Tüm Versiyonu Göster : Antalya-kundu kiralik tekne
antalya-kundu mevkiinde 7.5m'lik teknemle hizmetinizdeyim.7/24 balıga çıkılır. OĞUZ KAPTAN tlf:0 533 966 81 30
foker2008
07-01-2009, 21:05
oo kardeşim buralardamısın sen arkadaşlar mercan köyüne baskın ve diğer görüntülerin mimarı bu akadaştır oğuz kaptan sonuna kadar güvenebilirsiniz balık tutma garantidsi benden
sevgili arkadaşlar . antalyaya gittiiğimde denize çıkacağım tek kaptan oğuz kaptandır. kuzuların mekanlarını elleri ilekoymuş gibi bulup tekneyibalıkla doldurmakta üzerine yoktur. oğuzcum sevgiler.
Taygun KOCABIYIK
07-01-2009, 21:31
Oğuz kaptanın referanslarda sağlam delilli ve belgeli :)
Oğuz kaptan antalyaya geldiğimizde referanslara bakılırsa aranacak ilk numara seninkidir!!
Tolga ve Uğur abi referans verdiyse olay bitmiştir!!!
arkadaslar ve abılerım sızlere cok tesekkur ederim.ben burada paylasımcı olmak ıstıyorum.bıldıgım nacizane bılgılerı sızlerle paylasmak benım amacım.tekne ılanınıda yogun ıstek uzerıne buraya koydum.zaten fazla bos gunumde olmuyor.bu arada ugur abıme bı saka yapmıstık imbat abi beni yanlıs anlayıp azarlamıstı.benı burada zamanla tanır ınsaallah.sonucta bız bı ekıp sayılırız.herkese rastgele.
abi teknede piknik tüpün ve tavan mevcutsa eger:D bir hafta sonu ekıbı toplayıp balığa cıkabiliriz.. tlf nunuz kaydedilmiştir:)
veli kardeş herzaman beklerim.teknede herseyimiz var cok sukur.istedigin zaman arayabılırsın fakat 1-2 gun oncesınden ararsan daha garantı olur.saygılar.
oo kardeşim buralardamısın sen arkadaşlar mercan köyüne baskın ve diğer görüntülerin mimarı bu akadaştır oğuz kaptan sonuna kadar güvenebilirsiniz balık tutma garantidsi benden
Merhaba
Geçengün Oğuz bey le konuştum gerekli bilgileride aldım umarım ileriki günlerde fırsat olurda bende oğuz beyin teknesi ile çıkabilirim.Sizin raporlarınızdan ne kadar zevkli avlar yaptığınız anlaşılıyor zaten
Herkese rastgelsin...Oltanız boş kalmasın...
foker2008
10-01-2009, 19:15
oğuz kardeşim 1 günde 55 adet kuzuyu nasıl tutuğumuzu görseler ne olur merak ediyorum uğur kardeşiem sölede videoları paylaşsın arkadaşlarla o ğün neler yaptığımızı
foker2008
10-01-2009, 19:18
arkadaşlar temmuz ayı geldiğinde oğuz kaptanla akya avına çıkmanızı tavsiye edrim en az bri düzene akya avlayacagınızı garanti ederim hatırlıyorum bzizm mahalle akya yemekten bıkmıştı bunula ilgili videoe çekimleri uğur beyde mevcuttur
Tolga abi kaşığa genelde haziran 15 temmuz agustos ve eylül 15 gibi gidiyoruz adetini hatırlamıyorum:D ama lambuka kuzu palamut çeşit alıyoruz. (yer lara kopak cayı uzantısı) ama bu mevsimdede atlayacagını sanmıyorum. Önümüzdeki günlerde organizasyon yaparsanız plana dahil olmak isterim.. saygılar..
