Tüm Versiyonu Göster : 09 ocak ANTALYA AV RAPORU
foker2008
09-01-2009, 22:00
YAĞMUR SOĞUK KAR DİNLEMEZ BU İÇİMİZDEKİ BALIK SEVDASI. KISA AMA SOĞUK BİR GÜNÜN ARDINDAN DENİZİN VERDİĞİ KUZUCUKLAR...
YER ANTALYA
KLASİK ÜÇLÜ TAKIM
YEM : BORU KURDU
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Taygun KOCABIYIK
09-01-2009, 22:03
Mırmırlar şahane mercanlardan sonra gazabınıza uğrayanlar bunlar sanırım :)
Tayguncum sali veya çarşamba günü tolganin yanindayim. Izmirin ve antalyanin gücünü birleştirip neler yapacağimizi görecek tüm alem.
Baliklara baskin yapmak nasil olur raporlarimizdan paylaşacağiz tüm dostlarla
tebrıkler güzel balıklar.. afiyet olsun..
foker2008
10-01-2009, 08:02
uğur kardeşim salı günü bekliyorum inşallah havalarda müsait olur fiber tekneyle çıkma ihtimalimiz var yanına yamurluk almayı unutma şu an atntalyada mırmır akını başladı şayet deniz müsade edebilseydi baya bişeyler alırıdık karaya kendimizi zor attık bu mırmırlardan çok daha büyükleri bu arada uğur izmirden gelirken boru kurudu almayı unutma taze olsun
ibrahimsepetçi
10-01-2009, 08:55
güzel av olmuş.mırmırların birazını izmire doğru korkutun gelsinler.Rastgele.
seyirsubayi
10-01-2009, 09:58
guzel bır av olmus.... daha guzel avlara ınsallah
foker2008
10-01-2009, 19:09
uğur kardeşim salı antalya hava güzel ama soğuk olacak sabah yanına mamun getir brda yok deneyelim fangri ye gidecezmamunun iş yapacagını düşünüyorum portatif mangalda aldım karaya çeker boğarız balıkları
kıral kaptan
10-01-2009, 19:28
tebrikler güzel av olmuş
uğur kardeşim salı antalya hava güzel ama soğuk olacak sabah yanına mamun getir brda yok deneyelim fangri ye gidecezmamunun iş yapacagını düşünüyorum portatif mangalda aldım karaya çeker boğarız balıkları
üstadım umarım bu siteyi neşeye boğacak kadar güzel bir av yaparız.
YAĞMUR SOĞUK KAR DİNLEMEZ BU İÇİMİZDEKİ BALIK SEVDASI. KISA AMA SOĞUK BİR GÜNÜN ARDINDAN DENİZİN VERDİĞİ KUZUCUKLAR...
YER ANTALYA
KLASİK ÜÇLÜ TAKIM
YEM : BORU KURDU
Güzel av tebrik ederim:)
Mırmırlar çok güzel tebrik ederim. Afiyet olsun.
Tolga abi valla süper mırmırlar bayıldım!!!
Bende cuma günü yanınıza gelmeyi planlıyordum ama maalesef cuma günü gelemeyeceğim:(
Ama kalbim sizinle olacak!!!
Anlayacağın antalya balıkları yine katliamdan kurtuldu:)
foker2008
11-01-2009, 23:09
kardeşim ufuk 34 gün boyunca allah nasip ederse denizdeyim şu an mırmır ve mercan stoğu yapıyorum evde ilerde sizlere lazım olabilri sen merak etme seni en iyi şekilde uğur kardeşimin temsil edecğine inanıyorum
foker2008
11-01-2009, 23:19
valla uğur hocam dikkat edersen hocam diyorum sendeki bu şans varken arap kadri bile bize yardım edemez ama valla çoşkuyu vercez gibi çünki teknede güçlü motor var balığı alna kadar dolaşacaz ama dediğim gibi boru kurtsuz gelme burda bulamıyoruz 15 paket al yanına
foker2008
11-01-2009, 23:22
dgerli dostum dilki senin yerinin doldurulabilecegini zannetmiyorum mutlaka gelmeye çalış büyük tekneyle çıkacaz ona göre ayar edecem gelirsen mangalımız rakımız viskimiz votkamız ukraynalılarımız bolca var gelderim ben sana başka bişe demem anladın sen onu
foker2008
11-01-2009, 23:38
bu arda tüm değerli dostlar tebirkleri için teşekkür ederim daha iyi avlara inşallah hep beraber paylaşırız
seyirsubayi
12-01-2009, 10:35
masallah mırmırlar harıka ... balıgınız her daım bol olsun
Tolga abim ukraynalılar varsa boru kurduna ne hacet onu sar oltaya at denize bak nasıl balık geliyor:D
Bu arada nazik davetin için teşekkür ederim ama maalesef cuma akşamına dedeleri yemeğe çağırdık ve sen bizim ailede dede ne demek çok iyi biliyorsun şu planı daha önce yapsaydınız yeminle otobüste yer olmasa bagaja girer gelirdim yine:D
Kısmet diyeceğiz ne yapalım sen birdahaki gelişinde bana haber et ben seni denize çıkarırım ukraynalı yok ama türklede idare deriz be abim:D
Sewgiler!!!
