!!!O mercanları çekmeye o kadar ihtiyacım varki bilemezsin!!!!Onun o kafa vuruşunu yukarı gelirkenki frenlemesini o kadar özlemişimki bilemezsin!!!Bu sıcak resimler için çok teşekkürler!!!

ibrahimsepetçi
03-01-2009, 09:28
Tebrikler.güzel av.rasgele.

gerence
03-01-2009, 23:55
Tek kelimeyle muhteşem bir görüntü... Ama siz siz olun bir daha az yemle çıkmayın, böyle fırsat bulunmaz her zaman:)

paşalı
04-01-2009, 10:42
Ellerinize sağlık balıklar çok güzel resimden pek belli olmuyor ama tahmin ederimki mercanlarda sirküler dışı olan yoktur.

seyirsubayi
05-01-2009, 22:34
masallah super bı av olmus daha ıyılerının denk gelmesı dılegı ıle rastgele

giritli
06-01-2009, 00:04
Valla balıklar şahane görünüyor... maşşallah çok güzel av olmuş... :helal:
bir de yem bitmese, ekranın başında bizi bitirecektiniz demekki...:oha:

foker2008
06-01-2009, 14:22
bu yavrular canlı boru kurduyla yakalandı merak ettiğim izmirdede boru kurud işe yarıyormuş bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan tavisyeler bekliyorum