foker2008
10-01-2009, 23:08
veli kardeşim dikkat edersen temmuz ayı dedim kuzu için farklı bir yöntemimiz var sende biliyor olabilirisn oğuz kaptanın kendine özel bazı yerleri ve değişik bir avlanma tekniği var sahte ahtapotla avlanıyorsun inan videoları bir ara san gösteririm 3 saat içinde tam 50 üzerinde kuzu akya tuttuk ellrimiz parçalandığını biliyorum kuzuları aldığımız yer kopaga yakın ama oğuz kaptan sölemem için yemin ettirid ama san bir kıyak çekerim ilerde
arkadaşlar.türkiyenin her yerinde balığa çıktım , her yerinde balık yedim. ama ne hikmetse oğuz kaptanın teknesinde yediğimiz balığın ve çay bardağında içtiğimiz rakının tadı damağımdadır.balık zaten tutuluyorda muhabbette muhteşem.
foker2008
10-01-2009, 23:23
uğur baba şu akyaların videolarını koysana bir ara özledim yaw ne günlerdi
tolga abi eskıden oteller yokken ordakı obalardan cizerdık yolumuzu kemeragzı köyünden arkadaslarla cıkardık şimdide larissa otelden hiza alıp kunduya doğru çaprazlama acığa vuruyoruz orda cok güzel kanallar var ketezedende iyi barbun yapıyor. ilerde cekecegın kıyagı beklıyorum 4 gözle. 70 lık benden:D
foker2008
11-01-2009, 23:15
veli kardeşim sen merak etme kıyak çekecem kuzu tutmanon sevki bam başka ama söliyim avlanma şekli tam kondisyon isiyor ahtapot atıp çekiyorsun olduğun yerde hzılı hızlı çoğu arkadaş 3 çekişten sonra flim kopuyor şu anda ben istanbul istanbul otelinin kadriye çaprazında 200 mt taramaya bırakıyorum ekneyi acayip mırmır ve mercan çekiyoruz ama ne hikmetse eşşek mırmırı sadece boru kuruduna atlıyor ona bir çözüm bulamadım tavuk ve yanıçta fayda etmiyor yemi ucuza mal edemiyoruz bu konuda bir bilgin varmı ayrıca kardeşim sen gel bensana 12 yıllık viski içirecem 2 de ukraynalı arkadaş buldummu baksen ne balıklar tutuyoruz
abi işimiz turizm şirket Odeon bilirsin sen:D yazın bıkıyoruz rusdan. kadriye belek golf turizm yaptım bilirim oralarıda. bu arada abi boru kurdu malesef burda bulmak zor sülünes desen yok yanece talım yapıyoruz. Biliyorsundur iri sargoz ve esek mırmırları dondurulmuş karidese iyi atlıyor. (avantajı suda fosforlu parlıyor,) pahalı oldugu içinde 3. secenek oluyor. viski konusu apayrı Allah derim:D
seyirsubayi
12-01-2009, 10:26
oguz kaptan telını not ettım antalyaya geldıgım an kesınlıkle senı arayacaım balıgın her daım bol olsun
okan bey herzaman beklerim.sadece birkacgün önceden haber verebilirseniz daha iyi olur.buarada uğur abicim perşembe günü için hazırlıklar tamam.inşaallah hava ve denizde iyi gibi gözüküyor,sen kendini getir yeterli.ben artık teknede tolga abi ile başa çıkamıyorum.ne demiş atalarımız boynuz kulağı geçermiş.yahu adam döktürüyor walla.tolga abiye yetişene aşkolsun :) .
foker2008
13-01-2009, 17:14
veli kardeş boru kurudnu ofonun karşısında lara balıkçılık metin cengizden bulabilirisn ayrıca gece ay ışığında çıkmanı tavsiye edrim o zaman yemde farketmiyor ama karedesi bu akşam denicem sonuç alırsam bilgi veririm
rus konusundada oğuz kaptanın tecrubeleri büyüktür rus dediysem yanlış anlaşılmasın rus rapala kullanır kendisi
ewt doğru söze ne denir.tolga abi bu konuda haklı.rus rapala harika iş yapıyor.tabii buralarda çok olmasına rağmen iş yapanını bulmak çok zor.bana tolga abi buluyor sağ olsun.tolga abi bu arada son getirdiğin rus rapala ile geçen gün aksu çayının içinde avlandım.walla gecenin karanlığında tabak gibi parlıyor.acaip iş yaptı.ne diyeyim,elin cavuru işi biliyor.:helal:sanada haber verecektim ama sen o ara izmirde idin.:'( .
