Tüm Versiyonu Göster : Çeşmealtı Görüntüleri
ibrahimz35
04-01-2009, 22:24
Havalar malum balığa çıkmaya müsait değil.
Bizde tekneye bakmak için çeşmealtının yolunu tuttuk.
Tahmin ettiğimiz gibi tekne bir hayli su birikmiş.
Bir yandan suyu boşaltıyoruz, bir yandan yağmurun yağışını izliyoruz.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Taygun KOCABIYIK
04-01-2009, 22:32
Tekne hem büyük keyif, hem büyük dert. Çocuk gibi ilgilenmek gerekiyor ama bizde bu balık hastalığı olduktan sonra vız gelir :) Haksızmıyım İbrahim abi?
Ah ibrahim abicim şu denize açılamamak ne kadar koyuyor adama deniz dibimizde ama havalar bir türlü izin vermiyorki:(
Umarım en kısa zamanda havalar düzelirde seni tekneden su boşaltırken değilde yakaladığın güzel balıklarla görürüz!!
Sewgiler!!
ibrahim teknenizin durumu nasıl iyidir inşallah..
bizim tekneyede bakıverseydin vede resmini çekiverseydin keşke:D:D
ibrahimz35
04-01-2009, 22:44
Tekne hem büyük keyif, hem büyük dert. Çocuk gibi ilgilenmek gerekiyor ama bizde bu balık hastalığı olduktan sonra vız gelir :) Haksızmıyım İbrahim abi?
Güzel havalarda tekne bize bakıyor Allah'a şükür bizi hiç yolda bırakmadı.
Kötü havalardada ona bakmak boynumuzun borcu.
ibrahimz35
04-01-2009, 22:47
Ah ibrahim abicim şu denize açılamamak ne kadar koyuyor adama deniz dibimizde ama havalar bir türlü izin vermiyorki:(
Umarım en kısa zamanda havalar düzelirde seni tekneden su boşaltırken değilde yakaladığın güzel balıklarla görürüz!!
Sewgiler!!
İnşallah kardeşim, hep birlikte çıkarız.
ibrahimz35
04-01-2009, 22:54
ibrahim teknenizin durumu nasıl iyidir inşallah..
bizim tekneyede bakıverseydin vede resmini çekiverseydin keşke:D:D
Allah'a şükür çok iyi sadece biraz su birikmiş onuda boşalttık.
Halim abi inan aklımdaydı ama yağmur bastırınca arabaya zor yetiştik.
ibrahim kardeş iyiki bu fotoları çekmişsin valla iki haftadır teknenin yanına gidememiştim ne alemde oldugunu merak ediyordum sayende gördüm allah razı olsun tekne sagsalim duruyor.selamlar.
seyirsubayi
05-01-2009, 09:22
dostgum denızın kenarında olupta balıga cıkamamak çok acı oluor tecrube ıle sabıttır:) umarım en kısa surede havalar duzelır... balıgınız bol olsun
nadirsakoglu
05-01-2009, 13:41
ibrahim bey tekneye iyi bakın oda size daha sonra bakacak. ancak bu haftada deniz izin vereceğe benzemiyor. 3 ncü hafta olacak hava kötü ya. insan sıkılıyorya. gidemedik balığa diye.
Allah'a şükür çok iyi sadece biraz su birikmiş onuda boşalttık.
Halim abi inan aklımdaydı ama yağmur bastırınca arabaya zor yetiştik.
Canın sağolsun İbrahimcim ya düşünmen bile yeter.. :D:D benimki latife latife:P:P
Valla başka bir internet sitesinde her hafta büyük bir tekne ile üyelerine balık avı organizasyonu düzenleniyor.. Keşke bizim sitede de böyle bir organizasyonlar yapsak. mesela sığacık taraflarına yani derin sulara ..:cool:
Biraz zorluda olsa zevkli iştir be İbrahim.Allah bizede nasip eder inşallah.
muratbaykent
05-01-2009, 21:42
Sanırım ikimizinde durumu benzer birbirine İbrahim.Bende denize baka baka iç geçirdim.Geçen haftayı bizde boş geçtik.İnşallah bu hafta hava şartları iyi olurda keyifli bir hafta sonu avı yapabiliriz.
nadirsakoglu
05-01-2009, 23:23
Canın sağolsun İbrahimcim ya düşünmen bile yeter.. :D:D benimki latife latife:P:P
Valla başka bir internet sitesinde her hafta büyük bir tekne ile üyelerine balık avı organizasyonu düzenleniyor.. Keşke bizim sitede de böyle bir organizasyonlar yapsak. mesela sığacık taraflarına yani derin sulara ..:cool:
halim abim 2 hafta sonra kokar burnu,koyu , çılga otaraflar için selinda ile görüştüm. niyeti bozdum otaraflar gitçem. havada izin verirse tabi. gerçekleşirse haber veririm.
halim abim 2 hafta sonra kokar burnu,koyu , çılga otaraflar için selinda ile görüştüm. niyeti bozdum otaraflar gitçem. havada izin verirse tabi. gerçekleşirse haber veririm.
Nadir bey çok sevinirim. Eğer haber verirseniz ve herhangi bir engel olmazsa gideriz tabiki.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.