tolga abicim ben konyaaltında kıyıdan avlanıyorum.tekne ile çıkarsak ne tarafı önerirsin?tavsiyelerini bekliyorum...
Tolga abim ukraynalılar varsa boru kurduna ne hacet onu sar oltaya at denize bak nasıl balık geliyor:D
Bu arada nazik davetin için teşekkür ederim ama maalesef cuma akşamına dedeleri yemeğe çağırdık ve sen bizim ailede dede ne demek çok iyi biliyorsun şu planı daha önce yapsaydınız yeminle otobüste yer olmasa bagaja girer gelirdim yine:D
Kısmet diyeceğiz ne yapalım sen birdahaki gelişinde bana haber et ben seni denize çıkarırım ukraynalı yok ama türklede idare deriz be abim:D
Sewgiler!!!
ufuk kardeş. bu işlerde acemi olduğun belli. cümle aleme açık olan bu forum sitesinde açık açık yazdığına bakılırsa yengeen hiç korkun yok demekki:)
Ustalardan öğrene öğrene pişeceğiz biraz daha uğur abi:D
foker2008
13-01-2009, 17:21
değerli dortum uğur çok kötü niyetlisin ben ukraynalı derken ukraynada imal edilen sahte rapalalrdan bahsediyorum ilk önce bu yanlış anlaşmayı düzeltelim ayrıca ufuk üstadıma 1 değil bin ukarynalı gelse yinede onun gözü yengeden başkasını görmez bunu belirtmek isterim ayrıca benim kardeşim kazak erkek tir kışın kazaksız çıkmaz öle netice itibariyel anladın sen onu uğurum
foker2008
13-01-2009, 17:25
bilgin kardeşim kardan çıkacak olursan kemer yolunda il tünele gelmeden soltaraftaki ilk koya git lara danda trt kampını tavsiye edrim gece çıkar isen mutlaka ay ışığı olmasına dikkat et tekneylede kundu dan istanbul istanbul otelinde kadriye isitkametine dogru tekneyi taramaya bıraktır şu an iyi balık yapıyor
Değerli tolga abim sen beni anlıyorsun işte seni bu yüzden çok seviyorum:D
Dediğin gibi azak erkeğimdir kışın hiç üzerimden çıkarmam:D
Dediğin gibi 2 değil 132 gelse dönüp bakmam ben direk olarak tolga abime pas ederim:D
Kendine iyi bak sewgiler!!!!
Değerli tolga abim sen beni anlıyorsun işte seni bu yüzden çok seviyorum:D
Dediğin gibi azak erkeğimdir kışın hiç üzerimden çıkarmam:D
Dediğin gibi 2 değil 132 gelse dönüp bakmam ben direk olarak tolga abime pas ederim:D
Kendine iyi bak sewgiler!!!!
war ya sadece tiribülere oynuyosunuz. ben size sorarım
foker2008
14-01-2009, 00:41
ya ufuk kardeşim şu pas etme olayından dolayı birkez daha taktirlerimi kazandın gözümde iki kat büyüdün ama bu sark denieln mahlukat zamanında pas ettiklerini geri aldı tam gole giderken çalım attı şunuda belirteyim bizler tabi dilki kardeşimeide katıyorum türibine değil direk muhittin abimize oynarız al buda sana kapak olsun sark 1 seni
Aman tolga abi yaraya tuz basmayalım:D
Tribüne gerek yok biz bize yeteriz!!!
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için:)
Bu arada akşam çıkacaktın varmı birşeyler yeni baskınlar bekliyoruz üstadım!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.