tolga abi dün gece mırmıra gittim laraya saat 23 00 a kadar tık yoktu ondan sonra yemeye basladı. saati var heralde namussuzun:D Dondurulmuş karidesdende eminim iyi sonuç alırsın.. rastgele abi sana şimdiden:)
foker2008
15-01-2009, 21:52
oğuz kardeşim ilk önce sana anafartalar ve conk bayırı diyorum sen anladın onu sonra veli kardeş kardanmı çıktın veli bizde denizdeydik ama erken döndük ay ışığı olmayınca tat vermedi salıntıda çoktu yarın inşallah
karadan cıkmıştık abi. tam kopak cayının sol tarafından. denizin durumu ölü dalga vardı 1 tane normal 200gr levrek(tam dalganın vurduğu köpüklü yere bırakma) 6 adet eşek olmasada ona yakım mırmırlar aldık. hazır satılan dondurulmuş karidesi gece avında demeni tavsiye ederim..
foker2008
15-01-2009, 23:58
veli haklısın acayip salıntı vardı katraya zor attık kendimizi balıkta yapmadı ama o akşam balığın karada olduğunu tahmin etmiştim karides için teşşekürler mutlaka denicem
foker2008
15-01-2009, 23:59
ay ışığında polis kampıda çok güzel mırmır yapıyor bilgin olsun havlar düzelirse 1 akşam senide götüreyim tekneyle pazartesi çıkacaz veli ay ışığı olursa beklerim alolaşırız
foker2008
16-01-2009, 00:02
levrek için şu an manavgat çayına gitmek lazım dün arkadaşlar 7 tane 5 tanesi 1 kilonun üzerindeydi 2 teneside 3 kilo geldi gördüm inanamadım rapalayla kıyıdan almışlar veli levfrek için ne yem taktınız
foker2008
16-01-2009, 00:09
oğuz seni kınıyorum birader sen o rus rapaları kullandın ve banahaber vermedin ,izmir değil fizandan bile geliridim çok ayıp ettin çok
levrek için balık içi taktık abi (balıkcılarda mevcut özellikle alabalık içi) p.tesi haberleselım müsaıt olursam 70'lık le geliriz abicim.. tek iğne 50 cm mesafede 40 gr kurşunlu takım. tam dalganın vurdugu köpüklü yere atarsan inanıyorum ki boş dönmezsin. (yem için tavuk göğsüde kullanabilirsin levrekte iş yapıyor bizzat verim aldım.)
foker2008
16-01-2009, 19:30
veli kardeşim dediğin yere shark 1 var site onunla gittik 40 parça aldık dahada alcaktık ama arkadaşın midesi tuttu ölü dalga çoktu biz fiberle örenk köyden açılıyoruz seni şayet denzi tutmuyorsa hemen dönelim demiceksen pazar günü çıkabiliriz 3 kişi motoru bakıma aldık pervanede sorun var yapar yapmaz çıkacaz pazra muhtemelen çıkarız ancak çok iyi giyinmen lazım malum çok soğuk ayrıca dediğin yerden tarama yaptık manyak mırmır çektik
foker2008
17-01-2009, 01:53
oğuz kapta artık şu tekneni aksudan çıkar çıkaracaksan fiberle hayatımız kaydı artık
Tolga abi senin eküri yanlış baksana sürekli deniz tutuyor:D
Bırak fiberi kotrayla çıksan yinede deniz tutacak arkadaşı yaşlandı artık kabul etsin:D
Anladın sen onu:D:D:D:D
foker2008
17-01-2009, 22:05
katılıyorum çok yaşlandı bana sölüyodu maymuna döndü teknede
Yok yaw:D
Abi ben görü bildirmeyeyim sonra bana kaynıyor ihale bana kalıyor:D
O anları gözümün önüne getirebiliyorum:D:D:D:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.