PDA

Tüm Versiyonu Göster : dogan duran

dogan duran
09-01-2009, 13:37
bütün forum kullanıcılarına selamlar yeni üye oldum umarım diğer forumda yaşadığımı burda yaşamam saygılar

dilki
09-01-2009, 14:00
Aramıza hoşgeldiniz!!!
İmza ayarlarınızı yaparsanız daha çok memnun oluruz!!!Böylece size nasıl ve ne şekilde hitap edeceğimizi biliriz!!!
Bu arada diğer sitede başınıza ne geldi merak ettim???
Paylaşımcı olmanız dileğiyle!!

dogan duran
09-01-2009, 19:13
Aramıza hoşgeldiniz!!!
İmza ayarlarınızı yaparsanız daha çok memnun oluruz!!!Böylece size nasıl ve ne şekilde hitap edeceğimizi biliriz!!!
Bu arada diğer sitede başınıza ne geldi merak ettim???
Paylaşımcı olmanız dileğiyle!!

teşekkürler hoşbulduk imza işini halletmeye çalışıyorum ama daha beceremedim hitab olayına gelince nasıl istersen öyle hitab et yaşım 35 ama 18 ;)

Taygun KOCABIYIK
09-01-2009, 19:46
Doğan abi hoşgeldin diğer forumları bilmem ama bizim forumumuzda mutlu olacağına eminim :)

dogan duran
09-01-2009, 23:30
Doğan abi hoşgeldin diğer forumları bilmem ama bizim forumumuzda mutlu olacağına eminim :)

canım benim eyvallah sağolasın inşallah öyle olur hiç sevmediğim şey insanların güdülmesi ve diktelerle bloke edilmesi yönetim diye bişey var ok bi sorunumuz yok yönetimle ama kardeşim her konuya müdahele edilmez bende resti çektim ismimi sildirdim ;)şimdi burdayım kimsenin şahsına kimsenin düşüncesine ve yapmak istediklerine müdahale etmem ama artniyetli ve tekelci zihniyetede hiç eyvallahım olmaz forummu yok kardeşim nette bak burdayım inşallah güzel olaylar paylaşıcaz büyük küçük herkez bişeyler katıcak bu hastalığımıza merhem olsun diye balık olayı bir hastalıktır adamı sabahın köründe kaldırır akşamın bi saati yorgunluktan yatırır saygılar

delvel
09-01-2009, 23:50
aramıza hoşgeldiniz paylaşımcı ve kalıcı olmanız dileğiyle.. (doğru adrese gelmişsiniz:) )

dogan duran
10-01-2009, 00:40
aramıza hoşgeldiniz paylaşımcı ve kalıcı olmanız dileğiyle.. (doğru adrese gelmişsiniz:) )

sağol kardeşim umut ediyorum öyledir

ibrahimsepetçi
10-01-2009, 08:51
Aramıza hoş geldiniz.saygı sevgi seviyeli paylaşımlar dileklerimle.Rastgele.

seyirsubayi
10-01-2009, 10:00
aramıza hosgeldın aydın kardesım... dıger forumları bılmem ama burada aradıgın sohbet ve paylaşımı bulacagına emınım... balıgın bol olsun

dogan duran
10-01-2009, 23:22
teşekkürler herkeze sağolun inşallah kalıcı olurum

emre97
12-01-2009, 15:25
Aramıza hoşgeldin doğan abi iyi vakit geçirme dileğiyle...:helal::helal::helal::helal:

paşalı
12-01-2009, 18:22
Hoş geldin.Katılımcılığının devamını dilerim.

dogan duran
13-01-2009, 00:41
Aramıza hoşgeldin doğan abi iyi vakit geçirme dileğiyle...:helal::helal::helal::helal:

sağol emre teşekkürler