Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 13 ocak 2009 antalya gece av raporu.

foker2008
14-01-2009, 11:02
13 ocak 2009 akşamı saat 9 da denize açıldık.oldukça soğuk bir havada oltaları denize indirdik. ilk esnada hareket olmamasına canımız sıkılınca içimizi ısıtmak için mazot takviyesi yapıp( 70 lik yeni rakı ) avlanmaya devam ettik.Bu arada muhabbete dalmışken birden karanlık denizden misinamı kuvvetle çeken yavruyu teknemize davet ettim.
sanırım sürü altımızda toplandığı için aynıo anda diğer arkadaşların heyecanlı seslerikaranlıkta duyulmaya başladı. teknede tatlı bir telaş. kimse kimin ne tuttuğunu göremiyor. sadece kahkaha atıyoruz.
gece 12 ye kadar devam eden bu şenliğin ardından vuruşlar azalınca ismail kardeşin ısrarı ile kıyıya döndük.
ekip :
ruski tolga
ismail
ayhan kaptan
çökelek dayı
yem . boru kurdu

klasik üçlü takım.
kısa pala çapraz iğne krom
75 gr ağırlık
40 lık misina

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

shark1
14-01-2009, 11:09
ellerinize sağlık tolga kardeşim. mazotsuz olmaz tabi.bu soğukta iyi giyinin üşütmeyin kendinizi. bu alemin ihtiyacı var size

ibrahimsepetçi
14-01-2009, 11:10
Güzel av tebrikler.rastgele.

dilki
14-01-2009, 11:17
Eywallah tolga abim işte beklenen görüntüler bunlar!!!!
Way way yavrulara bak hele!!!
Ah bu hafta gelemiyorum ya öleceğim kahrımdan:(
Bu arada iç ısıtmak için rakı güzel çözüm ama birde konyak tavsiye ediyorum iki yudum aldıktan sonra insan kendini bir anda fırtınada limana sığınmış tekne ile tekrar denizin ortasında bulabiliyor:D

foker2008
14-01-2009, 11:23
dilki kardeşim dediğin konuda haklısın ancak bzizm niyetimiz teknede balık pişirmekti fakat ismail kardeşimin börek agrısı tutunca dönmek zorunda kaldık tam dönerken 3 lü takımın 3 nüde doldurudm ama neticede hastalık zaten ne zaman balık iddi anlamda vurmaya başlasa ya deniz kabarıyor yada bunun gibi bazı sıkıntılar çıkıyor sileri mutlaka bekli yorum mırmırların kamışı bir egmesi var bunu ancak yaşamak lazım önümüzdeki hafta gelebilirsen fangri zamanı başlıcak işte orda olayı koparıacam gibime geliyor bu akşam tekrar çıkıyoruz bu sefer sorun çıkmaz inşallah fotoları yollarım

foker2008
14-01-2009, 11:25
arkadaşlar gördüğünüz gibi pislik diz boyu rakıyı boru kurudu kumlu elma sülünezli peynirle ve mırmır suyu ile içmenizi tavsiye edrim o soğuktada farketmiyor zaten

dilki
14-01-2009, 11:38
Eywallah tolga abim ismail arkadaşada geçmiş olsun!!!
İnşaallah fangriye denk gelirim!!!
Bu hafta Uğur abi geliyor mu??
Yinede sen sen ol Uğur abi gelince teknede balık yapma:D
Neden nersen sen ona sor o anlatsın:D:D:D
Akşam için bol şans oltan balıkla dolar inşaallah bizimlede resimleri paylaşır içimizi ısıtırsın!!!Şimdiden RASTGELSİN abime!!

foker2008
14-01-2009, 11:48
sanki uğur biraz kayıştan atıyor gibi ama ss kanuna göre gelmek zorunda organizasyonu bitiridm hava şartlarıda bu hafta aslında çok iyi bride uğurla şansımız tutuyor baya bişler alırız gibime geliyor deniz musade edrse 2 gün denizde kalırız

dilki
14-01-2009, 11:54
2 gün diyorsun abi bak şimdi kadere isyanda bende 2 katına çıktı:(
Boşver kayıştan atarsa daha iyi olur haftaya ikimiz birden geliriz o erken gelse bile ben atlarım otobüse yapıştır doğru antalya (biraz bencilce oldu ama idare et abi) :D
Evet onun şansı süper ama bizinde şansımız çok tutuyor ben genelde açılışı en az 2 adet ile yapıyorum sonra o bir coşuyor sorma tutmasak atlayıp eliyle tutacak balığı adam:D
Buradan çıkaracağımız sonuç biz üçümüz birleşip voltranı oluşturursak Antalyada balık nesli son bulacak:D

delvel
14-01-2009, 12:08
mırmırlar güzel.. tebrıkler

seyirsubayi
14-01-2009, 15:06
guzel bır av olmus tebrık ederım balıgınız bol olsun

foker2008
14-01-2009, 20:22
kardeşim tahminim uğur aga haftaya gelcek çünki hava antalyada bozuk bu hafta karayay kendimizi zor attık

foker2008
14-01-2009, 20:23
teşşekürler okan ve veli kardeş

dilki
14-01-2009, 20:59
Ah be Tolga abim ağzından bal damlıyor hay ağzını öpeyim:D
Şimdi sıra Uğur agayı ikna etmeye kaldı biliyorsun hayır dedimi akan sular durur!!!
İnşaallah tamam derde Antalyada süper bir av geçiririz!!!
Havalar 4-6 veriyor antalyada aman diyeyim abi bir saatlı olmasın!!!
Bu akşam çıkacakmısın yoksa çıkıp döndün mü??

foker2008
15-01-2009, 23:55
ufuk kardeşim bu nasıl bir şans anlamadım 1 hafta boyunca dümdüz olan deniz shark 1 gelince köpürdü şansın bölesi olamaz senin ahını aldı ama şayet 16 sında denize ine bilirsek çok balık yapacak o zaman bu adamın dilinden kurtulamayız

delvel
16-01-2009, 00:05
tolga abi bizim arkadaslar ful mesgul bu aralar malum tek basınada tekne kiralanmaz olsada tuzluya patlar:D senın ekıpten zaiyat olursa haberleşelim teknede rakı balık eşliğinde bi gece avı yapmak isterim. size rastgele

paşalı
16-01-2009, 18:55
Tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun.

foker2008
17-01-2009, 01:33
veli kardeş bzizm fiberimiz var 2 kişyiz ayhan diye bir arkaşaım var onunla çıkıyoruz 1 işilik yerimiz var yeterki hava düzgün olsun ayrıca dedğin yerden mırmırların sürüsüne denk geldik fakat arkadaşı deniz tuttu teşekkür edrim dedğin yerin ordan taramadan 5 kilo kadar mırmır aldık erken ayrılmasaydık 5 daha alırdık

foker2008
17-01-2009, 01:34
teşekkürler turgay abi